Äntligen

Nu har vi fått älsklingen lägeneht såld så jävla grymt skönt och så fort det gick. La ut annonsen i lördags natt och i måndags så ringde dom och ville komma och kolla på tisdagen. Så igår var det bara att röja ut hans lägenhet där vi ställt ner bara massa skit som vi inte vill ha så det var att försöka få ordning på det. Höll på hela dagen verkligen men det vart fint i slut änden. Så kom dom och tittade och det tog inte lång tid innan som hade bestämt sig att dom ville ha den. så dom flyttar in i början av mars.
Dom ville även ha lite av våra grejer som vi ställt ner där som kösbord och stolar och min micro så det var ju ännu bättre att vi kunde låta det få stå kvar är så grymt lättad över att den nu är borta så vi slipper tänka på den. Och så får vi ju mer pengar över eftersom vi bara kmmer ha min hyra att betala.
Igår kväll så kom emilia hitt hon skulle köpa älsklingen vardagsrumms bord och min datastol så vi åkte bort med det till henne sen så spelade vi lite wii

Fy för psykologi

Har suttit och försökt skriva en analys nu till psykologin om filmen the wave, och så ska man ta hjälp av nyckelorden man fått i studie handledningen. Inte lätt när man inte vet hur man skriven en analys över huvudtaget och sen då plus att man ska ha med nyckelorden på nått sätt.
Ja jag blev klar med den uppgiften i alla fall men frågan är ju om det är rätt.
Fick ju ta hjälp av älsklingen så han kunde förklara men han kunde inte redigt berätta för mig hur dom menade att man använde nyckelorden så vi satt nog och skrev i tre timmar men blev ju så osäker på hur det skulle vara så försökte få tag på svärmor som gått den här kursen för inte så länge sedan så hon kunde säga om det var rätt som vi gjort.
Men naturligt viss så hade ju hon haft muntligt prov så hon hade ju inte behövt skriva nån så henne fick jag ingen hjälp av heller. Åkte då bort till min mamma för att se vad hon trodde och inte hon heller kunde svara. Men skickade in den iaf får se vad läraren säger. är det fel så får ju hon förklara hur man gör väldigt bra.
Har suttit efter den analysen och skrivit en till analys men den handlar om vilka faktorer som påverkar en arbetsgrupp men det är ju lättare för då får man ju utgå från sig själv väldigt mycket och vad man själv tycker påverkar det. Och den underbara förkklaringen fick jag av martina. Skönt att man har en trevligt vän i skolan som är villig att hjälpa en:)

Och var det inte nog med allt strul med skrivande vad tror ni händer när vi är hos min mamma då.... Vi sitter i godan ro och dricker kaffe och försöker komma på hur uppgiften ska vara sen ska jag gå och röka och bara som ren vana tittar jag ut genom fönstret och så ser jag grannen bil stå halv vägs ut på gatan och trodde ju då att dom inte kunde komma ut eftersom älsklingens bil stod i vägen så jag ber honom gå ut och flytta på den och när han kommer ut tror ni inte att dom har tryckt in hella sidan där fram på bilen med deras drag krok.... Jo visst... Och deras ursäkt var att dom inte såg bilen... Hur fan kan man missa en bil som står precis bakom deras egen bil... Ser den väl iaf när man går till sin bil om inte när man sittter i den...men nej då.... Tror fan hon var blind eller nått.... Så älsklingen blev ju inte så jävla överlycklig och det förstod jag men han fick ju nr så han får ju fixa det vad det än kostar dom får ju betala allt så...

Men nått lite bra hände iaf.... Fick ett telefon samtal angående älsklingens lägenhet så dom var väldigt sugna på den så imorgon ska dom komma och kolla på den hoppas verkligen att dom vill ha den,...Det ser ju ut som ett bomb nedslag där ner har ju bara slängt in allt bråtte som inte vi vill ha så det är ju mycket grejer men jag är ju ledig imorgon så jag får nog ängna min dag åt att försöka snygga till den nogorlunda iaf... Får se imorgon om den är borta håller tummarna för det :)

Näää nu blir det nog nån serie jag ladda ner och sedan somna till den...Ha det underbart alla


Plugg

Nu sitter man här på en Söndag och försöker plugga. Har precis sett en film som vi ska använda i skolan. Har sett den på engelska och inte nog med det var ju norsk text oxå så det blev lite jobbigt när man inte förstår engelska så bra så försöker man ju läsa ut den norska texten men det är inte så lätt heller. Men såg den med Älsklingen så han har försökt att hjälpa mig lite så nu sitter jag och försöker skriva en analys på filmen the wave och det är fan inte lätt heller när man ska ta hjälp av nyckeord oxå. men hoppas att jag klara ut det.

