Helt plötsligt kom ett bakslag

Jag örstår inte redigt nu helt plötsligt så kommer ett bakslag från ingen stans. Nu för tiden så har man börjat bli trött hur tidigt som helt och jag går ju ine upp tidigare än vanligt men ändå så blir det så här.
Innan så har man bara behövt sova ca 4-6 timmar sedan kan man vara uppe till nästa hur sent som helst. Ibland var jag ju tvungen att tvinga mig att sova.
Det är väligt sjukt att det bara kommer på nån dag och så är man sjukt trött.
Har till och med somnat i soffa innan kl 22 nån kväll och och då hade man ju gått upp på morgonen runt 10 så det är ju inte många timmar man varit vaken då.
Och här om dagn så sov jag sittande i sängen med datorn i knät. Jag förstår det verkligen inte. Tycker ju att an borde bli piggare när solen komer fram men för mig verkar det vara tvärtom när vintern var här så var jag pigg som bara den. Har försökt att fundera ut om det är nått jag ändrat på som gjort att jag blir tröttare. Har ju börjat träna men det ska väl inte påverka mig så här mycket tycker jag inte är ju lika trött dom dagarna som jag inte har tränat också så det låter inte så realistiskt.
Har ju försökt att dragit ner på fett mat och godis och sånt om det kanske har med socker halten att göra.... Det är lustigt det här men får se om det blir bättre snart.
Nu kan jag ju inte längre gnälla på att älsklingen alltid är trött som jag kunde göra innan. För då skulle han vara lika pigg som jag var. Nu förstår man ju mer hur det är att vara trött. Och han har ju ett jobb han går till tidigt på morgonen också så det känns ju som at det är lite mer självklart att han är trött till skillnad frå mig som får sova tills jag vaknar.
Tråkigt att inte få gnälla på honom...Han blir ju så gulligt irriterad på mig, och så tror han att jag menar allvar=) Det är kul att ha nån att gnälla på;) Nej då älskling skoar bara med dig. Förstår att du är trött.
Ja man får väl krypa ner i sängen nu då när ändå älsklingen ska sova så somnar vi väl säkert samtidgt.
 
Imorgon är det seminarium igen i skolan då på mikroorganismer i hel klass hmmm hur ska detta gå blir så nervös att jag ska få massa frågor som jag måste svara på inför hela klassen urch värsta paniken fick jag nu

God natt alla
((Sandra

wii =)

Nu ska det ta mig sjuton bli andra bullar...Nu måste jag faktiskt bli av med det överflögiga fettet jag har=) nu är det slut med godis och snask ska bli en nyttig Sandra
Så häromdagen fick jag mig ett ryck att köpa mig ett wii fit tycker att det ser så kul ut och dessutom så ve jag ju att det finns minst 2 till tränings spel så det dröjer nog ett tag innan  

man tappar intresset för det hät spelet och jag testade det ju när jag hade köpt det och det var grymt roliga och effektiva övninga i spelet fanns ju en helt egen katigori där det var enbart att bränna fett det är ju det jag vill och där fick man dels testa på step up, snurra med rock ringar, springa, Man blev i af genom svett så det var ju kul. sedan fanns det ju ett muskel program och ett yoga men det har jag inte testat så mycket men kan säkert vara bra att testa när man är uppjagad nån dag. Och jag kan ju lova att man fick ju träningsvärk som bara den så jag körde i 1 timme och var helt slut i hela kroppen så nu ska jag ligga i och tränna mycket. Det roliga var ju desutom att bränan är ju som en våg så den räknar ju ut hur mycket du väger och vad ditt BMI ligger på det var väldigt intressant. Men tyvärr blir man ju inte så glad när man ser siffrorna men det ska bort så det är lugnt, Blev ju lite osäker på om den värkligen funkade perfekt själva vågen så jens var och tränade på atlet och när han var där så vägde han sig på deras våg och när han kom hem så skulle han testa och se om den stämde och den vissade exakt samma siffra som på atlet det kan ju inte vara en slump precis.

Nu har man precis kommit hem från plugget där man har haft seminarium på centrala nervsystemet och kan ni fatta att jag fick ett g på första försöket det är inte ofta. Men det var inget jätte strakt g men vad då ett g är ett g tycker jag så jag är glad. Och det var så skönt att vara på det seminariumet för det var inte Anders som höll i det utan en annan lärare och när vi fick enskilt samtal med henne så berättade jag ju för henne om mina problem och då förstog hon verkligen att jag hade gjort bra ifrån mig ändå. 
Äntligen en lärare som lyssnar och förstår att alla har olika förutsättningar för att lära sig och fick ju till och med en komplimang om att jag var stark som ändå pluggade även fast jag hade såna problem det värderar jag högt så nu är Margareta den bästa läraren. 

