underbara sol

Den här veckan så har det ju verkligen varit helt underbart väder, När man vaknar på morgonen så är det fint då vaknar man alltid med ett leende på läpparna.
Sol gör verkligen så att man mår bra, altt blir så mycket roligare på en gång.

I går när älsklingen jobbade så gick jag ut och la mig på ballkongen och solade och lyssnade på musik det var så varmt och härligt när älsklingen sedan kom hem så var det planerat att vi skulle tvätta, men bådde jag ocj Jens tyckte att det var alldelses för fint väder för att sitta hemma och passa på tvätten var 40 min så vi bestämde oss för att tvätten faktiskt fick vänta ett par dagar till.
Sedan bestämde vi oss för att åka ut och lägga oss och sola och kanske bada. men först så åkte vi och handlade lite gott att ha med oss ut så det blev jordgubbar och vattenmelon det var väldigt gott sedan åkte vi vidare ut till vrakviken där vi log och hade det helt underbart skönt i solen.

Idag så hade vi bestämt med älsklingen pappa att vi skulle åka ut med båten om det var någorlunda väder och det har det verkligen varit. Blåste ganska mycket här hemma, Men vi tänkte att vi skulle ge det ett försök iaf. Så vi 14 så plockade vi upp jens pappa och åkte till båten sedan bar det av vi åkte inte så jätte långt hittade en klippa som såg väldigt fint ut och där var det lä också. Så vi la till båten och pakade upp alllt sedan så var det bara att lägga sig och steka i solen. Det var helt underbart. drack lite kaffe och blev även bjuden på lite cider av jens pappa det var väldigt trevligt.
Det blev grymt varmt så jag och jens bestämde oss för att ta premiär doppet. Och det gjorde jag faktiskt var lite tvekan men kom iaf i det är jag stolt över förra året badade jag inte förens i slutet av juli tror jag. Men det var vädigt uppfriskande. När man har som mest trevligast så springer ju klockan iväg så helt plötsligt var kl 19.30 men fortförande strålande solsken men då började vi packa i hopp och begav oss hemåt.
När vi kom ut från kanalen så skulle vi gasa på lite men då la bara båten av. Så vi blev stående mitt ute i vattnent men som tur var så var det ju två till som var på samma ö som vi som jens pappa kände så han ringde till dom och så fick dom bogsera oss till bryggan. Premiär turen vart iaf väldigt spänade.
Sedan  så åkte jag och jens och handlade det vi skulle äta och när jag kom hem var jag ju tvungen att se om man fått någon färg...Ojoj det hade man verkligen fått. så det är ju ett plus.

Nu var det slut för denna gång
//Sandra


Midsommar och helgen

Vill först och främst bara säa vilken underbar midsommar jag hade, Tack för det dom som var inblandade.
På förmiddagen jorde jag och älsklingen iordning lite Sill lunch med massa olika sill sorter, färskpotatis, burkskinka, gräddfil och gräslök och förstås nubbe och lite annat alkohol haltigt att dricka det var jätte mysig vi skålade och sjög lite snappsvissor som vi hittade på nätet.
Efter den underbara lunchen så var det dags att göra si iordning och ja hade bestämt mig för att locka håret med locktång så jag gick och ducha sen var det bara att ta tag i att locka håret, vilken tid det tog säkert mer än en timme men vart väldigt nöjd när det var klart.
När man var färdig och klar för att gå ut och fira midsommar på redigt så bar det av till Andreas Mamma och pappa, Först så blev jag bjuden på en stor martini det vara väldigt gott,
Sedan så grillade vi lite korv för att stilla den värsta hungern.
Var mycket trevligt. Satt och snackade mcket och hade allmänt super trevligt.
Fick även chansen att mysa med deras underbara hnd Hulda, Hon är så söt.
Detta är när man äntligen vara klar med att locka allt hår, Syns inte så mycket på bilden men är super nöjd och på bilden vara jag inte alls sugen på att bli fotad därför ser jag ani ut.


Här sitter jag med huldis, Och så är man ju förstås lite rund under fötterna.

Lite senare på kvällen så blev det inen vanlig midsommar med sill och sånt utan dom hade bestämmt att dom skulle äta kräftor, Det säger ju inte jag nej till älskar ju kräftor så det satt vi och åt hur mcket som helst. Jag och Andreas mamma susanne låg på topp med att äta flest.
Sedan så blev det mycket mer dricka, Och lite kex och ost.


Här sitter älsklingen och röker Vattenpippa :) det gillade han verkligen. Men den här daen så var han villig att prova allt rökte till och med ciggar =) inte likt honom han som hatar cigaretter men det vara kul att se honom trivas så bra.

