Fettisdagen

Jaha och idag var det visst fettisdagen man ska ju äta semlor då så sitter här och funderar på om man kanske skulle fixa några såna och kanske åka hem och fika hos mammski och pappski men måste ju först komma på nått annant till mig att göra för jag tycker ju verkligen att semler är snuskigt äkligt med mandelmassa och massa grädd


Men ska nog kanske försöka mig på att baka ett par av dessa.

Har suttit och pluggat massor oxå ska skriva massor om behovstrappan utifrån mig själv tycker det är grymt svårt men får väl gå det med.


Samboo på riktigt

Nu är det verkligen på riktigt nu är jag och älsklingen sambos på redigt allvar har bara
en lägenhet nu och jag måste säga att det känns otroligt bra.

Så här bra hoppas jag att vi kan ha för alltid men jag känner mig
starkar än någonsin med denna fina vid min sida.


Mitt hjärta brinner bara för dig.

Kom på imorse att det var skit länge sedan man pratade
med Tina så skickade mezz till henne för att se om vi inte
 kunnde träffas på ficka eller nått.
Det skulle vi fixa jag  kan ju inte glömma mina vänner bara för att man
 har karl nu så var tvungen att ta upp kontakten med henne.
Hoppas vi kan ordna fikan snart. Får se när vi alla fyra har tid samtidigt.
 det är ju det svåraste att man ska få ihopp det men det ordnar sig alltid.

Klart med allt styr nu

Ja nu är det en ny vecka får hoppas denna blir lite lugnare än förra.
Hade ju sportlov från skolan då men tro inte att man fick mycket
lugnt då inte nej det var nog mer att göra än annars.

Har ju hållt på att sålt älsklingen lägenhet och det har varit mycket
 ringade till hans telefon av mormorn till barnen som ska flytta in,
 har kommit med dom mest knäppa frågorna.
Men i fredags så var vi och slängde massa bråtte på målserum.
Lördagen gick åt till att städa hans lägenhet det tog hela dagen
och det var mycket inte nog med att vi var tvungna att passa tiden
till dom skulle komma och hämta nyckeln
så skulle även hans föräldrar kom och hälsa på så det blev mycket.
Men senare på kvällen kom dom som ska flytta in och hämta nyckelnen
så nu är en av nycklarna borta och nu håller dom på att flytta in.
och idag hoppas jag att vi kan få till det att skriva kontrakt så vi kan
släppa allt med hans lägenhet och bara ha våran lägenhet tillsammans att se till.

Har även funderat mycket på om man skulle försöka få tag på millan
 och åka ut och hälsa på min underbara katt zorro
 för att se hur han har det.
Saknar honom fortförande men det är på nått sätt en skön saknad
 för jag vet att han mår alldeles utmärkt med att vara ute och springa fritt.


Har oxå haft en fundering på om vi kanske skulle kunna köpa en söt liten råtta.
Tycker dom är så söta.

Är den inte för söt.

Men tyvärr så är jag inte säker på att älsklingen tål en råtta heller.
 Vill ju så gärna ha nått djur iaf men får se vad han säger när jag
 kommer med det här förslaget.


ordning och reda

Nu var det då måndag igen och jag har sportlov nu känns jätte konstigt att jag själv har sportlov var så länge sedan man hade sånt ju. När man jobbade så spelade det ju ingen roll om det var sportlov,julafton eller nyår man fick ändå pallra sig upp till jobbet.
Men det är väldigt skönt att man har sprtlov men jag är inte helt ledig måste ändå sätta mig och plugga lite så att jag inte glömmer bort massor.
Och i lördags var det alla hjärtansdag super trevligt dag när man har nån att dela den med. innan har jag ju bara tyckt att det varit en skit dag bara för att man ska köpa massor men nu hade jag ju min älskling så nu var det trevligt. På morgonen klåg vi i sängen länge och bara hade det mysigt sedan blev det att åka och handla lite senare på kvällen så fixade älsklingen sushi åt mig. vi såg film och åt massor av gott å hade massa tända ljus det var super mysigt.

I söndags kan man säga att det var en redig slappar dag vi låg nog i sängen till lite över halv tre och bara glode på tv och hade det hätligt sedan åkte vi och handlade så vi skulle få nått att käka denna gång blev det kex och ost mums.

