Gullefjun =)

Älsklingen ville att jag skulle lägga ut en bild på hur duktig han är med att hålla på med photoshop så han har mixtrat lite så att man kommer redan nu kunna se hur bilen ser ut när vi får den klar


En förre bild....Så här ser hon ut nu.



En efter bild så här kommer hon att se ut när den är klar


Så duktig är älsklingen så han måste ju få skrytta lite om hur duktig han är och givetviss så ställer jag ju upp på det och delar med mig av hans skrytt på bloggen.

Fast det är väldigt fasinerande hur mycket man kan ändra och så med bara ett programm

Hoppas älsklingen blir glad nu =)


Stolt över mig själv

Idag har jag varit ute och gott en sväng tog en tur efter skolan med bara i en halvtimme
ungefär
sedan gick jag hem för att älsklingen slutade. Tog en kaffe med honom.
Satt ute på balkongen en stund och hade det bra.
Efter en stund kom bobban upp för då ville han gå och träna med älsklingen,
Jag tog oxå på mig och gick en sväng sedan tog jag vägen förbi mamma och pappa för att
träna lite på deras crosstrainer stog på den i ca en Halv timme.



Så nu känner jag mig ganska duktig faktiskt så nu blir det snart mat. Och slappa framför tvin
imorgon ska jag nog ta mig en till tur på crosstrainer det är så himmla skönt efter åt.





Bilder från dopet


Pappa Jock, Mamma Jennifer och dottern Alva


Här får hon vatten på sitt huvud men lika glad var hon ändå


Nu ska hon bara bli torkad på sitt huvud


I slutet av dopet hela samlingen var med, Jocke, Alva, Jennifer och hennes fadrar


så söt hon var Alva och roseten var god =)

Dop

Igår så var åkte jag, älsklingen och han föräldrar till eksjö för att vara med på älsklingens brors dotters dop.
Det var väldigt fint.
Och gud vilken underbar unge hoppas jag får en sån när jag väl får barn. Hon bara skrattade åt allt hela tiden och till och med när hon fick vattnet på huvudet då brukar ju dom flesta barn gråta men inte hon, hon bara skrattade åt prästen.
Ja en redig gull unge måste jag säga.
Sedan blev det en god smörgåstårt i massor och efter det blev det tårt och kaffe men det var mysigt.
Men fy vad folk det var=)
När man väl hade kommit hem och fått i sig en kopp kaffe så blev både jag och älsklingen ordentligt rastlösa så vi ringde till Kent för att se om vi kunde komma bort en sväng så det gjorde vi. Där försökte vi se Robinson men Kents unge Fabian hade så mycket överskotts energi så han skulle vissa älsklingen allt och kunde inte vara tyst men han var stört cool.
Sedan åkte vi hem det blev att åka till Corner och ta en lite hamburgare för jag var tvungen att ha i mig lite mer redig mat och sedan blev det att glida några varv på stan och glo på folk men det var inte så mycket. 

Idag så har dagen verkligen bara sprungit iväg sov till 10 trodde jag ju först men sedan kom jag ju på att man skulle ju ställa fram den så då försvann ju ännu en timme där. 
Drack en kopp kaffe och såg big brother och rätt som det var slog kl 14. fattar inte att tiden kan springa så fort. 
Men då satt vi igång och städa och det var vi klra med runt fem. Sedan vr vi ju tvungna att åka och handla så nu har vi ätit tacos och kl är redan 22. Inte klokt. 

Så snart ska väl älsklingen gå och lägga sig och jag har ingen anning om vad jag ska hitta på. 

Min underbaraste mamma ringe förut oxå och medelade oss att den 16 april bär det av till ullared hon hade beställt en stuga så nu får vi se om det bara blir mamma,pappa, jag och jens eller om min bror och hans brud ska med oxå. Hon beställde iaf en 6 manna stuga så dom får ju plats om dom bestämmer sig för att följa med. 
Sedan var hon så gullig och sa att hon kunde köpa en step maskin åt mig. 
Hon är så söt min mamma. 
så den ska jag åka och köpa på Torsdag så nu ska det bli åka av nu ska jag verkligen gå ner i vikt så det så =)  

solen då???

