Endags tripp

Igår blev jag och älsklingen bjudna på en endags tripp av Mamma och pappa dom var sugna på att åka till Öland så dom bjöd med oss.
Så det blev en tidig uppstigning igår redan kl 07.00 men det gick bra, Var ändå välsigt pigg när jag vakande så jag drack mitt kaffe. Sedan komma Mamma och pappa och hämtade oss.
Blev ett fika stopp. innan vi var framme.

Väl framme på Öland så blev det direkt att springa i alla butiker och kolla om det fanns något.
Hittade massa affärer som verkligen hade såna kläder som jag faller för men tyvärr i sådana är det oftast bara one size och det är storlek 36 ungefär så hade lite svårt att hitta något som jag tyckte satt bra.
Men efter en tripp i alla andra affärer så givk vi tillbaka till en av dom och där bestämmde jag mig för att köpa två kläningar och ett linne.
Så förhoppningsviss går jag ner lite i vikt snart, Jag kan ju ha dom nu med men skulle ju sitta ännu bättre om jag gick ner några kilon.

Sean så gick vi och åt. Det blev tyvärr inga ölanska kroppkakor istället blev det plankstek.
Sedanre på kvällen så bar det av hemmåt.

Väl hemma så blev det att sätta sig och måla ett av skåpen en gång till blev lite randigt första gången. Men nu är det färdigt och jag är super nöjd, Mitt vitrinskåp tyckte jag blev kanon bra när det var färigt och satt i lampan och tänt dr inne, Lysser så finnt nu.

Idag så har det bara varit en städ dag, Har rensat i linne skåpet och tagit allt och torkat av.
Så snart ska vi åka till Rusta och se om vi hittar en lampa vi ska ha på hyllan.

Men nu blir det en kopp kaffe
Ha det bra
//Sandra


Fika och målning i svart

Idag så blev det att träffa Tina och Jimmy, Vi bestämmde att vi skulle köpa lite lunch på tantgrön och åka ut till gränsö kanal och fika.
Så vid tolv träffade vi dom utanför oss och åkte vidare för att handla lite mat.
Det blev grkisk sallad det var gott.
Sedan blev det kaffe på maten och snacka massa goja med dom. Mycket trevligt att träffa dom två. alltid lika trevligt.
Sedan bestämde jag och Tina att vi flickor skulle åka och kolla lite i affärer. Och grabbarna grus fik åka och kolla på grabb grejer.
Så vi strosade runt på rusta, karlsson, lager 157 och sedan vidare till öb för att mötaupp pojkarna.
Så vi strosade lite på öb och jag fick en fix ide att jag skulle göra i ordning lite i vardagsrummet sätta upp hyller och måla mitt trä färgade skåp, vitrinskåp och hylla i svart så att allt skulle passa i hopp eftersom allt annat här är svart. så Tina försökte hjälpa mig att hitta saker att sätta på hyllan. efter mycket om och men hittade jag vad ja ville ha.
Så vi köpte lite färg och sedan så åkte vi hem och började måla.
Och jag blir väldigt nöjd med hur det blev.
Nu ska det bara torka sedan blir det att sätta in alla saker i skåpen igen.

I morgon så bär det av till Öland en sväng med mamma och pappa ska gå och strossa lite och käka lite gott så det kommer bli msigt.

(Så Tina nu är det uppdaterat =) Får ta en fika snat igen det var mysigt.

//Sandra


Oplanerad dagstur

Igår när jag och älsklingen hade ätit frukost så kom den vanligt frågan från mig "Vad ska vi göra nu då" Jag visst bara att jag ville gör något men inte exakt vad men då kom förslaget rån min plutt om att vi kunde åka till inköping och kolla lite.
Så vi åkte iväg, väl framme så gick vi och strossa kollade i alla affärer.
Vi har ju inte så mycket pengar så vi visste ju att man inte kunde handla allt för mycket.
Men till min glädje så var det väldigt mcket rea.
Så jag handlade lite kläder inne på CUBUS.
Sedan så gick vi vidare och hamnade till slut inne på JC där älsklingen ville ha en skjorta men det fanns ingen så det blev någr Linnen istället. när han skulle betala så ser vi två väl kända ansikten. stå framför oss i kassan. Martina och Patrick hade oxå tagit en dagstur.
Pratade en stund men Martina var så inne i att hitta byxor så hon ville skynda iväg men sa iaf hej.