Har ju oxå varit sjuk några dagar nu med typ maginfluensa så har inte varit i skolan har startat i förskott medecinsk grundkurs oxå så det är ju lite illa men fick kopiera lite papper av martina så att jag har nått att läsa på.

Nu ska jag försöka plugga igen

illamående och ont lite över allt

Idag gick jag upp kl 07.00 för att åka till skolan. Gick upp och kände att jag mådde jätte illa och ville helst bara kräkas men tog två koppar kaffe för att se om det släppte men det satt kvar, Men tänkte att det är säkert bara det vanliga illamåendet som jag alltid har på mogonen så jag åkte till skolan och det gick ju bra fram till att jag var hos min dyselexi lärare,
Efter att jag varit där en stund så börja jag känna hur yr i huvudet jag blev men stog ut tills jag slutade sen var det att åka hem och på cyckeln kändes det som att jag skulle svimma men tog mig hem och här hemma var ju älsklingen i full gång att göra iordning sim matsäck han jobbar ju kväll denna vecka. Kom iaf innan för dörren och trodde verkligen att jag skulle spy men klarade mig ännu en gång men mådde rent ut sagt skit så jag la mig i sängen och blev ompysslad av älsklingen innan han gav sig av till jobbet sedan låg jag här själv sov nog i 2 timmar sedan vid 19 kom älsklingen hem han hade varit och köpt lite yogurt till mig så jag skulle kunna äta nått. Han är så söt när han kommer hem och ser till mig=)

Så nu har jag legat i sängen typ hela dagen har sett en hel drös avsnitt av csi och two and a half men. Mår fortförande lite si så där men har ju ätit nu iaf och har släppt lite men blir nog att ligga i sängen tills älsklingen kommer hem

psykologi och dyselexi test

Då var det måndag igen och ännu en skoldag har gått. Idag har vi fått introduktion och föreläsning i psykolog väldigt intressant ämne, Det ämne som jag tror att jag kommer att gilla att läsa. För där får man ju erkligen lära sig olika grejer om sig själv och andra och hur grupper fungerar.
Sen har vi ju en väldigt bra lärare också så då blir det ju lättare att lära sig. Så nästa vecka ska man skicka in en skriftlig analys från en film man ska se the wave hoppas att den går att ladda ner för då kan man se den ostört här hemma istället.
Sen har man ju även haft väldigt trevligt idag mellan lektionerna med den trevliga tösen martina blev en några koppar kaffe och även många skratt när man var ute och rökte, Hon är4 verkligen rolig är ungefär lika udda som jag gillar att vara lite störd och ha kul hela tiden det gillar jag. hon lättar verkligen upp stämningen hela tiden :)
Sedan var det dags att gå upp till min andra lektion som var lite dyselexi lektion och det här var första gången jag var där så var lite spänade att se vad han skulle hitta på. Fick läsa högt för honom för att han skulle se hur mycket jag stakade mig, fick göra ordförståelse. bådda testerna gick väl sådär läste ju inte superbra men det var inte heller helt fel. Men ordförståelsen var svårare skulle förklara vad orden betydde fick 29 rätt av 50 men det ska vi jobba på. hoppas han kan hjälpa mig. Han skulle även se om han kunde fixa medesinsk grunkurs boken på skiva istället så jag slipper läsa.


Klarat denna vecka

Nu är denna vecka slut iaf skolveckan.  Har ju gått i skolan sedan i onsdag, Första dagen var rätt så jobbig när man ska gå in och sätta sig i en fullsatt cafeteria ch alla bara tittar på en men det gick ju det med.
Sedan var det tisdag och den dagen kändes inte alls speciellt nervös för då visste man ju vilka som gick i klassen iaf. Finns verkligen alla typer i klassen men det är ändå skönt att det är lite variation på oss :)
Började prata med två stycken och dom verkade väldigt trevliga.... Skönt att det gick fort att hitta folk som oxå rökte och drack kaffe då har man ju lite gemensamt :)
Och så var det fredag och det kändes bra att gå till skolan då. Vi hade firstclass genomgång satt brevid Martina och vi satt och garvade åt både lärare och elever som verkligen inte visst vad dom gjorde, Framför allt var det ju dom äldre som var lite ute ch cycklade vid datorn.
Men det är ju förstående för vi ungdomar är ju näst intill födda vid en dator så lättare för oss. Men sedan när läraren ska gå igenom hur man tar sig till dom olika platserna och hur man gör. Och hon blir helt stäld och inte heller vet vad hon gör då kan man ju inte mer än att garva. Varför försöka ens då om man inte kan det. Låt den läraren som vet hur man gör gå igenom det då. Då kan man ju verkligen förstå att dom äldre bli snurriga.