Blelv oxå två omgångar betapet mot varandra och jag van ju så klart och älsklingen vart bara lite sur på mig ;)

Idag så har jag varit på lite informations möte från folksam där dom berättade lite och pansion sparande. Tänka att man måste tänka på nått sånt redan nu känns så konstigt men måste nog försöka ta del i detta så jag får några pengar när jag är 65 :D.

Efter det var det bara att traska hem i halkan och sätta igång och storstäda fy fan det var inte vackert här hemma och inte dåligt med disk och all ren tvätt som legat i påsar några dagar bara för vi varit så lata och inte orkat gjort ett handtag knappt här hemma men nu är allt bråte borta och det är skönt så nu är det bara att sätta sig tillrätta i soffa med en stor kopp kaffe och vänta på att älsklingen kommer hem så vi får se om han har några planer för resterande del av dagen


Alla hjärtansdag

Idag är det ju som sagt alla hjärtansdag och det ska firas med massa mys och god mat. Älsklingen ska fixa sushi åt mig. Sen blir det nog att mysa framför en film och bara ta hand om varandra.
I måndags var jag och älsklingen och köpte en bil som jag hade sett ut på blocket fanns som tur var här i stan och han som ägde den var ju en vi kände. Det blev en gul toyota celica (gullefjun). Det kommer bli en ännu finnare bil när vi är klara med den ska bytta klädsel i sättena så att dom passar bilen. Sen blir det dekaler på sidorna och i går satt vi in lyssrör som blinkar i takt till basen när vi spelar musik, Bling bling är ju min stora passion tycker det är skit kul med sånt. Ioch med att jag fick bestämma vad vi skulle ha för bil så har det ju blivit lite så att jag är mer bil intresserad jag har varit med i garaget i 3 timmar, har även hängt i en kompis garage när älsklingen och han blockade i sär bilen. vi ska oxå åka till biltema och handla grejer till gullefjun. att jag skulle bli en sån nörd som följde med till garaget trodde ja aldrig att jag skulle bli. men älsklingen tycker ju att det är kul.
Annars så har det inte hänt så mycket har mest tagit det lugnt och pluggat lite. Nu är det ju sportlov hela nästa vecka så då blir det att slappa men plugga måste jag oxå hinna med.

Glad alla hjärtans dag till alla jag tycker om

möe plugg men osså lite social

Ja nu för tiden är det ju grymt mycket plugg, Har idag suttit i nästan fyra timmar på en föreläsning om cellen. Men när man har Martina brevid sig så kan inte äns en sån lektion bli tråkigt, Satt och garvade halva lektionen så det lättade ju upp stämmningen.

Efter att skolan var klar så följde jag med martina hem på KAFFE :) och hälsade på alla hennes söta djur blev ju förälskad i alla hon har ju en smått djurpark hemma så en sån som jag som älskar djur blir ju helt till mig att se så mycket djur på en och samma gång.

Hon har lixom: två katter (en av dom är jag mest kär i för den påminner lite om zorriborri orange)
två marsvin, en kanin, en ödla och en hel drös med fiskar i ett akvarium

I lördag så var gick jag, älsklingen, Tina ich Jimmy ner på torino och käkade lite gott det var grymt mysigt att sitta där och bara dricka gott och äta, Sen fick grabbarna grus gå hem hitt för att hämta lite alkohol och sedan komma bort till Tina för vi tjejer kunde ju inte gå eftersom vi hade högklackat så var vi ju tvungna att bli skonade så vi gick raka vägen hem till henne, Sedan kom pöjkarna tillbaka då var det bara att sätta igång och släcka törsten.
Sedan blev det hawwys men fy fan vilket pack som var ute bara 40 +++are. som skakade röv på dansgolvet.
Inte så kul men vi gjorde det bästa av det drack lite sedan blev det hemgång.
Kul kväll ändå :)

Nu tycker jag att jag hör älsklingens bil så då är han hemma från jobbet ska vara lite social då innan jag måste sova upp till plugget igen imorgn bitti

Nanna gott alla favoriter :)


RSS 2.0