Sedan så åkte vi hem med lite gott och blandat i påsarna både från iknohuset och ikea. Satt på Kaffe och älsklinen gjorde Varma mackor.
Nu när jag satt på Facebook fick jag reda på att även Tina och Jimmy hade varit i Linköping samtidigt som oss. Men dom såg jag aldri lite synd hade varit trevligt och snackat lite. Men så är det.

//Sandra

Trasig kamera efter bara 3 månader

Jag fick en kamera av Jens och mina föräldrar när jag fyllde år. Var jätte glad för den eftersom vi inte hade någon så ville jag verkligen ha en och fick ju verkligen en som jag tyckte om den var ju rosa och väldigt mycket bra funktioner på. Gillade den väldigt mycket. Tog så mycket kort nu när man hade en kamera som funkade.

Men häromdagen så skulle Jens titta på bilderna då var displyen hell förstörd så inte något på den. Hade ju bara haft den i 3 månader ca.
Först så trodde vi att det hade hänt på visfestivalen, Men sedan kom jag på att jag tittade ju på någon bild på Söndagen så då funkade den ju. Och efter det så hade jag inte använt kameran över huvud taget. Den hade bara legat i min Handväska i sin skyddsväska.
Men antagligen så har väl min väska blivit klämd eller något så att displyen fått en smäll eller nått. Tycker det känns som att den måste ha varit super känslig eftersom den ligger i en kamera väska oxå.

Så nu har vi suttut och ringt runt till Netonnet och kollat garantin men garantin hjälper ju bara om det är nått produktfel och det är det ju inte., Så har även ringt till försäkringsbolaget. Och dom skulle kolla upp vad dom kan göra men hur eller hur så blir det ju minst 800 kr i självrisk.

Så det är väldigt tråkigt. 
Hoppas dom antingen fixar en ny kamera åt mig snart eller att dom bytter disply. Vill ha min kamera nu känner mig nästan naken nu utan kamera.

//Sandra

Födelsedagsfirande för 27 år pojken

Den 18 Juli så fyllde min älskling hela 27 år....(Gammal gubbe blev han ). Det hella började dagen innan då jag åkte upp till rusta och dom affärerna runt där.
Så jag började med att hitta lite presenter på rusta. och sedan blev det Karlsson där jag hittade lite annat att köpa. sedan så blev jag hämtade av älsklingen och körde hem mi sedan blev det att äta lite sedan så ringde Pontus och Caroline och frågade oss om vi ville med ut och plocka svamp...Det gick ju inte så bra för det var för tidigt för svamparna så vi plockade massa blåbär istället sedan åkte vi hem till dom och lagade till blåbärs paj. Och spelade lite alfapet som jag vann =)
Sedan så var det dags att dra sig hemmåt.
Väl hemma så satt jag mig ner och slog in paketen och fixade lite för Älsklingens dag.
När fördelsedags morgonen var här så fick älsklingen inte gå upp han fick sitta och titta på tv medans jag styrde i köket.
Så som födelsedags frukost fick han Americanska Pannkakor med lönnsirap och hallon och blåbär på. Det tyckte han var jättegott och till efterrätt så fick han en prinssesbakelse. efter maten så fick han öppna mina presenter som var, Ett jätte stort gratulationskort, ett litet kort med vvärdechekar i, en skjorta, en t-shirt och sedan lite underkläder.  

Sedan så tog vi det mestadels bara lugnt till det var tid för att göra oss iordning vi hade blivit utbjudna på mat av hans mamma och pappa så kl 18 kom dom och hämtade oss. Det blev mat på smugglaren. Vi fick en för drink sedan blev det förrätt och drack lite mer sedan kom varmrätten och efter det blev det efterrätt det var så himla gott och trevligt hade vi med. sedan så gick vi vidare och stannade på briggen där vi tog en sista drink sedan blev det hem färd.

