Nu äntligen kommer det

Ja äntligen så tar jag mig både ork och lust att skriva lite här, börjar ju fundra på varför man har blogg egentligen när man inte skriver något.
Har ju inte så mycket intressant att skriva. Det som har hänt på den här tiden är bara mestadels vardagliga saker som jag inte ens orkar skriva om.

Men kan berätta att min lchf diet faktiskt funkar jätte bra på mig, Tycker inte alls att det är jobbigt att "banta" med den här metoden för man kan ju äta allt bara man utesluter alla kolhydrater, Jag mår faktiskt jätte bra av dieten, Det bästa är ju att halsbrännan som jag hade nästan varje dag har försvunnit nästan helt har det inte alls lika ofta längre och det är skönt, För ett tag sedan så vägde jag mig då vissade vågoen att jag hade gått ner 3 kilon,
Håller även fortförande igång med min crosstrainer och försöker gå ut och gå när vädret tillåter.
Nu har jag även fått hem ett till träningsspel till wii som är ett komplement till ea sport active så nu är det ännu fler saker man kan göra det verkar väldigt kul,
På förmiddagen idag så var Martina här så vi tränade lite tillsammans och hon fick äran att prova spelet först och hon tyckte att det var super kul och att det tog bra så det ska jag köra lite gran nu och försöka komma i form ordentligt.

Annars så har det inte hänt så mycket intressant skolan har börjat eller inte för mig utan för dom andra, Jag har redan läst den kursen dom läser nu så jag är ledig fram till den 8 februari så skönt.
Men ska ta tag i att kolla igenom studiehandledningarna lite gran och se om det är några uppgifter som jag kan göra nu innan så man slipper få allt samtidigt.

Det har även styrt i hopp sig med pengar, jag hade ju inte förståt att man var tvungen att ansöka igen till csn så jag har ju väntat hela vinter lovet på att studieförsäkran skulle komnma men det gjorde deen aldrig så jag fick ringa till csn och fråga då kunde man bara ansöka om ett år i taget och det året har gått ut så nu var man tvungen att göra en ny ansökan så dom skulle skicka hem papper till mig men ännu har dom inte kommit så jag gick ut på nätet för att se vad BankID var för något och hur man kunde få det, för det tipsade dom mig om att det skulle gå fortare om man hade sådant så i fredags så skaffade jag ett sådant så nu är det inskickat hoppas att det kommer snart så jag kan få mina pengar.

I morgon kommer Tina hitt får se vad man kan hitta på för något skoj men kan iaf lova att det kommer bli mycket kaffe.

Det var det som jag hade att berätta
//Sandra

nystart i livet

Nu har min nystart börjat ordentligt. Nu är det dags att komma iform till beachen 2010 =)...Ja vi får väl se men i bättre form än vad jag är i nu sdka jag bli iaf.
Har börjat med träning på min crosstrainer håller i gång 3 gånger i veckan en halvtimme varje gång till en början iaf sen ska det bli mer och mer men vill ju inte köra ur mig totallt nu i början när man inte tränat något knappt innan.
Sedan så har jag börjat köra igång lite smått med LCHF metoden är inte helt inne i det än men håller på att dra ner mer och mer på kolhydraterna. så tillslut är det helt stopp för det.
Fick låna en bok av svärmor med massa LCHF recept så det blir att handla lite sådant sedan.
Men det känns faktiskt inte så svårt för här behöver man ju inte avälta sig och det bästa är att man lätt kan lägga till pasta, potatis eller ris till maträtten för älsklingens skull. Han är ju inte tvungen att vara lika stenhård som jag är.
Men jag är så trött på att ha gått upp i vikt så det är verkligen dags att ta tag i det, Var igår och hämtade min våg som jag hade beställt det är en sådan där bra våg som mäter hur mycket kroppsfett,vatten,muskler och sklettet väger så man kan se vad man består av.