Nu ska jag ta mig lite frukost kunde ju inte äta något innan skola då var jag ju för nervös så nu är man rätt hungrig och en stor kopp kaffe behövs oxå så får vi se vad den här dagen mer vissar vet i af att jag ska träna. 

Ha en underbar dag och njut av livets allt goda =) 
//Sandra 


Sommaren är verkligen här :D

Man kan verkligen säga att sommaren äntligen har dykt upp och det med storm steg för bara en vecka sedan så var det frost när man vaknade på morgonen och en vecka framåt så är det strålande solsken i flera dagar runt 15 grader har tempraturen legat på.
Jag är så glad att man nu äntligen kan få lite sol på sig det behövs så man vaknar till lite från vinterdvalan man hamnar i när det är kallt ute.
Det har ju som sagt varit i fantastisk dag i dag med bara massa sol hela dagen knappt varit ett moln på himlen.
Idag så åkte ci först ner på staden för att jag skulle inhandla mig ett par solbillor på H&M satt oss på en parkbänk i hamnen och kollade på allt folk.
Sedan åkte vi vidare till Kvantum där vi tog en fika och satt och njöt i solen.
Sedan var det en tripp ut till vrakviken för att lägga sig och sola på riktigt så man inte endast får bräna på armarna och benen, vi var där ett tag och njöt men tyvärr så kom det åt att blåsa lite så det var inte jätte skönt så vi åkte hem för att sätta oss på balkongen där det nästan alltid är lä. Han inte mer än att sätta sig ner så ringde älsklingens mobil, Hans mamma medelade oss att om 20 min är det mat så det var bara att ta på sig igen och sedan åka vidare till svärföräldrarna och få lite grillat kött i sig det var väldigt gott.
Så nu åter strå det att se vad som händer resten av kvällen har inte en anning faktiskt men vill så gäna göra nått men får se kanske bara blir att slappa framför dumburken :D

Ha det gott och njut av solen nu som äntligen kommit fram
//SAndra


Äntligen fredag

Nu är det sista dagen på den skolvecka och för första gången typ kan jag säga  att det varit kul att gå till skolan. Vi har ju haft metodrums övningar där vi tog blodtryck och liknande och i dag så har vi varit ut i skogen och haft redigt kul måste jag erkänna trodde att det skulle bli jätte tråkigt men med rätt personer i samma grupp som en själv 2 blonde and 1 brunett hette våran grupp så ni förstår säkert att det var väldigt mycket med blondin fnitter i våran grupp men martina som var brunetten var nog den som hade mest blonin humor men... Martina måste ju få en stor eloch att hon kunde vara så alvarlig aom ho var medans blondinerna stog och fnittrade. Det var ju så att det var några från klassen som skulle spela olyksfalls offer och det är ju lätt att man tappar fokus när man vet att det inte är på redigt men jag tyckte nog ändå att vi var rätt duktiga vi hade nog bara ihjäl 1 eller 2 st så det är ju inte så farligt.
När man sedan kom hem så var det bara att gå hem och slänga sig i duchen för sedan så skulle vi till Gamleby marknad. Där gick vi och strosa en stund sedan bara det av hemmåt  igen stannade till på kebabmästaren underbart gott med första kebaben denna sommar.
Nu så har jag tränat lite med hantel och med min Abslim och nu funderar vi på vad man ska hitta på.
Börjar bli väldigt rastlös känner jag men år se om vi kommer fram till nått

Skogsmulle

Idag så har man varit i skolan och tagit kapillärprov, blodtryck på martina MOHAHAHA ;) där fick jag dig allt...Alltid roligt att få vara lite grym mot dig :D....Nej då jag bara skoja.
Sedan så hade vi hjärt och lungräddning.
Det är väldigt intressant tycker jag...Och allt ändras ju så himla mycket med hur många kompritioner man ska göra och hur många inblås. Men just nu är det iaf 30 kompritioner och 2 inblås.
Hade också flera häliga timmar att prata bort med Martina, det blir ju inte så ofta så när man väl träffas så har man ju så mycket att prata om.
Imorgon blir det att leka lite skogsmulle ute på VO.... Vi ska rädda livet på 7 av våra klasskamrater...Detta kan ju bli intressan får väl se hur många man råkar ha livet av ;) haha... Annars så är det rätt lugnt har även idag tagit mig tid att sitta lite på balkongen och sola men först så hade man ju en grym stor städning..Det var ju behövligt om man säger så. Nu blir det väl att kryppa ner i sängen och se nått på tv innan man somnar.