Det är frågan jag ställer mig för bara ett par dagar sedan så var det solsken och inte så kallt i luften kunde till och med sitta på ballkongen och dricka en kopp kaffe utan att frysa men så vaknar man kl 8.00 idag och tittar ut genom fönstret...Vad möts man av då?
Jo massor med snö och det blåser nått fruktansvärt....då ville man inte gå upp ur sängen utan bara ligga kvar under sitt varma täke och nära min älskades varma kropp...låg en stund....
Sedan så kom älsklingen på att vi faktiskt var tvungna att ge oss ut ändå för att åka ner på stan....Fy fan vilken suck man drog då när man var tvungna att gå ut och bli blöt...Men det var bara att göra det.

I morgon blir det att bege sig till eksjö för att gå på dop...Älsklingens brors barn (Alva) ska döpas
så det var bara att ner idag och köpa dop present till henne...sedan kom ju jag på-Vad ska jag ha på mig imorgon då?....så det var att springa in på hm och köpa nått som kunde passa hittade fakiskt en jätte fin kjol och en skjortblus i rosa som jag ska ha imorgon....Hoppas det är lite bättre väder då så man slipper frys ihjäl...

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och försöka flirta med min älskling så att han kommer hitt, han sitter just nu vid datorn min datanörd=) han ska faktiskt få värma mina fötter....fryser ihjäl efter en timme ute :)

Garage brud =)

Igår så var det väldigt mycket att göra för det första så skulle jag ju ha omprov på diabetes och enligt mig så gick det bra skrev ju många sidor och tror att jag svarade rätt på det mesta så nu väntar jag bara på att få ett mail från läraren så jag vet helt säkert att jag var godkänd.
Blev jag inte det så kommer jsg bli mycket ledsen för bättre än som det gick igår tror jag inte jag kan göra så jag hoppas och tror att jag kommer få godkänt.

Sedan åkte jag hem och skrev en matlista så att jag och älsklingen kunde åka och storhndla.
När vi hade gjort det så åkte vi och plockade upp andreas för att fixa hans bil.
sedan blev vi kvar ute i garaget. Och började putsa på fälgarna som vi ska ha på våaran bil när det blir tid för sommar däck i lakade dom svart. 
så jag stog och tejpade däcken medans älsklingen sprutade dom. 
Jag har blivit en garage brud nu...Men otroligt men sant så är det rätt kul där ut...Kent som oxå nästan alltid är där är roande...Så man kan alltid garva där ute.  
Bilen ska endast vara svart ocg gul inte massa andr färger.
Kom inte hem fören runt 22.00 och då skulle vi fixa käk
Men det var gott

Skulle aldrig i min vildaste fantasi  för 2 år sedan trott att jag skulle ha varit flera timmar i ett garage.
Men det är kul nu när man har en bil ilsammans så får ju jag vara med och bestämma lite.


