Äntligen är julstöket över

Jo jag gillar julen det är en väldigt trevligt högtid, Men det värsta är att alla blir så stressade över hur allt ska bli och hur man ska hinna allt och dom springer runt i affärenrna som yra höns. Tycker att det går till överdrift ibland men men låt dom hållas då.

Dagen innan doparedagen var vi hemma hos Jens föräldrar och firade lite mini julafton för hans föräldrar skulle ju jobba julafton så lika bra att få det överstökat. Vi fick julmat och det var ju den första julmaten som jag ätit i år så det var redigt gott sedan var det dags att öppna lite julklappar och jag och jens fick en micro tillsammans den var redigt fin så den tackar man mycket över.

Sen var det dags för julafton då så först blev det att ställa klockan för att komma upp lite lagom tidigt för hemma hos mamma och pappa var det den årliga gröt frukosten med hea släkten men tyvärr orkade inte farfar komma för han var så dålig så han var hemma men trevligt att farmor kom ändå...Mammas gröt är ju den goaste sedan bev det för mig och Jens att åka hem en sväng för att ställa bilen och bytta om då följde mattias med oss så vi spelade lite wii och jag slog mattias en gång i bowling är impad av mig själv...Sedan kom pappa och hämtade oss så vi slapp att gå. Så efter det var det bara att ge sig på glöggen och strax efter var det julmat Mmmm så gott det var....Det bev ju självklart nupe inte fel det till sillen...eller vad säger ni Daniel och Jens :D...Efter maten blev det att dela ut julklappar...Fick Örhängen,halsband, linne, underklädes set, Pengar, En JÄVLIGT stor godis kor med 5 kg godis i mm kommer inte i håg allt men så fick ju älsklingen en stor julklapp av mig oxå ett guitarr hero det senaste och det trodde han inte att han skulle få så det var en kul minn att se. Sen kom Daniel bort och sväng och han fick för sig att han skulle vissa Jens hur gott det var med Snaps och sedan sill så dom satt och drack en hel del.. Men jag tycker att det här var den trevligaste julafton på länge dels för att jag äntligen fick dela den med min stora kärlek oxå har alltid drömmt om det och nu slog det in....

Sen var det Juldagen och den dagen blev lugnare än på länge efter som hjärtat var bakfull så blev det mest att spela wii och se film men det är mysigt det med.

Annandagen så bjöde vi Jimmy och Tina på middag och julklapps utdelning. vi bjöd på grekisk pyttipanna mycket gott efter att man plängt i sig så mycket julmat...Gav sedan Tina hennes julklappar hon fick: Hårspänne, Halsband, Disktrasa med marilyn monroe på och en rosa rattmuff som hon ska ha i sin nya röda faran. Vi spelade lite mario party mycket trevligt

Sen blev det lördag och då var det dags att åka till eksjö till Jens storebror och han tjej och deras lila Alva. Vi tog en minibus ditt eftersom vi var så många vi var: Jens farmor, Jens bror, Jens mamma, pappa och jag. Där blev det åter igen julmat men det var gott måste jag säga eftersom vi bröt av dagen innan med nått helt annat. Sedan blev det julklappar och det var mycket saker hea familjen fick där. Nu är man äntligen hemma och måste säga att det är väldigt skönt efter allt farande till alla så imorgon har vi inga planer alls får se ad det blir

God fortsättning nu


Ingen återvändo

Har vaknat för en liten stund sedan...Men det är alltid lika tråkigt att vakna när inte pojken igger brevid men han har ju ett jobb så det ska man ju vara tacksam för. Är så stolt över honom eftersom dom ska dra ner på flk på slip men som tur är så är han säker för det är bara han på jobbet som kan den maskinen som han sköter så dom kan inte ta bort honom. Det är skönt att veta så att vi inte skulle sitta här i ettan två arbetslösa för då skulle man väl nästan slå ihjäl varandra...;) Nej vars men skulle bli väldigt påfrestande om båda gick hemma:)