Idag har jag även testat min söta epilator som jag köpte i ullared och efter detta test så försvann min kärlek till den och den är inte alls så söt längre. nu är han bara dum och gör mig illa...För fy fan vad ont det gjort....Ajaja inget roligt alls och inte tog den bort allt hår heller så är lite besviken på den måste jag säga.
Men ska testa den en gång till när håret på benen är lite längre se om den funkar bättre då annars så tror jag inte att jag kommer plåga mig mer med den =)

Puss och kram alla trevliga och söta
// Sandra LOVE Jens med stort J =)

Allt eller inget

Det är väldigt konstigt att när väl nått börjar gå fel så går allt fel på allt.
Jag kan inte förstå att det inte kan räka med att bara en sak i taget går åt helskotta =)

Idag så började ju min dag med att jag spilde kaffe på golvet var bara att torka upp, sedan så skulle jag bre en maka vd händer då jo mackan åker i golvet när jag skulle lägga den på en bricka..Konstigt är oxå att när en macka åker i golvet så åker den ju alltid med pålägget neråt fattar inte varför man inte kan ha tur så att den hamnar med den obreda sidan uppåt efter detta rabbalder så skulle jag sätta mig och spela lite på datorn då så var skärmen helt svart bara. Men som tur var å visste ju älsklingen hur man gjorde när jag ringde honom. Och nu så skulle jag titta på tv via datorn och nu är det bild på data skärmen men i stället så har tvin blivit svart istället.
Man kan nog säga att detta är min oturs dag, Det värsta är ju oxå att sånt här händer ju bara när man inte mår å himla bra, har ju haft feber i natt och så blir morgonen så här med blir så trött

Bra start ju.......NOOOOOT

     Nu kan man säga att jag är redigt trött på att vakna varenda natt med att jag har mag värk. Idag så vaknade jag kl 04.00 och trodde nästan att jag skulle avlida, detta var nog den värsta smärtan jag känt på länge. Hade kvälnings attaker och trodde verkligen att jag skulle kräkas, Efter ett tag när jag lag mig i sängen så kunde jag somna om en stund, Vaknade sedan vi tjog över sex med samma smärta igen och åter igen kvälningarna. Det brukar ju gå över när jag varit uppe ett tag men redan i går kväll så förstod jag att det skulle bli en redigt jobbig natt. Mådde redan då illa och kunde knappt somna.

Trodde iof sig att illa måendet Igår kväll kunde beror på att jag var nervös för idag så har man ju ändå gått till skolan och haft prov,
Det skulle ju på ett sätt vara skönt om det kanske var nån maginflunsa eller nått liknade för då försvinner ju detta när det går över. Kul om man hade nått virus i kroppen och så går man till skolan där vi hade prov om just virus, bakterier och allt sånt som smittar. Och att känner man sig dålig som förskyld eller nått så ska man helst stanna hemma för att bryta smittspridningen, Vilken förebild man är i så fall. Så om det skulle vara ett virus så har man andas ut massa bakterier på sina klass kamrater.
Men jag tycker ju ändå att det är viktigare att göra provet, Kan ju inte stanna hemma bara ifall det skulle vara nått sånt. Men det är ju lite av ett samman träffande just när man läste om det.
Så inatt så väkte jag även min plutt vid 04 för att jag låg och pusta och frusta så mycket, Tycker synd om honom han som kunde fått sovit i alla fall en timme till om jag inte fått ont. Stakarn vad han får lida.
Men han var så gullig i natt och låg å klappade på mig och höll om mig tills jag somnade om. Tack älskling du är bäst.
Kom hem från skolan runt halv tio och sedan dess har jag legat i sängen och kollat på en film och jag tror att jag ska försöka ligga kvar i sängen hela dagen.
Får se om älsklingen blir rastlös då får jag väl gå upp och vara lite social med honom men han kommer ju inte än förens om två timmar.
Vad ensam man känner sig när man är lite sjuk man vill bara att nån ska tycka synd om än och att han håller om mig men han är ju på jobbet.
Men får gosa när han kommer hem

