Vissat intresse + Interjuv

Ja idag är det en sådan där dag som man känner att allt är stressande. Tiden räcker helt enkelt inte till, Så mycket man vill göra men så finns det ju saker som man måste göra och dom måste ju gå förre.
Har precis kommit innanför dörren har varit ute på lite äventyr =)
Har åkt omkring till olika äldreboende och dylikt för att vissa mitt intresse för att antingen få jobba lite helger men framför allt för att vissa mitt ansikte till sommarjobb.
Har varit på Tjustgården, annangården,gertrudsgården samt lindögården. Dom flesta säger ju att man ska höra av sig till bemaningen och det har jag ju redan gjort och har även fått respons där ifrån men dom är inte klara ännu med alla uttagningar.
Men däremot så var Lindögården väldigt tacksam till att man kom ditt och vissade sitt ansikte då vet dom vem man är och dom tyckte att jag verkade intressant blev ännu mer intressant när jag sa att jag kunde tänka mig att jobba natt.
Men dom var inte heller helt klara men vi får väl se hur det går.
Har även varit och träffat en chef som jobbar med kontaktpersoner så man kan bli personlig assistens så jag ska fylla i lite papper och sedan lämna in dom igen och hon verkade väldigt bra och så tyckte hon att det var bra att jag var lite äldre för dom flesta som har sökt är runt arton.
Väntar ju även besked från Handikappomsorgen dom skulle försöka bli klara så snart som möjligt pratatde med dom för några dagra sedan.
Sen väntar jag även besked från alla dagis dom vet jag inte redigt hur dom ligger till. Samt alla mataffärer och prylaffärer som rusta,karlsson och ÖB.

Nu ska jag strax ställa mig och diska och plocka iordning här hemma det kan verkligen behövas.
I eftermiddag kommer Jens farmor hitt så jag ska interjuva henne i ett skol arbete.

Sedan så ska man hinna med och äta lite mat och vad det blir för mat idag har jag faktiskt ingen anning om. Detta tråkiga styr med mat varje dag är en ända stor plåga.
Det skulle finnas piller som man bara la in i micron och poff så har man en maträtt utan att behöva fundera något på det.

Efter maten så blir det träning på atlet. Börjar faktiskt komma igång lite nu och känner faktiskt att det går lättare och lättare.
Och efter träningen måste jag sätta mig och renskriva interjuvn så att det går att läsa vad man skrivit.

Hade helst av allt bara legat i sängen idag för jag känner att mitt huvud inte redigt orkar med allt idag har vulltande huvudvärk och verkar inte som att panodil hjälper mot denna slags huvudvärk.
Sedan finns det ju självklart annat också som man verkligen vill göra, skulle vilja sitta och läsa min bok som är så sjukt spännande eller bara gå på en lång promenad.
Men vi får väl se om tiden räcker till något av dom roligare sakerna att göra senare under dagen.

Men först av allt så ska jag nu iaf ta en kopp kaffe och sätta mig ner en stund sedan drar allt igång.

//Sandra

Vårkänslor

Nu börjar jag känna att vinter tröttheten börjar försvinna mer och mer och det kan ju bero på att man ser mer och mer grönt och inte bara vita snövallar över allt.
Det är verkligen underbart väder idag. Solen lysser och en promenad skulle inte sitta fel.
Men tyvärr så måste jag sätta mig ner och titta på interjuvn som jag ska ha klart till Torsdag men jag fattar verkligen inte vad jag ska ställa för frågor och jag har inte heller någon att interjuva. Visste jag vem jag skulle prata med så skulle det nog vara lättare att skriva ner frågor.
Men det står ju inte heller i studiehandledningen hur många frågor man ska ha så jag blir lite frustrerad att dom inte kan skriva lite mer tydligt.

Har suttit och kollat runt på alla recept sidor är sugen på att baka cup cakes igen. Men tyvärr så är det ju inget man borde ha hemma för då äter man ju bara av dom hela tiden men det var så roligt och så finns det så många olika recept.
Men vi får se om jag bakar eller vad man hittar på efter att man kollat igenom skol arbetet lite.

Fick även världens finaste kort från emilia på min katt zorro. Hon fick honom när jag träffade plutten då han var allergisk. Blev så himla glad men samtidigt kändes det grymt tungt saknar honom fortförande.
Men man se verkligen på korten att han trivs ute i deras stall han klättarar om kring över allt och hittar på nya bus.













Den sista bilden är jag så glad över för där ser man verkigen hur bra han mår.

Nä om man nu skulle plugga lite så man får något gjort under dagen
Ha det bra
//Sandra

Tidsfördriv

Min plutt har bosatt sig framför tvin med sitt tråkiga bilspel. Så jag får försöka fördriva tiden på annat sätt. Har faktiskt lyckats lite har varit inne på alla dessa kläd sidor som hm, josefssons och ellos satt och funderade på om man skulle beställa lite kläder. Tycker verkligen att min garderob har fruktansvärt tråkiga kläder i sig.
Men kom samtidigt på att det vore ju roligare att spara dom pengarna tills man åker till någon rolig stad så kan man shoppa på riktigt istället.
Men det finns iaf grymt mycket fint i alla dessa kataloger.
Hade man varit miljonär så hade jag biställt hur mycket som helst.