Och idag fick jag ett brev hem i brevlådan att jag har kmmit in på undersköterskeutbildningen så det blir visst att sätta sig vid skolbänken igen...trodde jag aldrig att jag skulle göra...Men tro det eller ej det känns rätt bra ändå...Man har ju iaf nått att göra ett tag framöver....Man får ju inte mycket pengar men nu har jag ju pojken och förhoppningssviss är hans lägenhet såld tills jag börjar då har man ju bara en hyra så det ska nog gå bra ändå tror jag...Jag hoppas bara att jag ska orka med att plugga ända ut till slutet.

Ha det bäst under jul och nyårs helgen nu


Lägenheten


Puss




puss stund med älklingen och nu har vi varit tillsammans i 7 månader....underbara månader

äntligen klart

Nu kan julafton komma tycker jag, Fast det skulle faktiskt gärna kunna få komma lite snö först tycker att det ska vara en vit jul, Har fått precis allting klart nu lägenheten är färdig har fått upp allt och saker har sin rätta plats, Har shoppat klart alla julklappar som tur är så har jag ju inte så många att köpa till så man kan ju köpa lite extra till dom jag har :) Har ju då köpt åt min bro,mamma,pappa,TINA självklart, Jens, Farmor och Farfar,Mormor och morfar men dom 4 sista får inte så mycket men lite grejer får dom ju självklart. Längtar till jul så jag kan få dela ut min klappar är faktiskt redigt nöjd med det jag köpt.
Så då är det bestämmt att julafton är jag oh jens hos mamma och pappa och juldagen så blir det hos svärföräldrarna sen blir det dage efter det antagligen klapp utdelning med Tina hoppas jag.

Idag har det bara varit en såndär tråkig städ och tvättdag hade hur mycket tvätt som hest men nu är det äntligen klart.

Bästa julen ever :)

Det var ett tag sedan jag skrev något. Kan bero på att det har varit så himmla mycket den sista tiden har knappt hunnit med något och har haft mycket saker att tänka på.

För det första så har vi ju hållt på att göra iordning min lägenhet för att kunna flytta upp hitt, Det har vi gjort nu så nu är jag äntligen sambo har längtat så länge på det här och nu har det äntligen hänt kan inte bli bättre tror jag inte.
Måste och säga hur fint det blev här nu har fått upp dom flesta grejerna hitt, Har ju oxå köpt massor med nytt men det var det värt för nu känns det inte längre som min lägenhet, Nu är det våran med våra saker i. Känns bara för underbart måse jag tilläga.

Sen har jag varit hos en syo på tjustskolan och pratat med dom om mina problem och hört lite vad dom kan tänka mig att ge för hjälp det verkade väldigt bra och så har jag ju ett extra plus eftersom jag har gått barn och fritid så behöver jag inte läsa vissa kurser så den första terminen kmmer det bara bli att jag läser 2 eller tre kurser beroende på vad jag vill men måste minst läsa två men det kan nog vara skönt att få starta lite lugnt. Så jag är in skikad nu så nu får vi se om jag kommer in. Det som var ett minus var att jag kommer få grymt lite pengar iaf den första terminen så vet inte till hundra procent än hur jag ska göra.

Nu är det snart jul oxå och för en gångs skull känns det som att jag faktiskt längtar till julafton brukar inte göra det eftersom vi inte har så stor släkt så brukar det bara bli jag, mamma, mormor och morfar. för pappa jobbar ju alltid på julafton.
Men det här året så blir det annorlunda för det första har jag en partner har aldrig haft det nån jul innan så det känns så himmla kul. Sen så är pappa ledig detta år så han kommer kunna vara med hela julen sen kommer även min bror ner på julafton det brukar han inte kunna eftersom han oxå brukar jobba men det här året har han fixat det så han kan komma hitt ska bli en mycket trevlig jul tror jag med hela min familj och även med min älskling. Nu har jag suttit och slagit in alla julklappar som man köpt är klar med allt nu det ända paketet som fattas det är till älsklingen ch det kommer bli nått alldeles extra till honom bara för att vissa hur mycket jag älskar honom. hoppas han bli glad men det tror jag alldeles säkert :)...