Ojoj det går ju undan

Vaknade idag av att jag kom på att imogon kl 8.30 har man ju prov i medcinsk grundkurs på mikrobilogi. Hade helt tappat bort det i mitt huvud nu under påsklovet. Så jag vasknade ju med ganska så mycket panik kl07.00 och sprang upp för att kolla om jag verkligen hade rätt och tyvärr så hade man ju det så det vara bara att sätta sig vid datorn och börja skriva svar på alla frågor som jag hade på en bilag inte kul hade ju inte ens fått i mig en kopp kaffe men hann inte redigt med det var ju tvungen att skriva klart allt så snabbt jag kunnde så att jag hade nån tid att plugga oxå.
Hatar när sånt försvinner ur min hjärna. Men nu har jag iaf skrivit klart allt så nu åter står det bara att plugga och hoppas att dessa timmar räker så att man hinner få in nått i sitt huvud.
Men det får ju gå jag hoppas iaf på det bäst.

Hoppas att Martina är i skolan imorgon oxå och ska göra provet för henne är det alltid kul att träffa har ju inte pratat med henne på länge nu har ju varit mycket att göra hela tiden. Men hon är ju min stöttepelare när det gäller det här med plugget. Har berättat för henne om hur jag känner och från henne får man positiv respons.

hahah nu ska jag berätta något för er vad jag gjorde igår. Som jag aldrig trodde att jag skulle göra =)
Jo allt började med att Jag och älsklingen blev så grymt rastlösa och vi visste verkligen inte vad vi skulle göra så vi åg och grubbla och grubbla tillslut frågade älskingen om jag ville träna
Ja självklart ville jag ju det men hur då?
Vi kan gå ner till Atlet och täna tyckte älsklingen
Jaså tyckte jag då hur ska det gå till jag har ju inte nått medlemsskap där så jag kan träna
Nej sa Älsklingen men det finns sånt som engångsträning
Jaha sa jag då...Blev lite fundersam är ju absolut inget fann av såna ställen där man känner sig så svag och tjock.
Älsklingen hade ju även ett väldigt bra argument att men du har ju faktiskt köpt nya träningskläder som du måste använda
Hahah jo det hade jag ju i ullared så kände att jag kom inte så långt så jag följde med ner och vi tränade.
Först stog vi på crosstrainer i 20 min sedan så tränade vi ben och efter det så blev det lite arma och några bröst men det var rätt kul fast tror det var för mycket folk för min del.

Nej nu ska jag ta en kopp kaffe och plugga lite.....sedan blir det mer mer mer plugg .....Fy vilken tråkgdag när man bara måste plugga men men bara att görat

Nyköpings gäster

Igår så kom min kära bror och han tjej ner Han skulle hämta hem sin bil som har stått i garaget hela vinterna och fram till nu. Så igår kväll hämtade jag och lsklingen dom sedan så skulle dom äta lite.
Efter maten så blev ju min bror så rastös och ville bara få ut bilen.
Som tur var så stardade den med än gång. Älsklingen hade varit lite orolig att den skulle ha laddat ut batteriet men den gick ju så det var ju skönt.
Sedan blev det att åka lite.

Idag så ska jag och älsklingen hem till päronen för bror sover ju där och käka lite frukost och sedan så åker nog han hem igen.

Detta påsklov har ju gått grymt fort men det är nog för att man har haft så mycket roligt att göra

Ne nu är det nog dags att få upp min älsklingen han får ju inte sova bort hela dagen =)

Åter i hemstaden

Har kommit hem från ullared nu...Det var så grymt kul att vara där och få shoppa lite.
Vi kom ditt ca 10.30 och då spran man ju in på en gång tog ju eloktronik avdelningen först för allt folk som ska hem med busar senare tar ju först och främst kläderna sedan tar dom allt annat så det var ju faktiskt inte alls mycket folk när vi vände på det på så sätt.
ungefär vid 15.00 så käkade vi lite mat sedan så åkte vi för att cheka in i stugan. Alltså dom där stugorna som dom har är ju så himla mysiga.
Sesan blev det att ta en kopp kaffe och slappa ett tag vi stugan sen bar det av till gekås igen men nu har ju busarna åkt hem så det är väldigt stor skillnad på att gå då nästan lite öde på en del ställen.
Gick och shoppade ett tag sedan gick vi hem till stugan igen där pappa satt och tog sig en grogg.
Vi  hade grymt kul hela kvällen bara skojbråk med varandra och massa sånt som jag tycker är kul. Men sedan var det dags för sängen.

Dagen efter så gick vi bara in på gekås en sväng sedan tog vi affärerna utanför.