Ångest

Ja denna dagen har präglats av mycket ångest. Det frsta var ju i morse när jag hade vaknat så satt jag mig direkt efter en stor kopp kaffe och pluggade till mitt omprov för diabets igen fick ju en ny chans. Men jag blev så förtvivlad övar att det blev så mycket och jag hade ingen aning om hur mycket läraren vill att man skulle ta in så jag skrev ut 8 sidor om diabetes men det funkar inte fr mig som har såna problem. så där började allt blev mer och mer sur hela tiden för jag bara kände mig så fruktansvärt trög,sämst och urusel. Tog en paus sedan och kolade på tv och diskade lite så jag kanske kunde få in lite mer efter pausen.
Sedan kom älsklingen em efter jobbet och redan då så var ju mitt humör så dåligt. ville inte berätta hur allt låg till jag tycker fortförande att det är grymt pinsamt och erkäna att man ar så svårt för allt och inte fattar nått.
Men när jag väl hade berättat så var han så vilig och hjälpa mig böjade skriva upp massor på en tankekarta sedan när han var klar så skulle vi gå igenom den och jag skulle skriva ner den i en löpande text för det tycker jag är lättare.
Men bara för att jag inte förstod hans tankekarta som var äldigt bra och det är jag som är dålig så brast det fr mig blev så läss på att vara sämst av alla så jag skälde på älsklingen och det är jag inte stolt ver han ska inte behva ta skiten bara fr att jag är nervös inför provet men det fick han.

Jag har sån sjuk ångest varför kan jag inte bara ta det lugnt och lyssna på honom jag vet ju att han bara försöker hjälpa mig och vill mig väl.
Tycker inte om att jag är sån här.
blir ju så rädd att jag ska förlora honom om jag fortsätter så här så jag måste bättra mig och berätt för honom när jag mår dåligt så han vet det. om jag får ett ryck så är det nog lättare för honom att strunta i det och inte ta åt sig. Det är ju inte honom jag är arg på utan det är ju alla lärare som bara försöker smitta ifrån oss som har problem för vi tar säkert för mycket tid för dom.

Förlåt så mycket älskling. hoppas inte du blev allt för besviken på mig. vill inte såra dig. blir bara så frustrerad över allt ibland.
Jag hoppas att du inte är allt för sur på mig.

Kom ihåg att jag älskar dig av hela mitt hjärta och att du betyder allt för mig. utan dig är inte livet nått roligt. ska bättra mig på alla sätt som går. du är den finaste min plutt. Love is in the air.
I LOVE YOU

07:11

Ja idag vaknade man vid 07:11 av att det satt en hackspett utanför balkongen och skrek höll på att bli gallen på fågeln men var ju bara att låta fågeln hållas och gå upp och se glad ut.
När väl fågelen hade flygit iväg så var man ju inte trött längre så då var det ju bara att vara kvar uppe.

Har käkat lite frukost nu och en stor kopp kaffe nu ska jag snart till skolan till min dyselexi lärare.
Jag hade ju seminarium på diabetes i fredags och jag blir så sur på lärare. Var ju med min distans grupp har aldrig haft muntligt seminarium med dom innan har ju alltid fått skicka in rapporter.
Men nu var jag ju med dom och det var verkligen ingen bra gruppför mig. Eftersom dom alla var så smarta och sattsade på MVG nivå i allt dom gör och jag ligger ju bara på G nivå så det är väldugt svårt att få säga nått när dom sitter och pratar massor hela tiden.
Jag blev så depprimerad på det seminariet att jag nästan var på väg att gå därifrån men jag stannade och försökte så gott jag kunde men det gick inget bra.
efter semiariet fick jag gå in till läraren och prata enskillt med honom och försökte få honom att förstå att det är svårt för mig att vara med folk som är så mycket bättre än mig. Han vet ju oxå alla mina problem men det tog han verkligen ingen hänsyn till så jag ska göra om provet på onsdag men då blir det skriftligt.
Ja tråkigt att ingen bryr sig när man har problem.
Men så ska det väl vara eller nått.

Idag så ska jag nog gå och möta upp min älskling vid jobbet när han slutar vi ska hämta hem våran bil som vi har lämnat in till en kompis på mekonomen för att dom ska sätta på ferritta avgas system åt oss.
Så nu kommer gullifjun att låta lite mer.
Får se vad älsklingen vill göra sedan om han vill sätta på sina sommardäck eller hur det blir. Vet att det är mycket han vill göra när det gäller bilen så får se om det blir mer garage tid för oss idag eller inte.