Hade så underbar kväll
Tack
//Sandra


Utan mat men glad ändå

Nu är snart min tredje dag slut på min Natur diet. Men måste säga att det faktiskt inte var så svårt som jag trodde från början och det var inte heller så äkligt som man har hört endel säga.
Jag kan ju inte säga att det är hur lätt som helst men trodde att jag skulle bli mer hungrig och sugen. Mitt sötsug har allafall sjunkit mycket om jag är sugen på något så är det redig mat inte massa snask och det är ju en fördel.
Första dagen så var det en väldigt chock för kroppen då blev jag hungrig nästan med en gång jag hade druvkigt upp men jag höll mig tills jag hade satt tiden som jag skulle äta igen. Magen kurrade lite men ingen fara.
Dag två så kände jag redan att kroppen lärt sig att den inte får någon mat för den började inte kurra så snabbt som innan.
Och idag har det inte varit några problem alls har inte varit hungrig alls. Men idag kom suget på mat istället. Kände lukten när Älsklingen lagade mat till sig...Till och med ägg var jag sugen på då eftersom det var det han lagade och jag som alltid har hatat ägg men vem vet detta kanske iaf kan göra så att jag börjar äta lite mer mat som jag inte blev sugen på innan.
Men har bestämmt mig för att jag ska köra ut dom här förpakningarna som jag har räcker i ungefär en vecka till sedan ska jag köpa en till men då ska jag börja trappa upp så jag äter lite iaf.
Känner att det var ingen bra ide att börja när det är sommar och när Älsklingen har semester. Det är ju under den här tiden man ska få unna sig lite iaf kunna gå ner och ta ett glass vin en fin kväll det kan jag ju inte nu.
Men efter att jens börjar jobba så ska jag köra igång en gång till men då ska jag hålla på lite längre. Nu vet jag ju iaf hur det är och det känns som att jag skulle kunna klara det länge men det är så många nu som har gett förslag att man ska grilla och sånt och jag kan ju inte det så känns som att det är bättre att ta tag på det på allvar när det inte är hög sommar.

Har genom bara dom här dagarna lärt mig att dricka 3 liter vatten varje dag, Har högst innan fått i mig ett glass vatten och inget mer.

Men jag ska givetvis inte frossa i mat när jag lägger av utan tänka på allt och börja laga mer enligt GI metoden. Men vill bara kunna tacka jag om någon vill bjuda en på mat.
Visst såna läggen kommer ju säkert komma när man sätter igång igen men just sommar tid känns det svårare. Och jag som älskar grillat. Det är ju det jag kanppt kan stå imot.