Nu så ska jag nog ta mig lite kaffe, Sedan blir det att vänta på att älsklingen kommer hem får se vad vi hittar på idag
Puss puss
Sandra


Första dagen i skolan

Jaha då har man kommit hem efter en lång dag i skolan. Eller den var inte så lång bara mellan 9-14 men när man varit arbetslös i typ ett halvår så känns det väldigt lång tid att vara i skolan.
Men jag måste säga att första dagen var okej iaf, faktiskt bättre än jag trodde.Trodde verkligen att denna dag skulle vara pest och pinna bla för att det skulle vara så himla mycket nytt folk. Men en stor del av dom sov var där kände man ändå igen lite gran.
Vi fick massa info om allt möjligt först sedan fick vi gå till våra respektive klassrum och där fick man schema och allt som tillhör studier. Sen gick vi egen vilka kurser man skulle läsa och man fick en större info om dom kurser man ska läsa så jag fick ju info om
Medecinsk grunkurs
Psykologi
det är dom jag läser den här treminen för att få lite mjuk start.

Men jag måste bara säga en sak:
Varför finns det så jävla töntiga människor för, Man är för fin för att hälsa eller vad är problemet. Men I DONT CARE men tycker att det är töntigt.
Men men vill man va sån så får man väl det....Jag bryr mig inte så hårt blir bara lite trött på "fint" folk vissa tror att dom är


det går mot ljusare tider

Här sitter man vid denna dumburk igen, och skriver av sig lite

Idag har man haft fullt ös medvetslös måste jag säga har gått i ett.
När man vaknade så började man ju dagen med en stor kopp kaffe och lite slö koll på tvin sedan var det bara att sätta igång och städa bort julen som nu är över helt. Det blev att bytta gardiner,sängkläder, diska, plocka lite, damma, damsuga och skura golven det tog bara det ca 4 timmar sen kom min älskling hem från jobbet så då blev det ju lite kaffe med honom sedan blev det lite mys i sängen sen var det bara att fixa maten när man hade ätit och plockat ut allt så var redan klockan 20 typ så vi spelade lite spel sedan var det tags för älsklingen att gå och lägga sig. så nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på hans grymt höga snarkningar. Men på nått sätt så är det ändå mysigt att höra dom innan han kom in i mitt liv så har det alltid varit så otäckt tyst här hemma men det är det verkligen inte längre :)

Och tiden bara springer iväg nu är det bara 1 ledig dag kvar för mig för på onsdag kör ju skolan igång då blir det massa undersköterske läxor hitt och ditt som man ska kunna. Men tar det faktiskt med ro. den första terminen kommer nog inte bli så jobbig eftersom jag bara kommer läsa på halvfart pga att jag redan har läst dom andra kurserna som ingår i första terminen. Hoppas jag orkar hålla glöden uppe bara nu i 1.5 år men jag vill ju jobba med såna saker som jag läser får tänka på det.

Det var allt för mig ska nog krypa ner i sängen och kolla på några avsnitt av american next top model tror jag innan jag sover

Sov gott alla underbara människor där ute


Till minne för dig Zorro



Här är min älskade katt som tyvärr inte längre finns hos mig. Var tvungen att sälja honom så att jag kunde få ett liv med sambon.
Saknar honom varje dag men som tur är blir dagarna allt lättare. Jag vet ju nu att du har det hur bra som helst där du finns nu.
Du har nog äntligen fått det liv du var menad att få från den dagen du födes. Du föddes nog till  att vara ute och jaga möss men den energin som du har. Inte till att vara inne varje dag som du fick här. Den ända luft du fick var när du fick gå ut på balkongen och det gav dig nog inte så mycket.

Kommer alltid att minnas dom dagar som du fanns hos mig och hur du alltid på nått konstigt sätt kunde trösta mig när jag var ledsen du förstod nog   minna känslor mer än vad jag trodde en katt kunde


Dikter

ATT MÖTAS
Första gången jag mötte dig,
Visste jag att du var den rätta för mig.
Dina läppar de log,
Mina ögon mot dig drog
Nu när jag äntligen har dig här,
Lovar jag att det är dig jag alltid har kär.