Hoppas alla längtar lika mycket till julen som jag gör detta året :)

God jul i förskott

home sweet home

Igår var man då på ikea och det var mycket trevligt fick tag på allt vi behövde. köpte bla. Badrumskåp, hatthylla, skohylla, ramar, tavlor, hyllor, massa badrumms tillbehör, ljusstakar, massor med ljus det vart hur mycket som helst men nu har vi allt vi behöver för att flytta upp till mig det ända som är kvar är att dra sladdar till dator tv telefon det är ju lite pill men det går...

vi åkte hem ca 16.30 för då var vi trött att gå på ikea så vi åkte sakta hemmåt fick för oss att vi skulle så lite enskilt en stund så körde in på nån lerväg såg inte så farlig ut från början men sen såg vi att  den var så small så vi hade ingenstans att vända så vi fick köra längre och längre men kom åndå inte någonstans att vända ch vägen blev bara lerigare och lerigare och spårigare och spårigare. så det var inte lätt att ta sig fram bilen skrapade i hela tiden eftersm det var så hög kullar i mitten efter alla spår på sidorna. Men efter en lång stund så så såg vi att vi kunde vända men det värsta var ju att om vi vände så skulle vi ju få massa uppförs backar istället och då med lera är ju inte så himla kul men vi tog chansen. Men tro det eller ej vi körde ju så klart fast och vi var mitt ute i ingenstans det var kålsvart så jag blev rädd och tänkte bara på alla skräckfilmer man sett. så panik känslorna kom springande vi försökte med all la granris under hjulen men det gick inte grävde bara ner oss längre och längre. Tillslut så insåg vi att detta klarar vi aldrig själva så det vara bara att lämna bilen i den svarta skogen och börja gå till närmaste hus för att få hjälp. Hittade ett hus efter att ha gått i ca 10 minuter dom ringde efter nån som brukade åka på den vägen. han kom efter bara en liten stund han var så snäll så han fick bort oss och vi fick backa ut hela vägen. Tur att det finns snälla männidskor som ställer upp i nöd. 
Men det värsta av allt var ju att det var inte våran bil utan det var ju min pappas bil och bilen är ju verkligen han ögonsten inget kul att det låter som att den ska gå i tussen bitar när man har lånat bilen. 
Men när vi var hemma i väservik igen så åkte vi raka vägen och tvättade den så att han förhoppningsviss inte ska märka något. Vill inte säga att vi körde fast. :) 
Men han har inte ringt än så jag hoppas att han inte sett nått. 
Men fy fan vilken panik jag hade.... Men man har ju iaf varit med om ett äventyr det kan man ju inte säga annat om. 

 

Bye Bye västervik

Nu har man ätligen vaknat efter en förskräklig natt med bådde sån jäkla ryggvärk och magvärk. Har tagit lite tabletter så hoppas att deet går över nu.

Min älskling gick inte till jobbet idag för han var så trött så jag fick mysa med honom länge det var skönt och när vi vaknade så kom jag på att vi skulle ta trippen till ikea som vi pratat om så länge. så nu ska vi köpa det sista till min lägenhet sen är det våran lägenhet tillsammans.

Ska bli skönt att komma bort från den här staden en stund bara är lite små trött på den.