Han var ju även lite sjuk igår hade fått nån förskylning inte så konstigt eftersom han ståt ute i två dagar hela tiden typ. Men han är ju på jobet så det kanske är lite bättre idag...får höra med honom när han kommer hem

Mulle mek och hans vänner

Den h helgen så har inte just jag gjort så mycket. Där emot så har min älskade karl jobbat bra mycket mer.
Min bror kom ju ner i fedags kväll och ville ha hjälp av älsklingen med att fixa hans bil så nä dom kom på fredagen så åt vi lite gott hos mamma och pappa och dack lite gott oxå det ver mycket tevligt.
Men blev ganska tidigt eftersom min älskling var trött efter en hel veckas arbete med tidiga morrna.
Men Lödagen så åkte vi bort till min föäldrar och käkade frukost med dom sedan så åkte vi bort till älsklingens garage och solen sken ju den dagen så jag tog med mig en sol stol och satt i den och solade och hade det väldigt bra. Medans min älskling och bror fixade lite med bilen.
Det va ju grymt mycket plock med bilen så allt tog ju längre tid än vad det skulle ha gjort.
Men vi fem snåret så sket vi i det och åkte hem och käkade med förälsana igen. Vi tog några cider och sedan blev det att vi hamnade på Torino men det vart bara en snabb sväng.
Så vi gick tillbaka till föräldrarna och drack lite till. Sedan var det dags för mig och älsklingen att traska hemåt för vi hade ju en lång dag på söndagen oxå med massa mek.
Så vi åkte bort redan vid 10 snåret till mamma och pappa och hämtade min bror och hans tjej sedan drog vi ner till garaget igen.

tyvärr så var det ju inte redigt lika skönt den här dagen. Men det var ju inte kallt heller eftersom jag hade tagit på mig massor av kläder. Men efter lite problem som vanligt med alla dessa bilar så fick älsklingen allt fixat med bilen.

Så strax efter det var min bror och dom tvungna att åka hem.


Jag är grymt impad på så underbar duktig min älskling är med bilar han kan verkligen fixa allt.

Det är skönt att man har en sån som kan allt detta för då kommer ju våran bil bli kanon och min bror och farsa får ju bilar som går bra utan att det behöver kosta multum.


P.s. Jag älskar dig min underbara sambo och jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig. Jag har aldrig känt mig så ålsklad och uppsakttad som jag gör med dig.
Du förgyller verkligen min tillvaro med mycket skratt och undrbar tid

Love you D:s.


Badkars mys

Igår för första gången så plängde jag och äslaklingen ner oss i vårat badkar tillsammans. Det var mysigt att få bada tillsammans och bara få tvätta och ta hand om varandra... Trodde inte att både han och jag skulle få plats men det fick vi med vilja våld och vaselin :D

Idag så blir det plugg om diabetes ska ju ha seminarium om det imorgon. Hoppas att det går bra börjar bli lite nervös men det blir ju som det blir.....

Ska även idag ta en promenad i det vackara vädret för idag skinner solen igen. Trodde inte att man skulle få två dagar med sol på följd men det fick ja....så jag äe nöjd idag. Blir även att åka och handla lite.

Sedan imorgon kväll kommer min bror ner och han och älsklingen ska fixa hans bil. Trevligt att få träffa honom igen det händer inte allt för ofta att man ses.

Solen skinner

Idag kan man inte vara annat än på bra humör känner jag. Idag så har solen lyst så skönt.. Bådde varmt och så blåser det inte så mycket.
Det är konstigt att bara några få solstrålar kan göra än så mycket gladare. Man behöver verkligen dom här sol minuterna som finns nu när det har varit kallt och mörk ute.
Men man ska nog inte tro att våren är här redigt ännu. Det kan fortförande komma snö så vi får väl njuta den tiden som det vara.

Har suttit ute på balkongen för första gången det här året och drukigt en kopp kaffe utan att frysa ihjäl det var väldigt skönt. Satt och pratade med älsklingen där ute.