Blev kvar hos dom till typ halv fyra på natten men så hade fler och fler försvunnit och gått och lagt sig så till sist var det bara jag , älsklingen, Andreas och Alex kvar då bestämmde vi oss för att plocka in lite åt dom och sedan bara det av hemmåt.
Så här mysig midsommar har jag inte haft nån gåg tror jag så den tackar vi för väldigt mycket.

På lördagen så bestämmde vi oss för att åka ut till figeholm och hälsa på mamma och pappa som var i husvagenen. Vi satt och snackade och älsklingen och farsan gick en sväng och kolade läget. Sedan blev det grillat. Det vara mycket gott fram på kvällen så åkte vi hem.
Satt mest och slappade resten av kvällen.

Tack alla för denna underbara helg
//Sandra

Ingen sommar här inte

Det var väldigt fint väder i ett par dagar, efter det har det bara blivit sämre och sämre. Har ju regnat massor också. Så nu intväntar jag att solen ska komma tillbaka så att man kan åka ut någon stans och sätta sig på en flt med lite fika och sola och bara ha det mysigt med älsklingen.
Vill också jätte gärna ut med älsklingens föräldrars båt. Hade tänkt vi skulle åka ut i söndags men när vi vaknade så var det halv dassigt och blåste så mycket så det gck inte.
Men hoppas på att sommaren snart kommer tillbaka.

I Torsdags så gick jag på en promenad med Linda, Hade inte träffat henne på länge så, Det var kul att snacka lite med henne, Tog även en kaffe på hennes balkong.
På kvällen så drack jag lite vin och bara tog det lugnt.

Fredagen så gick älsklingen över till Kent som hade fest, Jag hade precis varit ute och sprungit och tränat så jag var skapligt trött så jag kände inte för att följa med.
Men det var faktiskt ganska skönt att bara sitta och slappa framför tvin och datorn.
Sedan kom han hem när dom andra skulle ner på krogen, Kände inte för att följa med eftersom fredagen var ju studenten så det är ju bara smått ute.

Lördagen så blev det ut och springa igen sedan så tog jag en duch och älsklingen lagade thaigryta till det blev det också vin, Sedan så givk vi över till Kent för att säga hej och se vad han gjorde, Vi tog en sväng med amazonen hihih otäck bil att åka i ;) Men fy vad dött det var på stan så kl 01.30 kom vi på att vi skulle åka till gamleby och hälsa på en kompis, Stannade där till 03.00 ca men det var trevligt.

Söndagen blev det ju inte så mycket låg mest och slappade eftersom vi sovit ganska lite denna helg.

Idag så har jag också bara slappat fram till att älsklingen kom hem, När han kom hem så gick vi en sväng tog en sväng in på Lager 157 och kollade men fy vad dulla kläder dom hade där så då gick vi hem, Han gick och tränade med Bobby och jag tränade på mitt wii active.
Sedan så åkte vi ner till hamnen för att se på bilar som dom ställer ut där. Men var inget roligt folk så vi åkte hem igen och fixade lite mat och såg på en film.

Nu sitter vi och funderar på vad man ska hitta på midsommar?
Vi vet verklgen inte vad som händer har ju några alternativ men skulle vilja veta mer så att man har nått att välja på. Men förhoppnngsviss så kommer det,
Om någon är sugen att göra nått så säg till vi är med på NÄSTAN allt :D


Nu ska jag läsa lite i min bok sedan blir det nog ett avsnitt av CSI miami och efter det så väntar Paradise hotell Danmark :)


God natt

//Sandra


Tack Älskling=)

      


      Min älsklade prins han är ju så fin, Idag nrär jag kom hem så satt jag och kollade på hur mycket detta spel skulle kosta, Och det var ju dyrt 549-: för ett spel, Det är ju otroligt. men jag har sett väldigt mycket reklam för det här spelet så jag var väldigt nyfiken på att ha det. Och jag vill ju verkligen tappa mina kilon som har kommit till sedan man blev sambo. Så jag sa till Jens att det var svin dyrt och att det var synd att allt ska vara så dyrt, Men sedan så såg jag honom ta fram pengar och så sa han att nu åker vi.
Då fattade jag inte vad han menade men så stannade vi vid onoff och där så köpte han detta spel åt mig.
Han är verkligen den underbaraste, sötaste och bästa karl man kan hitta,
Han betalde alltså mitt spel för dom pengarna som han hade sparat för att köpa antingen dator eller bil delar för.
Jag blev super glad så klart.
Kan inte förstå att jag har fått denna mest underbara karl som finns i denna värld.
Testade även spelet när vi kom hem  och det var verkligen jätte kul och det fanns hur många olika grejer som helst och svettig och trött blev man.
Det här spelet tror jag verkligen kan hjälpa mig att gå ner i vikt om jag kombinerar spelet med att vara ute och springa så har man väl förhoppningsviss gått ner nått kilo iaf.
Nu ska jag verkligen börja köra stenhårt, Ska sluta med snask. Ibland får jag ta nått men inte så ofta som det har blivit nu. Ska försöka hitta mat som är lite nyttigare och kommer bytta ut grädde mot matlagningsgrädde.
Det är ju så jobbigt när man har sinna favorit byxer som ligger i garderoben och dom kan man inte ha så det är ju mitt första mål att komma i dom iaf.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på paradis hotell danmark ;)
Tack än en gång älskling....Utan dig hade jag varit tom,
Älsklar dig av hela mitt hjärta <3
YOU AND ME ARE ONE <3<3<3<3<3<3 
WE BELONG TOGATHER :D