Min älskling ville gå in på netonnet och visst det kunde vi men helt plötsligt vissade han mig två olika kameror och frågade vilken jag ville ha.
Blev chokad men fick reda på att det skulle vara en tidig fördelsedagspresent så jag fick en jätte fin kamera av min älskling.
Du är helt underbar och du ger mig så mycket kärlek.
Du är min stora LÖÖÖÖÖVVVVEEEE

Sedan bar det hem =)


Längtar =)

Den här dagen har gått den med lite fortare än vad jag ville ioförsig men det går ju det med. Idag var man som vanligt uppe med tuppen, steg ur sängen kl07.00 tog en stor kopp kaffe och lite frukost sedan glode jag en stund på tv. Men redan på morgonen så sprang klockan iväg nästan gång jag tittade på den så var den 10... Ojoj nu är det dags att sätta igång. Hade ju två sortes kakkor att baka för imorgon åker man ju till ullared så var ju tvungen att ha med lite kaffe bröd. Dom tog ju en bra stund att göra klart så kl 14.00 var man klar så skönt. Sedan kom min sötnos hem satt oss att drack en kopp kaffe sedan var det dags att köra igång igen så vi började dela upp kakorna i bunkar, packa kläder och sånt vi ska ha med oss.
Nu sitter jsag här en stund älsklingen har gått iväg för att träna. så jag ska strax laga lite mat så´den är färdig tills han kommer hem för efter maten måste vi åka och lämna grejerna som ska med till mamma och pappa. så det känns som att det är lite att fixa. Men det är det värt eftersom jag får komma till ullared =)

Nu ska jag laga mat men tänk på mig imorgon när jag springer omkring i ullared =)


Påsken över

 Nu så är påsken över för detta år också. Har varit en mycket annorlunda påsk för min del men väldigt trevligt.
Innan jag träffade älsklingen så har man ju alltid varit hos sin egen släkt och firat påsk men detta året blev det inte så.
Nu så har man varit hos hans släkt istället. Men det tycker jag ju bara är trevligt men det känns ju lite annorlunda när man aldrig varit hos några andra nån gång.
Så igår så skulle det ju varit 80 års kalas för älsklingen farmor men dom som skulle hålla i festen hade åkt på magsjuka dagen innan så dom ville inte ta hem folk till sig ifall smittan satt kvar. Och det är ju jag tacksam för....För åka på magsjuka vill man ju inte.
Så istället blev det att gå bort till hans farmor kl 13.00 och äta lite lunch där bjöds det på lax i olika sorter och massa goda tillbehör det var väldigt gott och sånt man inte äter speciellt ofta eller det har nog aldrig hänt att jag ätit lax så där bara men det var mycket gott.
Sedan så åkte jag och älsklingen hem och solade på balkongen gud så skönt det var satt ute i flera timmar och hade det mycket mysigt i varandras sällskap.
Sedan bar det åter i väg till älsklingens mamma och pappa så där fick vi grillat...Första grillningen för min del detta år och gudars så underbart det är med grillat kött...älskar det verkligen. Vi åt och pratade massor och hade bara allmänt trevligt sedan så....Drog jag och ålsklingen en runda på staden för att se om det var nått folk ute...Men vi åkte snrt hem.

Tack för en trevlig påsk alla inblandade
Nu väntas det bara på att det ska bli torsdag så vi åker iväg till ullared :D

Hemkommen

Nu har man kommit hem efter en heldag med svärföräldrarna=)
Vi ick bort till jens mamma och pappa vid 13 då bjöds det på påskmat, även jocke,jennifer, alva och jens farmor var med på middagsbjudningen det var verkligen super gott att få käka påskmat jag tröttnar aldrig och det var även kul att träffa jennifer och jocke dom är verkligen ett trevligt sälskap dom är så roliga så man kan ju inte annat än att garva. Redan vi halv två så åkte snapsen fram hihi men dså ska det vara på påsk då får man dricka tidigt.
När vi ätit klart så bjöds det även på efterrätt pch det var chokladdpudding, grädde och frukcoctail gud så gott och det var så sjuk länge sedan jag åt det så njöt massor.
Det var ju även idag väldigt bra väder så vi passade på att ta en promenad och då gick jag,jens,jennifer och jocke förbi oss så dom fick se hur vi bodde.
Sedan så bar det av till Jens farmor och dricka kaffe och fika. Har nog aldrig ätit så mycket på så kort tid men det var gott och vi satt ute i solen njöt med kaffet och gosade med alva =)
Efter det så gick vi åter hem till Jens mamma och pappa där det blev en spel kväll med finans (jag fattade verkligen inget) dom drack lite öl och det var mycket trevligt och jag fick lite tid även att få gosa och bära på Alva (så underbart med en liten bäbis) nästan så man blir sugen själv ;) får väl se vad Jens säger om jag säger jag vill ha unge ;) nej då får vänta ett tag.
Nu har vi kommit hem och sitter och slöar framför tvin....det är oxå skönt.
Så imorgon väntar ju även lite 80 års fest dom vi ska på...får se vad som händer där

Gå Med Du Också !!!!!

