Julhelgen

Det har verkligen varit en super bra jul för oss. Julafton började med att vi gick bort till mamma och pappa flr att äta den trationella julgröten.
Sedan var det hem hitt och försöka ¨få ordning på allt som skulle fixas innan folket kom. Så det blev att laga jansson och omellet.
Drack lite glögg och hade trevligt ute i köket.
Sedan så kom gästerna då var der bara att bämnka sig till bords och äta, dricka massa snaps och bara ha allmänt trevligt. Mycket skratt vart det iaf.
Sedan var det bowling turnering på wii för dom som ville medans vi väntade på att älsklingens mamma skulle sluta jobba så hon kunde komma hitt så att julklaspps utdelningen kunde sätta igång.
Vi fick väldigt mycket bra saker som man alltid har änvändning för här hemma.
Detta var den trevligaste julen jag har haft på länge när både min och jens släkt kunde vara samlade på samma ställe.

Sedan blev det juldagen  då var det att äta rester så mamma och pappa kom hitt för att äta upp lite av det som var kvar.
Sedan åkte vi hem till dom för att hjälpa dom med deras julklappar.

anandagen så blev det ännu mer julmat hos älsklingens farmor det var oxå mycket trevligt.

Så idag har vi mest tagit det lugnt, bara varit och handlat lite ikväll blir det Tacos och massa mys med min älskade.
Nu får det vara slut på all julmat har tröttnat på den.
Ska nog ta och lägga mig i sängen en stund och se tre kronor är lite seg i huvudet idag =)
//Sandra

Förlovning



På julafton så blev det förlovning mellan mig och älsklingen. Men den trädder inte i kraft förens den 1/1-10 men nu så var alla i släkten samlade så vi bestämmde oss för att ta det på julafton.
Jag är världens lyckligaste och känslan att vara förlovad med den man älskar är något speciellt.

Jag har ju veta att vi skulle förlova oss ett tag men vi ville hålla det för oss själva innan vi gjort det. Svårt att hålla sig när frågan har kommit ibland "När vi tänker förlova oss" Men jag har bara spelat dum som att vi inte planerat något.


God Jul önskar jag till alla

Nu är det inte långt kvar tills det är julafton, har allt klart här hemma nu så nu är det bara att fixa det sista här hemma med att laga köttbullar i morgon och på julafton blir det att laga jansson. 
Nu har jag även jullov och det känns så super bra, 
Praktiken jag var på gick även den bra trivdes bättre och bättre för varje dag som gick. Så sista dagen så var det lite tråkigt att behöva sluta. 

Alla julklappar är inslagna och färdig inhandlade. så nu är det bara att vänta tills det blir julafton så man får ge bort dom är redigt nöjd med vissa av paketen. 

Nu sitter jag här och väntar på att Marina och Patrick ska komma ska dricka lite kaffe och bara snacka massa skit det var ju ett redigt bra tag sedan jag träffade henne nu. 

Så nu vill jag önska alla underbara människor där ute för en redig  GOD JUL. 


                                                                                       


JUlklappar och allt styr

Nu sitter jag här en stund innan jag ska åka till min praktik, Men idag ska jag inte vara på avdelningen utan jag ska först vara på labb och ta sprutor sedan ska jag till endoskopin och se vad dom gör där.
Det går bra på praktiken, Tycker att det är så där. Måste ju erkänna att jag trivdes bättre i hemtjänsten när jag jobbade där.
Men nu är det inte lång tid kvar. Jobbar helgen och sedan tre dagar till sedan är det tack och hej för mig på parktiken. Fredagen nästa vecka så är det skolan som gäller vi ska gå igenom hur vi haft det på praktiken.

Har börjat med allt julstyr också håller på att skriva listor på vad folk ska ha med sig och hur vi ska lägga upp det på julafton.

Sedan så har ju också det eviga styret varje jul kommit igång att hitta julklappar till folket, Det är inte längre lätt att köpa julklappar till alla. Ingen vet vad dom önskar sig och vet dom det så är det jätte dyrt. Kan ju inte lägga hur mycket pengar som helst på varje julklapp.
Tänk förr när man var liten och man önskade sig en målarbok då var det ju inte så svårt bara att  gå in på en leksaks affär så hittade man något.
Men nu vill man verkligen köpa något som personen behöver eller jätte gärna vill ha och det är inte lätt när man inte vet vad det är.

Igår vad jag och älsklingen och köpte en julgran så den ska vi nog klä antingen ikväll eller imorgon för då är jag ledig.

Har även super ångest för att jag inte hört av mig till någon av mina flickor. Men det har varit så mycket med praktiken och när jag varit ledig så har jag haft problem med magen.
Men hoppas verkligen att jag kan få träffa dom innan jul iaf.
Ska verkligen ringa och prata lite med dom iaf.
Man får väl hoppas att dom inte är allt för besvikna på mig

//Sandra

hujeda mej

Har fortförande jätte ont i magen eller inte ont men har ett ständigt tryck på magen som inte ger med sig har haft det sedan i måndags och igår blev jag så trött på det så då åkte jag till apoteket för att se om det kunde finnas något som hjälpte
Köpte två olika sorter men det verkar inte som att det hjälper heller.
Het är ju så typiskt att det ska komma just nu, Nu när jag har praktik och verkligen behöver vara sär så man kan få god känt i två kurser.
Jag har ständigt ett illa mående men ingen feber för det tog jag idag bara för säkerhets skull.
Var hemma igår från jobbet för att jag hade så ont och hoppades verkligen att det skulle ha gett med sig tills idag men det har det ointe gjort.
Men idag ska jag gå iaf för jag måste verkligen vara där nu så att jag kan få mitt godkänt och på fredag kommer min lärare och ska göra en halv tids bedömning på mig hur nu det ska gå till har inte sett till min handledare på hela veckan först så var ju jag sjuk sedan så var hon sjuk och sedan blev jag ju tvungen att stanna hemma igen och jag vet inte om hon kommer idag heller dom skulle på kurs så vet inte om hon är med idag. Men vi får väl se vad Läraren säger allt känns så tungt just nu.

Jag vill verkligen må bra men vet inte hur jag ska bli det. Får nog bli att boka en tid hos läkare och se om dom kan hitta något fel på min mage men vet inte när jag ska hinna det jobbar ju massor nu.

Håll tummarna för att jag klarar hela dagen idag
//Sandra

Jobb och ont i magen

Ska strax sätta mig på min röda  hinst (cyckeln) och åka till jobbet, Ska jobba fram till 21.00. Får se vad det är för nya härliga människor som finns att ta hand om idag.

Har även hela helgen lidit av mag ont fast inte den vanliga magvärken som jag brukar ha utan denna gång är det något slags tryck över magen och jag mår illa lite då och då.
Men jag har käkat för att se om det var maginflunsa men det kom aldrig upp något så vet inte alls vad det kan bero på är även jätte uppsvullen i magen.
Men ska nog prata med min handledare idag på sjukhuset och se om hon har några tips att komma med.

Nej dags att ta på sig ytter kläderna och cykla iväg
//Sandra

RSS 2.0