Puss på dig älsklig
Och ha det underbart alla ni andra
//Sandra

värmen och solen

Vart har solen och värmen som var här förra vecka tagit vägen, Börjar bli väldigt trött på at det regnar hela tiden nu. Vill ju ligga ute och sola så man kan blir lite fräsh med snygg solbränna, Vill ju inte ta till solarumet, Jag ska ha redig sol.
Hade ju tänkt att ge mig ut och springa idag igen men det är inte alls speciellt lockande när det regnar, Får väl antingen ta det ikväll om det slutar egna eller i morgon.

Känner mig verkligen inte på topp idag, Sov ganska länge men ändå så känns det som att jag bara sovit en timme typ, Vaknade och hade sån där fruktansvärd magvärk, Så det var bara att gå upp,
Var ju så tött när jag vaknade så jag ville bara somna om men det går inte när jag får magverken, Nu har det gått över men smärtan förstör ju ändå hela dagen man blir så less på allt när man inte mår  bra när man vaknar,

Vet att det behövs bådde städas och diskas här men den orken finns verkligen inte, Mitt humör blir ju absolut inte bättre av att det regnar hela tiden, Vill ju komma ut...Men hur kul är det att gå när det typ öser ner då blir man bara genomsur.

Har sutit och spelat lite guitar hero men det är ju inte heller nått man kan syselsätta sig med hela dagarna, Och alla mina älkade vänner jobbar så det blir väldigt ensammt här.

Men min älskling kommer ju iallafall hem om 45 min typ så det är ju kul han brukar ju allti kunna muntra upp mig när jag är nere, Får se om han har några planer för denna dag då.

KAN SOLEN KOMMA NU SÅ JAG FÅR KOMMA UT LITE

Ha det super duper alla underbara
//Sandra

Impregnerad av mig själv

Ja jag är verkligen impregnerad av mig själv idag, Satt hemma förut själv för att älsklingen var ute i garaget och fixade bilen så jag hade u tänkt att ag skulle testa det nya träningsspelet som jag laddat ner till WII men när ag hade bränt ut det så funkade det ju självklart inte, Var ju sugen på att träna lite.
I ren fustration att spelet inte funkade så satt ag mig och spelade lite guitar hero metallica istället satt en stund men kände fortförande för att träna och dom andra träningsspelen hade jag ingen lust med, Så jag bestämmde mig för att gå till VO och springa ett varv där. Det gjorde jag oxå bara 2,5 km men jag har ju inte sprungit på jätte länge och vill ju verkligen inte ta ut sig första gången. På vägen ner så funderade jag på hur många gånger man skulle behöva stanna, Man har ju inte den bästa kondisen längre som man hade när man sprang förut. Men blev faktisk imponerad jag stannade bara en gång och det var för att gå ner från den branta baken. Sedan så sprang jag hela vägen.
Har kommit på att det är faktiskt väldigt skönt att springa och har man bra musik som jag hade såg gick det väldigt mycket lättare.
ska försöka ge mig ut snart igen, Man mår så mycket bättre när man gör nått sånt.

När jag kom hem från min löpar runda så var älsklingen hemma och i full gång med att laga mat, Han är dukitg han. Så vi satt oss och åt och kollade på en film.

Efter filmen så bev jag rastlös som vanligt så vi bestämmde oss för att åka en sväng, Åkte förbi Mamma och pappa för att säga hej. Sedan så sulle vi åka hem men då ringde pontus och han ville ha hjälp med datorn. Så vi åkte ditt älsklingen fixade datorn och jag satt å gosade med världens keligaste katt.
Trevligt att få något oväntat att göra då gick ju denna kväll väldigt mycket snabbare.

Nu sitter bådde jag och älsklingen i olika rum och bådda sitter vid sina datorer, Vilka datanördar man kan vara :D snart ska väl älsklingen krypa ner i sängen antar jag eftersom han ska jobba imorgon så ag sätter mig nog antingen och kollar på top chef eller läser bok.

