Kalmar tur och retur

Igår så var jag och Älsklingen plus hans mamma och pappa i kalmar på ikea. Vi skulle köpa lite grejer till lägenheten.
Dte blev att springa in på Bauhouse först för att se vad dom hade där men var för stort för att man skulle kunna veta vad man skulle köpa sedan blev det in på ikea och springa omkring och leta upp allt som vi behövde som tur var så hade jag ju skrivit en lista så man visste ungefär vad som man skulle titta efter så att det inte åkte ner massa onödiga saker. Men vi hittade nästan allt som vi behövde. Endel grejer hade dom ju inte nått som vi tyckte om som tex mattor var det väldigt dåligt utbud på så det får bli att leta vidare och se vad man kan hitta i den här staden anars så får det väl blir och åka till någon annan stad och försöka hitta nått.
Men det var en mycket trevlig resa och man fick ju hem allt som man behövdfe oxå. Jens pappa hade ju lånat en av taxibussarna så när vi lastade in i bussen allt som vi hade köpt såg man att många kollade på än som att man var miljonärer eller nått som åkte taxi till ikea men det var rätt kul =)
Så vi behövde ju aldrig fundera på hur vi skulle få in allt bara att ösa in för plats finns det ju i bussarna.

Har äntligen fått min tvättmaskin inkopplad så nu har jag tvättat lite gran och det känns skönt att slippa gå till tvättstugan och boka tid.
Nu ska jag tvätta så att man inte samlar på sig massor av tvätt.

Idag när älsklingen kommer hem så ska vi försöka få upp lite av dom sakerna som vi köpte.

//Sandra

Nya lägenheten

Nu har vi kommit iordning lite gran iaf, Man känner nu att man kan bo här utan att få panik. Det är ju fortförande ganska mycket saker som måste göras men det är ju dom roliga grejerna kvar som att sätta upp tavlor,hyllor, ljuslyktor och prydnadsgrejer. Men jag trivs i den här lägenheten som fisken i vattnet. För engångsskull så känner man att jag och älsklingen inte behöver gå på varandra var man än ska utan nu finns det plats och kunna gå undan om man vill. Har ju både köket och sovrummet som jag kan stänga in mig i om jag vill vara för mig själv en stund. det fanns det ju inte i den föra lägenheten utan då såg man överallt.

 Tänkte jag skulle vissa lite bilder på hur det ser ut här hemma men nu får ha förståelse för att det inte är så jätte iordningplockat. Men det är ju för att jag inte har någonstan att ställa allt.


Våran uteplats har även en liten gräsplät utanför men ska ta tag mer i det till nästa sommar


Vardagsrummet ena väggen. med mitt fönster som jag tycker om.


Vardagsrummet med fondväggen


Hela vardagsrummet och även dörren ut till uteplatsen


Vårat färggrana sovrum. Tycker verkligen om starka färger


Badrummet med våran ny inköpta tvättmaskin


Badrummet med badkaret, Men badkaret ska vi slänga ute så småningom och göra en dusch istället


Köket med träluckor.


Köket med stor härlig kyl och frys


Mitt ny inköpta köksbord.


Älsklingens datarum. litet men väldigt praktiskt att ha datorn där inne så man slipper ha det i något av dom andra rummen
Det var dom korten jag hade och vissa av lägenheten.

Men som ni ser så är det ju fortförande mycket kvar att göra men det ska vi snart ta hand om på Söndag blir det ikea i kalmar där ska vi köpa lite smått och gott som vi behöver hem hitt. sedan så blir det att göra iordning det sista nästa vecka.

//Sandra


Orka

Förlåt förlåt, Jag vet att jag är en hemsk människa som inte uppdaterar här. Men denna gång har jag faktiskt saker att skylla på förutom att jag är förbanat lat och inte orkar skriva här.

Det har mer eller mindre varit panik artat sedan jag sist skrev, Håller ju på att renoverar våran lägenhet som vi ska flytta in i och det har tagit tid, Ganska mycket saker som har jävlats och verkligen gått emot oss. Men det har som tur gått och fixat sedan så blir det ju8 inte bättre att min skol gång körde igång i ill fart just denna vecka. Har redan nu haft två stora seminarium bara den här veckan.

Lärarna ska verkligen kör ihop det så mycket som möjligt för oss. Ibörjan så hade vi bara etiken denna termin och den var verkligen hur lugn som helst sedan så körde både omvårdnad och sjukvård i gång med en hel hög med seminarium efter varann. Hade dom varit lite smarta så hade dom ju lagt ut det lite mer jämt över hela terminen....Men nej då vi ska plugga i hjäl oss nu tycker dom väl.

