mycket nu

Väldigt mycket är det som händer just nu. Har suttit hela helgen med att plugga om en livsåskådning och jag valde feminismen så vi skulle göra en tankkarta runt det området vi valde så det har jag suttit och gjort hela helgen.
Har hunnit med att bjuda jens mamma och pappa på fika oxå och hunnit med att vara borta hos dom och käkat men den mesta tiden går ju nu åt till att plugga. Dom går ju ut så himmla hårt. Men det kan nog vara bra oxå på ett viss för då känner man ju verkligen att man inte kan ligga på latsidan mer som man gjort nästan hela sommaren. SÅ på tisdag blir det att ha seminarium på det.

I morgon blir det att skriva kontrakt på lägenheten ska bli så skönt att få allt sånt fixat så man kan börja fokusera på att packa ner lite grejer.

Nyss så ringde det en tjej hitt som ska komma och titta på lägenheten på tisdag kväll. Hon var super intresserad sa hon så det verkar ju väldigt bra.
Har bara haft ute annonsen inte ens två dagar innan man har en spekulat. Får väl se vad hon säger på tidag men hon har ju sett bilderna som vi lagt ut så hon vet ju på ett ungefär hur det ser ut.

Jag är super glad för allt nu verkar ordna upp sig.

Ska bli så skönt att få flytta nu och få lite större så man kan komma undan lite om man vill vara ifred nån gång.

Ville bara tala om hur glad jag är för allt.

//Sandra

Nu har det hänt lite

Nu är ju sommaren verkligen över. Det är ju iof sig fortförande ganska sommrigt väder men nu har ju allt kört igång igen efter sommaren. Så nu är jag åter igen tillbaka i skolan och ska fortsätta plugga på min uska utbildning. Man måste ju säga att dom ger oss iaf ingen slapp början utan dom kör igång med än gång så redan efter andra dagen så hade vi ett seminarium. Och på Tisdag ska vi ha det andra seminariumet i etik och livsfrågor.
Man blir ju rätt snurrig när det går så himla fort men det är ju bara att försöka hinna med.

Jag och älsklingen har även varit och titta på en lägenhet på nedrebotten med inglassad uteplats och en liten trädgård en tvåa som vi kände att vi ville ha.
Så nu ringde min älskling och berättade att vi har fått den och att vi ska skriva kontrakt på Måndag.
Jag är så lycklig nu trodde aldrig att jag skulle få den.

Så nu vandrar jag omkring på rosa moln och är jätte glad.

Så i helgen blir det nog att städa och dona i den här lägenheten för att sedan ta kort och lägga ut den på blocket hoppas att vi kan få den såld ganska snabbt.

Tror nog att jag ska fira lite med några glas vin ikväll skulle nog sitta rätt fint tror jag.

Har även under den här tiden som jag inte skrivit här hunnit med att vara på en tjrjkväll hemma hos Martina det var super kul så kul så att klockan sprang iväg väldigt fort helt plötsligt så var klockan 5 på morgonen.
Men det kändes inte för vi satt bara och hade super kul. sjöng singstar spelade buzz och snackade skit.
Får göra om det snart igen tjejer.

Nu kommer min älskling så nu ska jag kramas lite =)

Ha det bra
//Sandra

Sommaren snart över

Nu är det inte långt kvar förren sommaren är över och då kommer det hända lite grejer. Börjar åter i skolan den 26 Augusti och jag ska inte ljuga om att jag inte är nervös för det är jag faktiskt Pga att den här terminen så läser man ju fullt det gjord jag ju inte förra terminen. Och den terminen så fick jag ju kämpa som bara den. Men jag ska verkligen försöka hålla ut. Det kommer bli jobbig det vet jag ju redan men med ite hjälp från älsklingen och av Martina från samma klass och lite annan hjälp och stötning avfamiljen och alla nära och kära så ska jag kämpa mig igenom den här terminen oxå.

Och nu när sommaren är över så blir det också att köra igång med min pulverdiet igen och denna gång ska jag struta i vad vågen säger ska inte hålla på att mäta och väga mig kanske nån gång men inte varje vecka.
Det viktigase är ju att man kommer ner till man känner sig nöjd och det är så långt så jag iaf kommer i mina byxor sedan efter det får jag se om jag ska gå ner mer.
Men ska börja ut och gå och springa mer också har ju blivit lite slapp under sommaren. Men nu jäklar ska jag ta igen för sommaren.

Igår så var jag borta hos Martina blev bjuden på jätte stora och jätte goda chocklad muffins. Var mysigt att prata med henne lite.
Såg även på en film the Rock väldigt bra film.
Mcket prat och allt vara bara allmänt super trevligt.

Idag så har Tina varit här hon kom kl 14 efter att hon sluttat jobbat så vi spelade en jäkla massa kort ett nytt kort spel lärde hon mig och älsklingen gin and rummy det var mycket kul och jag vann ju så klart bådda gångerna som vi spelade. Det blev mycket prat och vi har haft super kul hela kvällen.

Nu står älsklingen och lagar middag åt mig blir renskavs wok ska bli gott aldrig ätit det innan men tror att det kommer bli super gott.

Ha det super
//Sandra


long time

Fy på mig själv...Att man aldrig kan lära sig att uppdatera denna blogg lite oftare. Finns ju en och annan som blir lite arg när jag inte skriver något här...Det har jag sett på min kommentar...=)

Men jag förstår ju det oxå...Jag är ju likadan blir trött på folk som inte heller kan uppdatera lite oftare. Men det är ju så svårt när man inte vet vam man ska skriva om.

Men dom senaste dagarna har det handlat mest om att få lite färg på kroppen och plaska i vattnet.
Igår var jag och älsklingen med svärfar på sjön.
Åt god pasta sallad och njöt i solen och mycket bad vart det. Det blev nog den sista turen vi fick vara med om iallafall i den båten. Men kanske blir någon annan.
Näe vi kom hem så la jag mig i sängen och skulle losas sova för älsklingen men pang så var man borta och vaknade igen vid 21.45 lite förvånad att man somnade och så visste jag att vi egentligen var tvungna att handla men det fick bli att köpa en  mjölk på seven eleven. och vi hade ju inte ätit någon middag heller så fick bli onytig mat som corner.
så det kan gå ibland ;)
Men man kunde ju vara vaken länge på natten iaf kunde inte somna förrens fem typ

Idag så tog vi med en termos med kaffe och begav oss ut till vrakviken. det var mysigt.
efter ett tag var det bara att bege sig hem och laga lite middag.
Sedan så kom jag på att det skulle vara skönt att komma ut lite så vi gick ner på stan och satt oss på briggen och tog lite att dricka och titta på allt folk...snart är det ju tillbaka till samma tråkiga västervik igen öde och tomt så det var kul.

Nu har vi kommit hem och nu blir det en kopp kaffe sedan får vi se vad som händer

//Sandra

RSS 2.0