Vi får väl se om vi hittar det vi ska...Har ju ern långlista på vad vi skulle behöva handla iaf


se you later alligator :)

Fördriver tiden lite

Här sitter man framför datorn och klockan är nu 00.00 (Ohh creepy ;) och kan verkligen inte lyckas bli trött och det finns verkligen inget att se på dumburken heller. Min älskade karl ligger och grisar i sängen och snarkar så gått. Verkar som att han sover gott iaf önskar att jag kunde ha ro i kroppen och lägga mig i sängen men blir ju så nedrans rastlös så fort. Men jag ska ju inte upp tidigt i morgon så det gör ju inget om jag är uppe några timmar till. Kanske borde försöka hålla mig vaken till klockan 5 i morgon bitti för då går ju älsklingen upp för att bege sig till jobbet. skulle vara rätt kul att se han minn i morgon när han slår upp ögonen och så sitter jag vid datorn klar vaken. men tvivlar ju på att jag har nått att roa mig med så länge.. Så vi får väl se hur det går med detta:)

Jaha annars då???
Idag så har jag fin putsat i min lägenhet lite med att måla kryddhyllan och så har jag städat karls lägenhet. alltid trevligt att göra honom glad.
När han kom hem från jobbet så gick vi upp till lägenehten ännu en gång och då målade vi det sista så nu är allt målat och klart. Sen var det bara att sätta igång och försöka få ihopp en byrå vi har köpt på jysk som vi ska ha till hallen. Fy fan vad mycket delar det ska vara till bara en byrå. Men som tur var så kom svärföräldrarna på besök så pappan fick hjälpa till när jag kände att jag inte klarade ut det längre.
Nu står den iaf monterad och färdig ute i hallen och jag fick äntligen sätta upp mina krukor, ljusstakar och lampa på den som jag har längtat efter så länge.. Åhh my gud det var så super fint är redig nöjd kommer nog att tillbringa all min tid i hallen :)

När det var färdigt så var det bara att försöka komma på något att äta för vi var bådda något så syndigt hungriga och vi kom på att vi åker till viktoria enkelt lätt och smidigt med en pizza bara att äta och njuta :)
 
Ska nog krypa ner hos han som snarkar så gott borta i andra änden och försöka mysa lite med honom, min finaste, bästa, snällaste, karl ja du är allt det positiva man kan komma på. så kan inte skriva allt jag känner för dig.
mer än att jag älskar dig av hela mitt hjärta, Nu vet jag äntligen hur det känns att vara redigt kär i någon har aldrig känt så här och det är positivt LOVE You

Nu går det framåt

dom här sista dgarna har varit väldigt mycket att göra...Men det börjar gå mot sitt slut nu... Vi har äntligen fått lite ordning på min lägenehet nu har plockat bort allt bråte som kommer fram när man renoverar... Men kan inte fatta hur mycket skit man kan sammla på sig bara under tre år har redan varit och kastat tre släppkäror men nu är det snart en släppkära till inan vi kan flytta in i lägenehten.
Men nu är iaf allt målat har fått färg på kösväggarna blir väldigt ljust och fint där inne nu..Har ju även målat om dom gräsliga knallblå luckorna som var när jag flyttade in till antikvita och det är mycket frächare där.
Har oxå varit och köpt en stor byrå till hallen som jag tror kommer bli väldigt bra där... Så nu är det bara lite små pill kvar som att dra sladdar med det får faktiskt min pöjk göra för det kan inte jag...

Har även pratat med en lärare idag angående mina studuer i januari och han verkar vara superbra så jag hoppas att han kan hjälpa mig på bästa sätt så jag får min undersköterskeutbildning som jag så gärna vill ha så jag kan komma tillbaka till mitt gamla jobb och få nått där...Sasknar dom alla så mycket min jobbarkompisar saknar jag allra mest men även dom gammal många var så mysiga...

Snart blir det en tripp till ikea oxå för att handla in det sista till lägenheten som lambor,ljusstakar,tavlor och lite småplock
Jag längtar tills vi flyttar upp och jag får äntligen bli sambo som jag så länge drömmt om.

LOVE PECE AND ROCKENROLL


Du tillhör mig

LOVE YOU NOW AND FOREVER.......YOU BELONGS TO ME......IM SO HAPPY FOR THAT



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0