Har även varit i skolan en sväng idag och gjort ett eminarium som jag inte hunnit haft innan och inte blivit meddela´d om att det skulle ha varit tidigre.Handlade om Cellen och fy vad jag pluggade igår men känner mig ändå nöjd över resultatet som för det kändes som att det gick bra och Anders sa att det var bra gjort av oss. Vi var ju bara två så vi fick ett speciall seminarium genom att vi först fick skriva om hur cellens ämnesomsättning funkade och det kunde jag väldigt bra sedandom sakerna vi hade missat hade han muntligt med oss men det känndes fruktansvärt bra.

Sedan efter skolan så tog jag en promenad hem och lyssade på min bok "studio sex" som jag laddat ner till min Mp3 spelare. Fan så grymt skönt det är att lysna på en bok. Att jag aldrig tänkt på det innan är nog bättre än att lyssna på musik och jag kan knappt sluta gå heller för jag vill bara höra mer och mer hela tiden så det är ju bra det med får ju motion av att ha en bok i den.
Tyvärr så finns det ju inte så många böker att ladda ner till Mp3 spelaren men det kanske kommer får vi hoppas.

På Fredag så ska jag ha seminarium igen men då om Diabetes men det tror jag inte kan vara så svårt har ju lärt mig väldig mycket efter att min pappa fick diagnosen diabetes så man har ju läst på rätt bra för att veta vad som händer i hans kropp och det är skönt så hoppas att man klarar det.

Nu är älsklingen och tränar och jag sitter här och ser hur solen börjar försvinna mer och mer inte kul.

Ikväll blir det nog även att bogsera bort älsklingen kompis bil igen den står denna gå vid el giganten. Det är ju älsklingen föredetta bil som han har mekat med så grymt mycket och lagt ner grymt med pengar på den så det blir så fort det är nått med den bilen så blir det direkt att han ringer till älsklingen och så ska han fixa det. Älsklingen gillar ju iof sig att meka med bilar men just nu har han ju våran bil han har min bror bil och han har pappas bil som alla vill ha hjälp av älsklingen och nu även denna kompis. Det är nog bara för att alla andra har tummen mitt i handen när det gäller bilar så då bir det älsklingen dom ber.

Han gör det ju givetvis men det är mycket nu. Han vill ju även fixa sin audi mer men det blir nog den som får backa tills alla andra bilarna är fitt for fite.

Kommer nog bli rätt mycket tid i garaget för hans del nu när det börjar bli varmt och jag som tycker det är sjukt tråkigt när han är där Men får acceptera det för tillfället ska inte säga hur tråkigt jag tycker det är för då åkar han inte istället.

Ja nu ska jag nog sola mig lite mer innan solen är totallt borta för denna kväll

Ha det bäst alla som läser denna blogg

urch

Varför har man vissa dagar då man inte vill ens gå förbi en spegel. Har den idag och tycker bara att jag ser en skit ful och tjock människa, idag spear det verkligen inte nån roll hur mycket jag sminkar mig och gör mig iordning. ser ändå bara valkar som hänger över byxerna och allt negativit.
Man vill ju så gärna vara perfekt med allt men det går verkligen inte och skulle man verkligen vara nöjd om man nu var perfekt. Nej jag tror verkligen inte det.
Jag tror att man ändå skulle se nakdelar med sitt utseende.
Känns inte heller som om det finns nått mellan ting antingen är man fett eller för smal. Tråkigt men sant

flum fördriv





FRÅGOR OM DITT KÄRLEKSLIV, OM DU INTE SVARAR KOMMER HON/HAN ATT DUMPA DIG FÖR EN ANNAN KILLE/TJEJ

Är du kär ? - Ja väldigt mucket

Är han/hon snygg/söt ? - självklart är han det i mina ögon

Älskar du honom/henne ? - Ja det gör jag av hela mitt hjärta

Hur länge har ni varit tillsammans ? - 10 mänader

Passar ni tillsammans ? - Ja fast vi har ju våra olikheter

Älskar han/hon dig ? - Ja det vet jag att han gör

Har ni pussats ? - amen så klart vi har

Brukar du hålla hennes/hans hand ? - Ja det gör vi

Hur beskriver du henne/honom med en mening ? - den snällaste och underbaraste personen