Ha det bra
//Sandra

Ett tag sedan

Nu har det gått ett bra tag som jag inte har upptaderat bloggen, Men har inte haft varken lust eller ork att skriva nått. men nu ska jag skriva lite.
Det blev inget med lägenheten som vi var och tittade på, tyckte att det blev svårt när inte Jens hade kollat på den och jag vill ju inte bestämma allt.
Men den var ju oxå mycket som var tvunget att renoveras så vi får se om vi hittar nån annan lägenhet.

I Fredags så var jag hos Tina på kvällen vi käkade lite mat från ala onkel det blev plankstek det var jätte gott, Sedan så skulle vi se en film som vi trodde skulle vara bra filmen var i taket lysser stjärnorna, men vi stängde av efter typ halva filmen, Så bra var den alltså.
Men istället så roade vi oss med att dricka några drinkar rom och cola och spelade lite rock band, och sedan sjöng vi halsen av oss i singstar det var jätte kul, Men Tina slog mig ganska så hårt i bådda spelen.
Men det gjorde inget det var bara kul att sjunga,
Satt oxå och snackade massa strunt.
Men den kvällen var super trevlig den tackar vi Tina för.

i går så åkte vi ut till Pontus och Caroline där snackade vi med dom sedan så lånade vi en wii gitarr av dom, Vi fick sån lust att spela giutarr hero metallica, så det laddade vi ner igår,
Ska nog sätta mig och spela lite idag, Men ska även vara lite duktig har tagit ner wii active sports, ett träningsspel så idag ska jag sätta fart och jobba bort dom extra kilona som man fått efter att man blivit sambo,
Älsklingen är ute i garaget och meckar med bilen så det kommer bli bara min tid idag, han ko mmer nog inte hem förens senare, så jag hinner nog med ganska mycket träning,
Var och köpte fot och handledsvikter i går så att man har nått att träna med.

Ha det bra
//Sandra

Lägenhet

Nu på förmiddagen så åkte jag hem till svärföräldrarna för att vi skulle kolla på en lägenhet, Älsklingens mamma tycker så synd om oss att vi bor i en etta så hon tycker att vi borde ha en tvåa, Och det tycker jag med eftersom älsklingen måste gå och läga sig ganska tidigt, så blir det ju jobigt för mig för jag vill ju kolla på tv då när han sover men jag vill ju självklart inte störa honom så då kan jag knappt ha något ljud på. Och det skulle ju förändras om vi hade en två så i det syftet skulle det vara jätte skönt att ha en två så älsklingen kan stänga in sig i sovrummet och jag sitta i tv rummet. Men förutom det så trivs jag ju super bra i våran lägenhet som vi har nu, Iaf när vi har fått den i ordning som vi vill tycker att den är väldigt mysig.
Men iaf så cyklade jag och svärmor bort till lägenheten  som låg på lysingsvägendär möte vi ut svärfar oxå sedan gick vi in och kollade och det var ju inget som är trasigt eller så men det behövs ju nya tapeter i alla rum nästan, Så det var lite små pyssel, Och det är ju ännu svårare för mig att säga om det är nått att ha skulle vara lättare om älsklingen var med så han kunde ge sina synpunkter för dig blir ju han,svärfar och min pappa som får renovera den eftersom jag inte kan, Men tror att den kommer stiga i pris så det blir nog inget.
Men det var ju kul att kolla iaf,
Men det verkade som att svärföräldrarna inte redigt trodde att det skulle vara nått för älsklingen heller, Det bästa med den lägenheten var ju att det var mindre hyra på den tvåan än vad det är för våran etta.

Annars vad har hänt då?

Igår så gjorde inte jag så mycke det var ju nästan 30 grader varmt ute så jag satt mest och stekte i solen såg inte till älsklingen mycket igår kom hem vid 18.00 från jobbet för att han jobbade över sedan var han hemma och åt och sedan drog han iväg till garaget och kom inte hem föräns 22.30 och då var det ju nästan bara att gå och lägga sig för honom.

I helgen så fick vi besök av en barndomskompis till Jens satt och drack lite vin och kollade på lite musikvideos, Sedan kom Kent och en kompis till för att kolla hur Jens bor han har inte varit här sedan vi flyttade ihop och han bor bara ett hus bort :D

Har även klumpat mig ska jag tala om för er, Ganska skratt retande att man kan vara så klumpig som mig skulle fula mig lite här om dagen så jag skulle hoppa ner i sängen och foten hamnade på sänggaveln och jag fick hela min tyngd över foten och fick in sänggaveln en bitt i foten så jag fick nog en spricka i den så nu har jag bandage runt den men nu börjar det bli bättre. Så det var inte så farligt.

Nu ska jag ta mig nått och käka och kolla lite på top chef
Ha de bra
//Sandra


RSS 2.0