Ett år äldre bland annat

Ja nu har man ju på den här tiden man inte bloggat hunnit bli ett år äldre halvvägs till femtio om det ska vara korekt vilket känns väldigt gammalt men men tiden springer ju förbi. På min födelsedag så blev det god frukost som älsklingen åkte och handlade åt mig nybakade frallor med massa gott på senare på kvällen så vart det lite firning mina föräldrar, jens föräldrar och hans bror var här det var mycket trevligt invigde till och med grillen för första gången på våran uteplats vilket var väldigt härligt. Fick mycket fina smycken av min plutt och sedan längre fram på sommaren så har vi sagt att vi ska åka iväg någonstan för det var så tråkigt väder när jag fyllde år så vi sköt lite på det.
vi har även hunnit med att bjudit kompisar på tacos här hemma vilket är redigt trevligt.

I helgen nu som har varit så har vi på varit ute med svärföräldrarnas båt för första gången i år det var så himla skönt att få komma ut på havet så det blir det mer av i sommar. har också haft det väldigt mysigt jag och min plutt så i lördags förutom båtturen så hann vi med att först ta en fika på kvantum sedan åkte vi ner till stan och satt oss och tittade på lite folk nere vid vattnet det var super skönt och väldigt mysigt att bara sitta och njuta tillsammans med sin älskade.

Har ju även hunnit med att jobba hela veckan också så nu den här veckan som kommer så ska jag gå över och vara på legohuset vilket oxå ska bli spännande att se hur det är.
Kommer däremot ha väldigt tråkig för min kärlek ska jobba kväll hela veckan nu som kommer så han åker vid två och jag slutar vid halv tre så och när han kommer hem kommer jag sova så vi kommer inte ses så mycket men jag får klara mig och det vet jag ju att jag gör även fast det kommer kännas tomt att inte ha honom här.

Har suttit idag och pluggat på ett skolarbete och äntligen har jag skickat in det så nu är det bara APU uppgiften klar sedan så är hela min skol gång över vilket känns super skönt. Nä nu ska jag väl se lite på tv och sedan nanna kudden så man kommer upp i morgon
GOD NATT ALLA SÖTA DÄR UTE :)
//Sandra

Dag 1 slut

Min första praktik dag är slut och jag är väldigt nöjd med stället jag blev tilldelat. Ankaret är ju inom psykiatrin och mer eller mindre en dagverksamhet så att dom ska ha något att göra på fritiden istället för att bara sitta hemma. Så man känner sig väldigt lyckligt lottad för det känns inte som att jobba utan mer att umgås som man skulle kunna göra när som helst.
Har idag blivit instruerad av vad praktikplatsen går ut på. För och främst så är det mycket köksarbete som ska skötas dom lagar maten där till dom som är där. Så det har jag sett hur dom gör sedan har jag blivit bedd om att fixa en hemlagad pizza någon dag. Det var den maten jag hade med mig hemifrån och då tyckte min handledare att det kunde ju jag laga till dom som är här.
Så det ska bli kul. Arbetet är väldigt fritt man gör mest det som deltagaren vill göra och idag har det mest varit hundra frågor om allt i mitt liv och jag har hört mycket om deras liv men det är kul. För det är ju verkligen inget svårt att få kontakt med dom sedan har det även blivit mycket Yatzy spel för det tycker dom är roligt. Ska även kanske baka någon dag med någon av deltagarna.
Sedan så kommer det bli så att jag kommer få vara på lite olika platser inte bara på Ankaret, för ankaret har ju samspel med många andra ställen oxå så någon dag ska dom se om jag kan få vara på hunddagiset och se hur dom har det där ute. sedan blir det kanske biltvätten men det är jag ju inte lika sugen på och så kan det bli någon dag för att vara på it cafet men jag vet i alla fall att nu ska jag mesta dels under mina två första veckor vara inne på ankaret sedan efter dom två kommer jag mestadels vara på legohuset för att se hur det går till där.

Ja dagen har varit mycket underhållande och min uppfattning om psykpatienter har ändrats med ängång.

Måste också få delge er om att jag och min älskling har idag varit tillsammans två år och jag har aldirg mått så bra som dom här två åren, Jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går.
Han var även så sött att han åkte iväg extra för att köpa rosor till mig han är då allt en charmig liten prick :)

Nu står älsklingen och lagar mat åt oss ska väl gå och hjälpa honom lite om det behövs sedan blir det en sväng ner till garaget och snacka skit med kent. Och efter det väntar det träning.

Ha det bra alla
//sandra

Första praktikdagen

Nu sitter jag och inväntar på att klockan ska slå halv nio så jag kan sätta mig på min röda hingst och cyckla till min praktik plats.
Det känns faktiskt jätte bra denna gång att gå ut på praktik. Har fått en väldigt bra praktikplats ska vara på ankaret så det ska bli kul att se hur dom har det där och vad dom gör.
Denna termin i skolan har verkligen sprungit bort, Det känns inte som att det var länge sedan vi började och nu är det bara fyra veckor kvar sedan är jag UNDERSKÖTERSKA känns hur bra som helst.

Den här terminen i min valbara kurs psykiatri har man verkligen fått ut mycket av verkligen den bästa kursen jag har läst man har fått sett så mycket har varit ute på massa studiebesök bla Reimersholm, psykrehab och i veckan så var vi ute i Falla och kollade in ridterapin det var ett super bra studiebesök och det var så himla fint och vilken personal.

Igår var jag och hjärtat i linköping och handlade lite det var mysigt att komma bort från staden lite gran. Hittade tyvärr inte så mycket åt mig djälv men det var mysigt ändå.

Annars så rullar livet på som det ska måste idag efter praktiken ta tag i och börja med en uppgift så man kan lämna in den sedan har jag bara kvar att göra apu uppgiften.

Hoppas ni har det lika bra som jag
//Sandra


RSS 2.0