Är hon/han det bästa som hänt dig ? - Ja det är han

Vill du göra slut med henne/honom ? -Nej det vill jag verkkligen inte

Skulle du välja henne/honom framför en annan kille/tjej som gillar dig ? - ja såklart jag skulle

Har ni varit tillsammans förut ? -Nej

Är hon/han bäst ? - ja efter mig

Har ni haft sex ? - Ja det har vi såklart

Vem är det ? - Jens











Gästbloggare: "Sambon"

Japp nu tänkte jag det var dags att börja blogga jag med. Inget jag har gjort tidigare och känner inte i nuläget att jag vill ha en egen eftersom jag inte skulle orka uppdatera så ofta. Då är det ju smidigt att gästblogga lite o se om jag kan bidra med något till bloggen.

Jaha hur började den här dagen då? Sämre än vanligt. Visst det är ju måndag och jag ska gå upp vid fem snåret men idag så vaknade jag vid 04:15 av att jag hade så jävla ont i ryggen. Det är iofs inget ovanligt det heller, nåt jag har haft till och från ganska länge men som jag känner att jag måste snart bli av med innan jag blir tokig. Inte heller kul för Sandra att höra mitt ständiga gnäll om min onda rygg.
Det konstiga eller roliga med mina smärtor är att dom bara uppkommer i samband med sömn, har aldrig ont på dagarna. Har mina teorier varför det är så men känner nu att jag behöver professionel hjälp, ska försöka ta tag i det imorgon då sköterskan på jobbet bara är på tisdagar.

Vad hände igår då? Jo det var en trevlig, ganska händelserik dag. Vi var o handlade lite, bl.a hårfärg, vi var o fikade hos både mina föräldrar och svärföräldrarna, färgade håret på oss båda och käkade lite kina.

Jo angående färgningen så gjorde vi ju ett test förra veckan med en röd färg i mitt hår, ville verkligen att det skulle bli knallrött men det är ju sällan det blir det på första färgningen så älsklingen tänkte att vi skulle blondera det först. Det röda syns ju bättre om det är ljust hår innan. Så vi blonderade mitt lille hår, har bara en sträng uppe på huvudet, typ mohikan så det är ju inte mycket att färga så då passade älsklingen på att färga sitt också. Efter färgningen hade suttit i en stund så sköljde vi ur det och beskådade ett resultat vi inte hade räknat med. Efter som det var lite rött sen innan så hade det blandat sej lite med blonderingen och blev lite åt orange hållet men jävligt coolt på nåt sätt. Vi hade ju köpt en flaska med rött också men den använde vi inte, inte just nu iallafall. Ska gå med det här ett tag sen får vi se om vi färgar igen.

Får hoppas det blir en bättre fortsättning på dagen.
Älsklingen bara ligger o grisar i sängen, är så himla avundsjuk, dels att jag inte kan pga av att jag får ont och dels för att jag måste jobba. Får väl vara glad över att man har ett jobb i dessa tider.
Nää nu ska jag ta o äta lite frukost sen ska jag åka till jobbet.

Älskar dej min Sandra

Färgning på hög nivå

Jaha då har man varit vaken ett tag och ha hunnit med att käka frukost och sett tre avsnitt av big brother.
Jag och älsklingen har lite av ett big brother maraton ser både med jessica och linda rosing.