Denna kvinna går världen runt, för bröstcancern.

Var vänlig och sänd henne vidare till
din egen blogg så att hon kan
nå sin destination.

Be en bön för alla som har drabbats av
denna förfärliga sjukdom.





Fin middag=)

Han är så underbar min karl så jag kan knappt fatta det. Tror nästan att han är för söt för att verkligen kunna tillhöra mig (men det gör han)
Jo idag har vi verkligen haft en mysig dag han och jag först så låg vi länge i sängen och bara hade det helt underbart små tittade på tv och snackade massa strunt. Såna dagar behövs verkligen när man inte behöver stressa upp till nått. blir ju inte så ofta man kan ligga kvar i sängen.
Sedan så tog vi ett långt och skönt bad med massa med skum och tvätt och gos på varandra.
Sen så kom ju då dom tvunga sysslorna fram som vi verkligen var tvungen att göra så det blev att diska, städa och byta sängkläder, (tro det eller ej men jag har faktiskt lärt mig att det kan vara väldig mysigt att göra vardagssysslor tillsammans med min plutt)
Han är ju så duktig också även fast det tar typ dubbelt så lång tid än för mig att göra vissa saker så är han ju iaf noggran det är ju tur det skulle ju vara skit tråkigt om man kände att man var tvungen att plocka fram damsugaren efter en dag bara för att han har gjort det fort, så jag ska absolut inte klagga. Har det nog bättre än många andra. För hos endel killa så är det ju bara så att tjejerna ska göra alla vardagssysslor och dom ska typ jobba känna pengar. Men inte min han tar sitt ansvar även fast jag inte tycker att han behöver det eftersom jag går ju oftast hemma och han är ju på jobbet varje dag så då kan jag faktiskt sköta sysslorna här hemma.
Men trevligt iaf att han bryr sig om hemmet.
Efter städningen iaf så kom ju denna underbara sol fram så då var jag snabb med att ta fram mina ny införskaffade dynor till min balkong och satt mig där och solade. Sedan satt jag och plutten där ute och drack kaffe. Hur underbart är inte det att man äntligen kan sitta på balkongen och dricka kaffe och till och med käka där ut. Nått man verkligen längtar efter på vintrarna.
Sedan så åkte han iväg en sväng och så rensade han sitt förådd och jag satt kvar och solade (latmasken själv är man väl, men det får man vara ibland ;) )
Efter det så ar det bara att åka i väg till kvantm och handla för min älskling hade lovat mig att han skulle fixa en mysig middag bara för två ;) 
                                                                                                                                                                                 
 Och han känner ju verkligen mig så bara för att han vet att jag älskar sushi lika mycket som honom så gjorde han ju det till mig. Fick tillbringa min tid med två älsklingar det är inte ofta.
Satt och njöt och bara hade det bra.
Och dom här sushi bitararna hade han verkligen lyckats med. Man märker att han gjort dom några gånger innan för dom blir bara bättre och bättre och snyggare å snyggare.
Jag är verkligen grymt stolt över att han en så fin karl i mitt liv.
Att han fanns där ute det hade jag aldrig vågats hoppats på men nu är han min och det ska hn vara för alltid.
Var ju tvungen att vissa hur fint han hade gjort. skulle aldrig ha kunnat lyckats så bra som han.

Han är så fin och han är min.
Nää nu får det vara slut på tjattet om hur bra han är :)

Nu är det ju även påsk och vad händer då?
Jo det händer faktiskt rätt mycket måste jag säga först och främst så blir det middag hos svärföräldrarna imorgon. Älsklingens bror och han familj kommer hitt från eksjö och ska hälsa på så då blir det att snacka lite med dom och kanske gosa med Doterna alva. (tiden räcker nog inte till Alvas farfar är så kär i henne så han vill gulla hela tiden med henne) än redigt stolt farfar är vad han är men det är trevligt att se :)
På lördagen blir det att gå på 80 års kalas för älsklingen farmor blir nog säkert god mat och så. Vet inte redigt vad kvällen kommer innehålla men trevligt tror jag verkligen att det blir.
Söndagen så tror jag att vi bara ska fösöka slappa och bara ha det bra har inga planer iaf ch det är faktiskt grymt skönt.