Men dom seminariumen har faktiskt mot för modan gått helt okej...Har själv tyckt att det gått väldigt dåligt på båda seminariumen men har faktiskt lykats ta mig till en godkänd nivå.

Så på Måndag har vi även ett till seminarium vet inte hur jag ska lägga upp pluggandet redigt kommer väl bli att panik plugga på Måndag morgon eller nått.

I morgon så flyttar vi..Skla vli så skönt att slippa bo såhär som vi gör just nu utan gardiner och dylikt.
Så morgon dagen kommer bli lång med mycket sporing med möbler och allt men har ju sett fram emot att den här dagen skulle komma.

Lördagen blir det att städa den gamla lägenheten och antingen Lördag kväll eller Söndag får den andra tjejen tillgång till den här lägenheten.
Skönt att slippa ha två lägenheter att springa emellan.

ska snart bort till lägenheten där hjärtat och hans pappa håller på förfullt och se om dom har kommit någon stan hoppas verkligen det.

Ha det super alla
//Sandra

Dessa Magsmärtor

Vet inte redigat vad jag ska ta mig till med mina magsmärtor eller vad det nu är...Men ont till förbannelse har jag vissa stunder.
Idag så skulle jag ju haft gruppträff, sedan seminarium. Åkte till skolan hade iof magsmärtor men envis som jag är så tog jag ändå två panodil innan jag gick till skolan vet ju att det inte funkar men ändå envisas jag om att ta dom bara för att nån gång kanske dom hjälper lite. Men inte denna gång heller så jag var i skolan på förmiddagen led som sjutton men försökte ändå se saker positivt och försöka alt vad jag kunnde för att hålla mig kvar hela dagen men det blev bara värre och värre. Ena stunde så släppte det av lite så jag kunde pusta ut lite grann sedan vart det som om någon stack in en kniv i magen på mig och vred om och sen släppte det igen och efter ett tag kom kniven tillbaka och så fortsatte det.
Kände mig mindre underhållande iskolan försökte att le och vara glad och skratta när något var roligt men det gick inte i långa loppet så tillslut så var jag tvungen att berätta varför jag var så konstig för mina grupp medlemmar och dom förstog som tur var.
Sedan kom det till lunch och jag kände genast att detta går inte så jag gick hem och la mig en stund och på hemvägen ringde jag till älsklingen och berättade att jag mådde dåligt och han försökte stöta mig allt vad han kunnde. Men tänkte att jag skulle lägga mig en stund bara sedan så hoppades jag att det skulle ha släppt av lite så att jag ändå kunde vara så kry så att jag kunde gå tillbaka till skolan och ha mitt seminarium men det gick inte ha då ont så jag kunde inte ställa mig upp knapp en stund.

Så resteran tid av dagen har jag legat i soffan och bara glott på tv. Nu har även älsklingen kommit hem från affären där han var och köpte godis till mig han är för gulllig min prins.
Ska fortsätta ligga här i soffan tills det blir tid för mig att krpa ner i sängen och sova och hoppas magvärken gått över tills i morgon

Ha det bra alla
//Sandra

Kvälls nöjet

Måste nog uppdatera här nu, är ju ett tag sedan man gjorde det nu. Kanske får arga kommentarer snart om jag inte uppdaterar.
Idag har jag verkligen haft en sappar dag det har inte hänt mycket här, Får lite skuld skänslor när jag inte gör något men ändå så vet jag ju hur mycket jag borde göra. Men min lust ork har verkligen inte funnits idag så tog mig en slapar dag idag.
Får nog packa sånt som jag brde ha packat idag imorgon istället.
För nu är det ju verkligen inte långt kvar tills vi får komma in i lägenheten. På fredag får vi nyckeln då blir det att måla taket en gång sedan får vi gå upp tidigt på lördagen för att måla tterligare än gång sedan ska vi hämta våran tvättmaskin och efter det blir det att riva ner tapeterna och sedan på söndag blir det tapetsering för hela slanten.
Sen helgen efter så flyttar vi in på allvar. Läääängtar så.

Nu ligger jag här i soffan och vet inte vad jag ska göra. finns ju inget att se  på tv. Så jag funderar på att ta en bok och läsa. Har ju faktiskt införskaffat mig en bok

Denna har jag köpt så den ska jag läsa lite i. Har ju läst hennes först bok Ego girl så då ville jag läsa den här med tycker faktisk hon är rätt härlig person.

Imorgon blir det att åka till skolan och spendera hela dagen där först så ska min grupp träffas för att prata ihopp oss om en uppgift vi håller på att jobba med.
Sedan efter lunch blir det seminarium.

Hoppas alla där ute har det bra, För det har jag :)
//Sandra

RSS 2.0