Nu så håller vi på att fixa iordning oss lit gran och ska åka bort till nån affär ska färga håret på älsklingen både med svart och rött. vill ju bli som en tomat så ska försöka fixa det åt honom.
Jag tror att jag också ska köpa lite blonderingsfärg så jag kan bli ännu mer ultra blond.
Är redan ganska mycket blond men jag kommer nog aldrig bli redigt nöjd så får väl se hur det blir denna gång.
Alltid kul med lite förändring
Sedan lite senare ska jag väl se om jag får med mig älsklingen ut på en promenad är ju rätt skönt ute ser det ut som.
Så vi får väl se om jag lyckas.

What to do, what to do

Idag är det Lördag men det känns som att det är en tråkig Lördag, Sitter hemma och har spelat lite wii en stund men det var inte roligt,
När jag vet att det är Lördag så blir jag så sjukt rastlös, extra mycket.....Är alltid lite men dom här dagarna är nått extremt.
Ja så idag har man ju sovit länge
Sedan bjöd vi en kompis på våfflor, Det var vädigt trevligt.
Sedan åkte älsklingen iväg till garaget för att fixa med sin bil och en kompis bil så ja hur länge han blir där det vet man ju aldrig, Har redan varit borta i tre timmar.
Det är så sjukt tråkigt när det verkligen inte finns ett dugg att göra och så blir det ju extra tråkigt när älsklingen är iväg också.
Han har bara varit borta några timmar som sagt men på så här kort tid märker man hur tyst och ödsligt det är här. När han är här finns det ju iaf nån att prata med.
Vet inte alls vad som kommer att ske resten av den här dagen, måste väl antagligen äta något nån gång framöver tror jag och vad det skulle vara har jag ingen sussnin om.
Hoppas älsklingen har nån ide. Vill verkligen att det ska hända nått.
Men men det löser sig nog med tiden antar jag


Sjusovare

Idag så har jag faktiskt sovirt ut det har jag inte gjort på mycket länge... Brukar vakan dunder pigg runt nio även om jag kommer i säng sen, Men idag var det inte så sov faktiskt ända till halv elva har nog inte hänt på ett antal månader, men skönt var det och det brukar ju vara jag som får väcka älsklingen för att jag blir så rastlös när han ligger och sover men denna gång så fick han väcka mig det var väldgit skönt.

Annars om dagarna så händer det inte så mycket, Älsklingen är och tränar just nu så jag ska nog ta tag i och plocka lite för när han kommer hem så ska vi bjuda en kompis på våfflor.

Fredag den 13:e

Ja idag är det ju som sagt otursdag som många ser det.
Jag är inte den som är skrokfull men händer det nått den här dagen så skyller man ju självklart på att det just är den här dagen.

Jag och jens fick ju åka på ett litet äventyr idag då.
En kompis till älsklingen ringde och sa att hans bil inte gick och köra bara för att det rök så grymt mycket bakåt så han såg inget bakåt så han ställde den på Willys parkeringen.
Så vi fick åka upp till en annan kompis för att låna hans bil sedan hämta den här kompisen och sedan köra till Willys.

Åhh det var ju fredag runt 15.00 så det var ju varken bra dag eller tid att hämta en bil som man var tvungen att bogser från Willys inte lite med trafik måste jag säga men det var ju en upplevelse har aldriv varit med om att bogsera en bil.
Och just att detta hände fredag den 13:e är väl bara oturligt men så kan det vara.

Nä nu blir det nog att sätta på en koppa kaffe och sedan se om vi kanske ska åka en sväng i bilen och se om det är nått folk som är ute... Tycker det är kul att glutta på folk :)

Ny bloggdesigne

Ja nu har äntligen min nya blogg blivit klar.... Älsklingen är det som har jobbat med den men jag har ju sagt vad som ska ändras och hur det ska se ut.

Och jag är super nöjd över den.
Finns ju alltid lite man hela tiden kan ändra men i stort sätt är jag nöjd

Nu ska jag verklgen försöka upptatera den så ofta jag kan och så ofta som det finns nått att skriva för nu är det mycket roligare när den är snyggare.