Efter det så går ju äldklingen på sin suuuper låååånga jobbar vecka (hela tre dagar)
På måndagen blir det att åka hem till mamma och pappa, ska ge dom en lista på alkohol. Pappsen ska åka till tyskland och köpa gott dricka. så ska säga till vad vi vill ha.
Sen på Torsdagen blir det att gå upp super tidigt då ska vi åka till ULLARED Jaaaaa:)
Längtar som bara den att det snart ska vara torsdag. Ska åka med mamma och pappa. Mattias och jeffan kunde inte följa med synd :( men vi får väl roa oss själva då när min bror bara sviker :D
Då blir det att shoppa kläder i mängder :D

Urch vilket tråkigt inlägg detta blev men ha å kul att läs det :D
PUss  alla som jag tycker om :D

Idioter

Det finns ju en hel hög med idioter och då syftar jag på dessa såkallade lärare på tjustskolan. Dom är fan inte kompitenta till mycket iaf inte att ta hänsyn till att alla inte är eistain när det gäller att lära sig fort.

Min dag började jätte bra vaknade vid 08.00 och bara kände att den här dagen kan bli bra. Visste ju att jag skulle till skolan till min hjälplärare men han är det inga problem med han är väl den ända som bryr sig att vissa har svårt för endel saker. Men ag gick upp och tog en cigg på balkongen och redan då var det ganska skönt ute så jag hade tänkt att jag skulle hem och lyssna på min bok på balkongen efter ´skolan men så blev det ju självklart inte.

Var hos min  hjälp lärare och det var nyttigt som alltid sedan gick jag förbi Anders rum där han satt tänkte jag skulle prata med honom om det där med diabetes som jag var tvungen att prata med honom om. Gick in och trodde ju att jag bara skulle be honom om en tid. 
Men nej då det första han gjorde var att klanka ner på mig och om hur dålig jag var så inte fattat hur man gör när man bokar tid på firts class, sedan så började han ifråga sätta mig varför jag inte pluggat till diabetesen idag (Kanske för att jag inte hade planerat att jag skulle göra det just då) men det ska man ju alltid kunna, Inte nog med det han säger ju oxå att det är SÅÅÅÅÅ himla stort misstag jag har gjort som inte ENS kan skilla mellan diabeteskoma och insulinkoma, 
Jaha tack för den då tänkte ju bara jag. 
Vet ju att det är så många andra som kommer undan med mycket större fel än detta men han bestämmde sig redan första gången jag hade hoom att mig ska ha inte gilla för jag är ju jobbig som harproblem och behöver mer tid. Det är som ite villiga att ge mig. 

Jag började ju plugga därför att är jag var och pratade med dom på tjustskolan så lovade dom guld och gröna skogar att dom ska hjälpa mig så mycket dom bara kan, Har inte sett en enda dendens till att dom är villiga att ge mig nått mer än till alla andra. 
Skulle aldrig börjat plugga om jag visste att dom ännu en gång skulle klanka ner på mig så här mycket. Jag käner mig bara som ett stort problem för alla, och det bli ju inte bättre när man har seminarium är jag har sagt till honom att jag har mina problem och att jag har jätte svårt att prata inför en grupp och med dom som jag har seminarium med så kan inte jag få en syl i vädret för dom pratar hela tiden jag måste få några sekunder på mig att tänka men det hiner man aldrig och dom avbryter mig hea tiden. Och Anders tar inte någon hänsyn till det här överhuvudtaget. Enligt honom så ska alla kunna prata skit bra i en grupp. Men som dom sa innan jag började att alla kan ite lära sig på samma sätt endel måste få använda sitt eget sätt att lära sig på. 
Ja men då kan väl jag få ha ett skriftligt inlämnings arbete då eftersom jag tycker det är det bästa sättet som jag lär mig på. Men nej då. Det är ju en fett lögn dom drog. 

Just nu så känner jag mig så dålig och bara till problem för alla som har med skolan att göra så ibland undrar jag om jag ska dra ut på lidandet ännu mer eller om jag bara ska sluta plugg, Men då fis det ju ite en chans att jag kan få arbeta med det jag vill. Men kommer säkert bara att må mer och mer dåligt varje gång dessa lärare säger hur dålig jag är. 
Kanske skulle hoppa av. Men för mig är ju det att misslyckas och jag ville verkligen inte göra det de här gången oxå. 
Men vet inte hur mycke jag orkar ta, Det är ju ändå mer än ett år kvar och kan jag klara det uta att bryta ihop totallt. Det vet inte jag. 