Nu har vi äntligen fått varann.
Har länge hoppats att drömmen skulle bli sann.
Längtat och längtat efter dig.
Tro aldrig du kommer bli släppt av mig.


Som en ros
Som en ros
Röd som blod
Vit som snö
Rosa som din hud.

Som en ros
Röd av kärlek
Vit av oskuld
Rosa av rodnad.

Som en ros
Är du för mig,
JAG ÄLSKAR DIG!

Tillängnad den finaste som finns på denna jord


2009

Nu skriver jag mitt första blogg inlägg för året 2009.

Den här nyårsafton var nått av dom bästa jag har haft någonsin. Först så åkte Älsklingen iväg för att handla på systemet och handla nått att äta för han hade lovat att han skulle fixa nyårs middagern till mig. Medans han var borta så passade jag på att städa och allt sånt som behövs göras.
Sen kom han hem med middagen och då hade han bestämmt att han skulle laga hemma gjorda sushi åt mig (Me like that stuff). Han stg i köket i 2 timmar i sträck bara för att föra den perfekta nyår middagen till mig. och jag fick självklart inte hjälpa till han ville göra det själv. När han var klar med allt styr så var det att äta och då fick jag först förrätt som var kinesisk soppa och tilltugg, Sedan var det sushi och marinerade jätte räkor.
Den middagen är inte lätt att slå och fy sjutton så underbart gott det var och sedan att det är gjort med kärlek också det slår ju allt.
Inte konstigt att jag älskar denna karl så mycket som jag gör när han är så romantisk och underbar.

Efter maten var det bara att slänga sig i ett snabb bad lite fort för då var klockan redan 18 och vi skulle få folk klockan 19. Men med lite stress och jäkt så hann man bli nyårsfin oxå.

Vid 19 så kom Tina och Jimmy och dom hade med sig sen vackraste nyårsblomman jag sett på länge och att tina gjort den själv gör den bara ännu finnare. Gillar den grymt mycket.
Sedan blev det mycket med drickande och även mycket med spelande vi spelade Buzz och det var roligt. Satt mest och skrattade åt mig att jag är så sjukt dålig på kändisar men det var kul ändå.

Tolvslaget kom fort efter det och de firade vi in med nedräkningnen på kanal 1 och champange. stog på våran balkong och tittade på raketerna. Inte så överdrivet mycket detta år men det räkte.

För att sammanfatta detta nyår så kan jag bara säga Perfekt. Fick äntligen fira med dom personerna som jag verkoigen älskar och som jag litar på av hela mitt hjärt.

Tack ännu en gång Tina och Jimmy för det underbara sällskapet och för att ni gjorde nyår till något att minnas,

Och tack älsklingen för att du finns i mitt liv och för att du gör mitt liv till något helt speciellt varenda dag LOVE YOU

Hoppas alla andra hade lika underbart som jag hade


Oskarshamn tur och retur ;)

För ett tag sedan så fick jag för mig att jag ville ha ett nintendo wii så vi åkte och lånade ett av en kompis som hade det sedan så fick vi hjälp med att chippa det så efter det var det bara att spela brända spel men så häromdagen så var Jens i väg med den här kompisen och rätt som det var så var dom inne på elgiganten och där så köpte han guitarr hero med trummor och allt till wii så självklart ville han ha tillbaka sitt spel igen.
Men gud det var svårt att skiljasig ifrån det.
Men vi åkte iallafall ut till dom i mommehåll och käkade lite och gud vilken grymt söt unge dom har och det är nog den snällaste ungen jag har sett gråter alldrig anpassar sig till allt. Ja han tycker allt är kul.
Sedan var man ju tvungen att testa spelet så Jens och Pontus satt och spelade. Jag prvade oxå fast inte att spela trummor alldeles frö mycket för mig att hålla reda på :)
Men sen senare på kvällen var det dags att dra sig hemmåt men gud så tomt det var nu inget att spela :)
Så nästa morgon när jag vaknade så var jag tvungen och kolla om man kunde köpa det någon stans fanns inga wii kvar alls i denna stad slut i varenda affär.
Men sedan råkade Jens bara av en slump se att det fanns i Oskarshamns lager på onoff. Använde minna hundvalps ögon på jens och sedan bar det av till oskarshamn in och köpa wii och sedan dra hem igen lika fort.
När vi kom hem så satte sig Jens ch chippade det så nu kan vi ännu en gång spela brända spel och det bästa är att ingen kan ta det här spelet ifrån oss denna gång. :)

Ha en underbar dag alla


RSS 2.0