Snart är det även dags att ta tag i mitt andra problem som jag har här i livet som är rökningen, vill verkligen sluta men jag är ju så rädd för att misslyckas. Jag blir ju så arg på mig själv om jag inte klarar det.
Men det går inte att fortsätta så här längre så ska se när jag tar mod till mig till att iaf göra ett försök.
Som tur är finns det ju mycket med hjälp medel nu så att det iaf kan gå lite lättare.
Men datum har jag inte bestämmt ännu och det ska jag nog hålla för mi9g själv vill inte ha den jobbiga frågan "hur går det?"

Nej nu ska jag krypa ner i sängen en stund har så himla ont i huvudet måste ha bort den så att jag kan träna lite senare sen

Ha det bra
//Sandra

Klarvaken

Nu har man varit ledig för länge verkligen, för nu är dygnet helt upp och ner vänt eller kanske inte hellt men nästan sitter upp och vill inget annat än att bli lite trött, har försökt med det nu i en timme men det går verkligen inte och jag kan inte gå in i sovrummet och lägga mig heller när jag är helt klarvaken för då ligger jag bara och vänder och vrider på mig.
Jag är ju på sätt och viss glad för att jag är kvällspigg men detta är ett skämt i går kom jag inte i säng förens halv fem och sedan så sover man ju bort halva dagen när man vät det så här. Gick upp vid tio eller elva och det tycker jag är försent, tycker om när jag kommer upp kring åtta, nio för då känner man att man kan sitta och njuta med en kopp kaffe i handen och något bra på tvin i lugn och ro det känner jag inte när jag går upp senare för då känns det som att jag måste göra så mycket.
Vet verkligen inte hur man gör för att bli trött längre har suttit och tittat på ett tråkigt program i hopp om att trött heten skulle komma då men icke.
Tur att man är ledig i två veckor till innan skolan kör igång då kan man ju iaf hoppas att man kunnat vända tillbaka dygnet.
Det är lite tråkigt och vara ledig så här länge för det känns som att allt blir felvänt.
När man har ett jobb att gå till eller skola så har man ju iaf något att göra, för när man går hemma så här så gör man verkligen inte något försöker hålla lågan upp men det är lite svårt och iaf nu när det är så kallt ute då är det inte så skönt att vara ute och gå heller.
Men som tur är så är ju inte denna ledighet i en evighet, börjar som tur är skolan igen och då kommer man in i normala rutiner igen. det är skillnad när man är arbetslös då är ju ledigheten hur lång som helst och man har inget att se fram emot och man blir hedlt förslappad.

Ska väl återgå till tvin igen och se om trörttheten kommer krypande snart eller hur det blir vi får väl se hur länge det blir att sitta uppe idag.

första 2010 inläget

Nu är det första inläget som jag publicerar på detta nya år som precis har kommit. Nyåret var stillsamt men ändå mycket trevligt sällskap och mycket gott att dricka och äta.
Vi hade en gammal kompis här på nyårs middag och hans tjej. SÅ det var stillsamt men det vart ett mycket långt nyårsfirande kom i säng först vid halv sju på morgonen nyårsdagen, Vi satt och snackade och spelade spel så tiden bara sprang iväg.
Har inte så mycket att berätta, Men med det här året som kommer så vet jag att det kommer bli det bästa året som varit.
Allt känns så otroligt rätt nu så jag kan inte tänka mig att 2010 kommer blir något annat än positivt.
Är ny förlovad och det är en underbar känsla och äntligen är den giltig så det firade vi lite extra mycket på nyår. Bor i en lägenhet som jag stormtrivs i med den bästa man kan bo med. och i sommar kommer jag dessutom vara klar undersköterska så då ska det bli till att jobba massor hoppas jag.
allt är precis så bra som det ska vara så det finns inga klagomål jag kan göra.

Idag har vi även varit hos pontus och caroline där drack vi kaffe och pratade massor.

Jag har även varit och köpt en crosstrainer nu och den provkörde jag igår den giock jätte bra och det kändes som att den tog väldigt bra men körde inte så hårt eftersom jag inte tränat så mycket innan.
Men den ska vi använda nu och försöka komma i form till beachen 2010, hoppas att det funkar bara men det man sig fan på det så ska det väl gå en bot på väg iaf.

Nu ska jag dricka min efterlängtade kopp kaffe så ha det underbart
//Sandra

RSS 2.0