När jag gick hem från kolan så gick jag hela väge hem med tårar i ögonen och önskade bara att jag skulle kunna få vara lite smart och klara skolan. 
Känns som att Anders gör allt för att bli av med mig oxå eftersom han trycker ner mig. 

Satt mig på balkongen och tänkte hur illa behandlad får man egentligen bli utav en lärare? 
Satt med tårar som rann er för min kind och inte bara för att han var så elak utan oxå att han skiter ju i att jag behöver ha lite tid på mig för att lära mig, Nej då redan imorgon kl15.00 ska jag ha omseminariumet med honom och då ska jag kunna allt det här. 
Sedan sa han oxå att på Torsdag har ju du seminarium på nervsystemet. Ehhh ja en skriftlig rapport ja.....Sa ju jag...Han bara hånlog mot mig och sa snäsigt neeej det är muntligt seminarium för er distansare....What the fuck....tänkte jag och fick panik känsla inom mig....Jag trodde verkligen att jag för en gångsskull skulle få skriva...Neep inte ån lycka för mig inte. 

Så jag satt med Paiken i halse och tårar som rann ner för min kind är älsklingen kom hem.....Fick iaf bra tröst av honom men det tar ju tyvärr inte bort hur ont det gör.... 

Nej det käns som att för att jag ska bli värd nått så måste man bli smart annars är man bara ett problem för andra. 
Och att det ska vara lärare som får en att känna så är fan inte rätt....nästan så att man bröt i hop så mycket så att man helst ville göra ått dumt så att lärarna ska slippa alla problem med mig. 

 

Skönt

Nu har äntligen mitt prov blivit gjort....så jäkla skönt att ha det avklarat... Man kan verkligen pusta ut när tman går ut genom dörren och äntligen är klar med provet.
Det var väldigt många som skulle göra prov samma dag som mi från klassen men endel gjorde till och med Diabetes provet denna gång. Det verkar lite sent för min del men vem vet dom kanske har gjort om det eller varit sjuka när provet var och omprovet.

Men nu som sagt är det över och nu kan jag fokusera på nervsystemet som vi ska ett skriftlit arbete på sånt som jag tycker om.

Har även ida varit väldigt duktig och varit och tränat hos mamma och pappa på crosstrainern i 45 min det var väldigt bra gjort av mig. Sedan blev det en kopp kaffe där och snacka lite. Sen kom älsklingen efter sin träning så då blev det massa bil plock mellan pappa och älsklingen.

Imorgon blir det att fixa lite mat och ta ett par starka. Bobby ville ta ett par öl med oss och då tänkte vi att vi lika gärna kan bjuda honom på mat så han slipper att käka själv hoppas att han vill det men det tror jag.
Hoppas på att det blir bra väder så man kan sitta på balkongen ett på kvällen

Nu är det strax mat tajm...är sjukt hungrig efter träningen
Och jag kan medela er att jag inte har ätit något godis liknade på hela veckan...Jag som är en sån gottegris nu är det frukt i mängder på kvällarna i stället. Nu ska man bli snygg inför bikini säsongen =)

Nervös

Nu sitter man och väntar på att klockan ska slå 12.30 så att man kan bege sig till skolan idag väntar ju ett stort prov i farmakologi och jag är så sjukt nervös. Har legat och pluggat sedan kl 08.00 pluggade ju igår oxå givetvis men nu börjar det ju närma sig. Vill ju så gärna klara det utan att jag ska behöva göra nått mer.
Blir ju inte alltid så i min värld oftast brukar jag ju få göra om saker.
Så min högsta önskan är verkligen att klara det och få ett G.

Tack vare Marinisen igår så fick jag ju iaf lite hjälp hon har ju gjort det här provet och hon kunde svara på vad man skulle plugga till så det är ju ett stort tack till henne om jag klarade för om jag inte frågat henne hade jag mest pluggat på en stencil vi hade i häftet och inte nyckelorden som var det viktigaste när hon gjorde provet så nu hoppas jag ju att det är lika dant den här gången som när hon gjorde provet.

Nää nu ska jag läsa igenom allt en gång till och sedan göra mig klar för skolan så man kan få komma hem och njuta av det vackra vädret vi har idag


RSS 2.0