Kram
//Sandra

Svar till Emma Andersson

Allt som man testar kan orska olika problem. Jag vet att t.ex inte alla klarar av att gå på GI dieten heller. Endel har blivit konstiga i magen och fått ont i huvudet.
Det som du berättade om den där Alexandra är ju ett skräk exempel. Dom flesta mår ändå bra av pulver diet. Jag har en nära kompis som har druckigt pulver en längre tid och hon känner inte alls att hon mår dåligt av det. Har även läst väldigt mycket på nätet om just Naturdiet och alla säger att dom mår som annars okej att dom är lite mer sugna men det vet man ju redan innan. Dom första dagarna är ju alltid värst.
Men nästan alla har gått ner ett antal kilon och dom har även stannat där efter att dom slutat. Dom kanske har gått nått kilo men det här är ju bara en quick start man måste ju självklart tänka på vad man äter efter man slutat dricka pulvret med men det är väldigt bra för att minska magsäcken.
Alla dessa olika metoder är ju väldigt mycket från individ till individ.
Men har man inte testat så ska man ju inte heller uttala sig. Och det har jag inte gjort.
Nej jag vet att jag inte är Tjock men det som är mitt problem är att ja inte får på mig endel byxer och jag mår inte bra med mig själv så jag vill gå ner bara ett par kilon.
För mig spelar det ingen roll vad andra tycker och tänker ycker inte jag om min egen spegelbild så måste jag göra nått åt det.
Jag har djort precis samma sak som du har gjort ätit mindre och tait bort allt godos och sött har även tränat väldigt flitigt en längre tid med både Wii acktive och Wii fit och sedan så är jag ju ute och går nästan varje dag i typ en timme men på något konstig sätt så lckas jag inte gå ner i vikt ställer jag mig på vågen en vecka senare så har jag hur eller hur gått upp nått kilo eller mer.
Så det ända som jag vill är att å en start där man ser att man tappar några kilon sedan kommer jag ju fortsätta som jag gör nu.
Men om jag inte testar såkommer jag ångra mig eftersom jag vet att så många tycker att pulver dieten är bra. Men som sagt måe man dåligt av den så kommer jag ju att äta vissa måltoder redig mat och resten  pulver. men blir det inte nått problem så kommer jag att fortsätta.
Kan inte lyssna på skräck exempel för vad skulle man då våga göra. Det finns ju alltid någon som råkat ut för nått vad man än vill göra. Som t.ex plastikoperation hör man ju många som får väldigt mycket problem men det finns ju minst lika många som mår bra efteråt oxå så testa ska man tycker jag

MVH
Sandra


Vis över för detta år

Nu har det varit Visfestivalenför dett hät året igen. Mycket folk som alltid.
men kul är det att se så mcket folk i den här lilla staden.



I Torsdags så struntade vi i första dagen eftersom älsklingen skulle upp och jobba på fredagen så vi så lite film och åt ite gott o stället. 

I fredags så vart det väldigt mcket fest. På förmiddagen så gick jag och älsklingen ner på Sahara och åt lunch och så  var vi ute i Almvik och kollade på Jonas och petras hus. Det var väldigt fint. Drack lite kaffe tillsammans med dom sedan så åkte vi hem. Vi tog lite cider sedan så gick vi bort till Kent där han hade lite fest. Senare påkvällen så åkte vi vidare till en annan fest. 
Sedan var det dags att åka ner på stan. Vi gick först in på harrys men jag var inte redigt på Harrys humör så jag och älsklingen tog en tur och kollade på allt folk sedan så träffade vi på Martina och Patrick umgicks med dom sedan resten av kvällen gick in och satt oss i ett öltält. 
Sedan så var det bara att börja gå hemmåt. Martina var lite trött så hon undrade om hon och Patrick fick sova hos oss och självklart fick om det. Vi kröp ner i sängen nästan med än gång vi kom hem. 
På Lördags morgonen vaknade jag väldigt mcket för tidigt hade bara sovit 3 timmar men kunde inte somna om. Martina vaknae oxå till så honoch jag gick ut och tog oss en kaffe på balkongen. Sedan så åkte dom hem. Jag var fortförande trött så jag och älsklingen mös lite i soffan och såg en film det blev många filmer igår men gud så skönt det var somnade till både han och jag under dagen. 
På kvällen så var jag nfiken på att se om det var mer folk u te så jag och älsklingen tog en tur med bilen och det var väldigt mycket folk ute. Men vi åkte hem och sov istället var nöjd med att veta att när man vaknar nästa morgon så är man pigg igen. 
För så trött som jag var i går har jag nästan aldrig varit. 
Men idag är man pigg. 
Ikväll så ska vi till svärmor och svärfar och grilla ditt skulle även min mamma och pappa så  det ska bli trevligt. 
Blir nog att ta sig lite vin ikväll med. 