Har även suttit och försökt att kolla ut någon frisyr som jag skulle vilja klippa mig i och det är inte lätt. När jag går och klipper mig så brukar jag säga till frisören att hon får göra vad hon vill med håret bara hon behåller lite av längden så jag inte blir korthårig men varje gång jag sagt så. Så har frisören klippt mig i samma frisyr varje gång och det börjar bli ölite tröttsamt.
Så nu skulle jag vilja ha lite olika försög som jag kan vissa för henne. Vet iaf att jag ska blondera mig till ultrablondin när jag går och klipper mig.
Men får fortsätta leta och se om jag hittar något intressant.

Nu blir det att surfa runt lite på nätet tills jag kan få tillgång till TV igen.
//Sandra

Seg dag

Idag har det verkligen varit segt kan ju kanske bero på att vädret inte är det finaste. ¨Så denna dag har inte bjudit på många knopp faktiskt inga knopp alls.
Gick upp vid halv nio imorse och åt frukost och kollade lite på tv men jag var så grymt seg så gick tillbaka till sängen igen och sov fram till halv ett.
Sedan så knallade jag och plutten upp. Han begav sig till garaget och jag låg i soffan och kollade på CSI.
Ska väl försöka med att träna ikväll iaf hoppas bara att jag piggnar till lite gran.

Annars så har inte den här dagen något att erbjuda. Det finns ju saker att göra men lusten finns inte riktigt borde sätta mig ner och göra min interjuv frågor men har inte en anning om vad jag ska ställa för frågor. Men det kanske löser sig bara jag plockar fram studiehandledningen och tittar runt lite.

Igår så bakade jag cup cake med kaffe smak fick svärmor och svärfar på besök så dom fick prov smaka dom, Väldigt goda var dom men också väldogt mättande.

Det har väl inte hänt så himmla mycket sedan sist jag skrev det är ju mest det gammla vanliga. har ju haft lite seminarium men annars rätt lugnt.

Nä om man skulle sätta på lite kaffe nu så att kroppen kanske piggnar till lite
//Sandra

Har hänt endel saker

Efter förra inlägget jag skrev här i bloggen så har det hänt endel olika saker bådde bra och dåliga. För det första så åkte jag int till akuten förra veckan pga av att jag hade svårt och andas och satt och hyperventilerade. Älsklingen var just då och rtränade så jag försökte med allt för att jag skulle må bättre men när han kom hem så satt jag i soffan som ett levande lik typ. Så han tvingade ner mig till akuten mot min vilja men det var ju tur det. så vi åkte ditt och fick sitta ner en kort stund i väntrummet sedan kom det in en sköterska som top blodtrycket och kollade mitt anmän tilolstånd seeda så satt dom mig för att kolla EKG det var bra som tur var. Efter en stund så tog dom ett blodprov och jag fick stanna kvar tills dom hade fått tillbaka provsvaren det tog ju ett bra tag sedan när det väl hade kommit så sa läkaren att provet var förhöjd och att det kunde tyda på att jag hade en blodpropp i lungan. Så jag blev inlagg på avd 5 för att genom gå mer tester på morgonen men på natten så fick jag en varanspruta som gör så att proppen löses upp om det var en propp. På morgonen så fick jag åka ner för att göra en CT magnetröntgen för att se om dom kunde se om det var en propp. Efter det fick jag åka upp till avdelningen igen för att vänta in läkaren som skulle ge mig svar hur det såg ut och om jag var tvungen att stanna kvar eller inte.
Men som tur var så hittade dom inget i röntgen så jag fick åka hem med min älsklingen. Den dagen så låg jag och sov mesta dels hela dagen.
Tyvärr så kunde dom inte ge något svar på vad det kunde vara när dom inte hittade någon propp men skulle jag få ont igen så skulle jag kontakta dom igen för att isf göra fler prover.
För hoppningsviss så kommer det inte tillbaka någon mer gång.

Efter den skräck upplevelsen så kände jag att jag vill aldrig mer hamna i den sitsen igen så då åkte jag till apoteket för att köpa sluta röka hjälpmedel för att det är väl det som hade största inverkan verkade det som.
Har inte börjat än men ska göra det bara det lugnar ner sig lite i skolan.
 

I helgen så har även älsklingen och min pappa lagt nytt golv i vårat kök, det blev super fint så kul att få göra iordning här hemma.

Igår så var jag även nere på atlet klubben och tränade med älsklingen efter stängnings dags. Jens jobbar där nu lite då och då så med det så har han en nyckel så att man kan ta sig in även efter att dom har stängt något som jag tycker är jätte skönt eftersom jag inte gillar när det är massa folk runt om kring mig så nu ska jag försöka köra där nere.
Skulle vara kul om man kunde komma igång på redigt och tycka att det var kul att träna på gym men eftersom jag knappt aldrig gjort det innan så är det väl lite ovant men kanske blir bättre vi får väl se.

Idag har jag även ett seminaruim i människan socialt och kulturellt, Så det är det jag sitter och väntar på sedan efter det så blir det nog bara lugnt resen av dagen har inga planer så det kommer nog bli mycket soffhäng men det känns som att det behövs idag. För idag så vakande jag klockan sju och var jätte pigg men kommer säkert bli mer och mer trött desto längre dagen går.

Ha det bra
//Sandra


RSS 2.0