Ja idag är det ju sista dagen för mig att ätq nått gott för jag har bestämmt mig för att testa på Pulver diet så jag har köpt två olika smaker i Naturdiet Caffe latte och vilda bär så nu blir det ingen redig mat för mig på ett tag är så nyfiken på att se om det funkar så har bestämmt att imorgon så börjas det. Så nu ska vi åka och handla mat som min älskling kan äta när han får äta redig mat själv. 
Hoppas att det funkar=) 

Så inget att tugga på för min del nu på ett tag förutom frukt sedan så är det bara vattten och pulver som gäller. Mår jag okej av det så kommer jag fortsätta men skulle det  vara så att jag börjar känna att jag mår dåligt av att bara dricka pulver som kommer jag ju självklart ändra så jag äter någon redig måltid och dricker resten men får väl se hur det går. 
//Sandra


                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Ett tag sedan

Nu har det gått ett bra ta sedan jag uppdaterade den här bloggen. Men orken har inte funnits har nog varit för varmt för att orka sitta och skriva massor =).

så vad har hänt då. Det har ju blivit väldigt mcket sol och bad iaf. Man måste ju passa på när det är fint väder. Kommer säker bli som alla andra sommrar att det är soligt en lång stund och sedan blir det regn ungefär lika länge så man får ju vara glad så länge det varar.
I lördags så åkte min älskling iväg till en kompis redan kl 13.00 så jag visste att ja skulle få vara själv in till sena natten eftersom dom skulle dricka öl. Så då passade jag på att ringa till plutt tjejen Martina för att se om hon ville göra mig sällskap och dricka lite.
Fick inte svar frå henne på en gång så det trodde jag att jag skulle få sitte helt själv hela dagen och kvällen men lite senare så ringde hon och sa att hon jätte gärna ville komma. Var ju så länge sedan vi träffades.
Så runt 16.00 kom hon hitt och vi satt på balkongen och drack först lite kaffe och solade sedan så tog vi fram alkoholen. Satt och drack och bara snackade om allt. Hade hur trevligt som helst.
Runt 23.00 på kvällen så ville hennes karl och en kompis komma förbi så vi fortsatte att snacka massor.
Den kvällen kommer jag att komma ihåg så trevligt när man bara kan njuta och ha det bra.
Tack Martina...Underbar kväll hade jag med dig. Längtar till nästa gång=)

resten av helgen hände det inte så mycket var väldigt trött på söndagen så det var väldigt slappt.

Igår så hade jag min Tina här på besök. Vi fikade lite med kaffe och kaffebröd och satt på balkongen och bara hade väldigt trevligt men det var ju så grymt varmt igår så bådde jag och tina kände att det gick inte att vara ute så vi bestämmde oss för att vara lite udda och sitta inne=) Lite knasigt kanske men man orkar ju inte vara i solen hela tiden blir för mycket så vi satt oss och spelade lite wii det var väldigt kul. Provade ett nytt spel som jag bara testat en gång inna åhh fy fan vad jobbigt det var der bara rann svett om en nästan =)
Sedan så blev vi ju hungriga så vi bestämde oss för att äta på corner och se en film. Men filmen stängde vi av efter bara en kort stund eftersom det bara var slakt som gällde i den filmen och det är man väl inte världens största fann av.
Sedan så satt vi oss och spelade kort..Vad länge sedan det var för spelade man ju alltid kort men det hade jag typ glömt att man kunde göra så det var tina som kom på det det vara väldigt kul satt och dumade oss mest hela tiden.
På förmiddagen så klippte Tina mig med gud så skönt det var att li av med allt sitet hår som man har så nu har jag en frisyr iaf. Blev grymt bra.
Tack Tina

Idag så gick jag bort till Tina för att fika. Gick förbi netto innan jag skulle till henne. Där hittade jag två böcker så nu har jag nått att läsa igen=)
satt och drack kaffe sedan så sjöng vi lite singstar. Alltid lika roligt det tråkiga är väl att tina alltid slår mig bara för hon har sång röst och inte jag.
Får nog öva lite så jag kan slå henne nästa gång =)
Sedan så ick jg hem och möss lite med älsklingen´. Låg i solen en stund sedan så var det dags att äta lite blev lasange.
Nu ska jag roa mig i två timmar till så jag inte somnar så jag får se paradise hotel.Finns ju inget på tv bara det är ite tråkigt
Ha det bara alla
//Sandra

RSS 2.0