He going to be a tomato :)



I den här hårfärgen har vi nu min älskling... Men det blev tyvärr inte så mycket som han hade hoppas på han ville verkligen bli en liten tomat...
Han har ju aldrig färgat sitt hår och jag tycker ju sånt är roligt så jag sa att jag tyckte han skulle göra det och han var faktiskt inte så svår övertalad som jag trodde han skulle vara....

Men tror att vi ska ta en gång till lite längre fram då kommer det nog syna mer för nu är det ytterst lite som syns men jag tycker min älskling är söt nu har han både färgat håret och klippt sig så stillig är han :)

Nu ska jag nog snart pussa min älskling god natt ska väl snart sova tror jag. Sen blir det väl att sätta sig vid hans dator så jag inte stör honom i hans skönhetssömn nu när han är så vacker :)

LOVE ONLY YOU MY TOMATO ;)


rosa är fint

Ja som ni säkert har läst på mitt tidigare inlägg så har ju inte min dag varit så bra men som tur är så har jag min tvillingsjäl som verkligen vet hur man ska få mig att få ett leende på mina läppar.

Jag har tidigare gnällt om hur tråkigt det är att gå ut och gå utan att ha nått att lyssna på...Visst jag har en mobil men det har blivit totallt cyko för ibland så läser han inte av minneskortet så då försvinner alla låtar som är sparade på det och då har jag bara en låt kvar typ och det är ju inte så himla kul att lyssan på samma hela tiden. Och dessutom så har jag bara såna här dåliga hörlurar som inte sitter kvar i mina öron.  

Så vi åkte iväg till onoff och kollade på på en mp3 spelare och vi hittade en söt liten rosa sak som jag tyckte var gulig till ett väldigt överkomligt pris 349:- inte så mycket pengar att bråka om så älsklingen köpte den till mig.



Så imorgon ska jag ut på en promenad med denna både nytta med nöje.

Tycker verkligen att den är söt. Jag är ju lite av ett rosa freak i en del grejer skulle ju aldrig kunna ha typ rosa tapeter eller nått sånt men lite såna här grejer är fint

Tack älskling för den fina rosa saken....Love it men jag äslakr dig ännu mer ska du vet.


dont now

Vaknade denna morgon som vanligt tidigt vid 8.00. Redan då kännde jag att jag inte ville vakna, drog täket över huvudet för att jag hoppades på att somna om men blev ju efter en timme rastlös så det var bara att gå upp och sätta på kaffe och hoppas på att det var kaffe som behövdes för att denna dag skulle bli bättre.
Dessvärre så var det inte så enkelt.
Jag visste att jag behövde diska och lite sånt och så hade jag tänkt gå på en promenad. Men varje gång jag skulle ta tag i nått av det här så kunde jag inte, satt mig vid datorn hela tid.
Allt känns bara blä och jag kan verkligen inte få nått gjort idag.

Ja det är hemskt när man har dessa dagar, Jag är ju inte en sån här person jag är en person som alltid är pigg och vill göra nått men inte idag.

Får väl se om dagen blir bättre annars hoppas jag att tiden går fort så jag kan somna snart och vakna till en bra mycket bättre dag imorgon.


känns bättre nu =)

Jaha då har man varit och tränat gud vad bra det känns...Tycker verkligen att det är kul att träna.

Trodde jag aldrig att jag skulle säga har alltid varit emot att vistas på ett gym men nu är det skillnad eftersom det är ett litet gym där det nästan aldrig är några människor så då går det bra.
Har tagit lite kaffe hos martin och bara snackat massa skit grymt kul det med sedan var dom så snälla att skjusa hem mig TACK :) när jag kom hem så möte jag upp älsklingen som oxå varit och tränat trevligt =).

Nu har et blivit en varm duch eller snarare Kokhet och svin kall vid jämna tillfällen så jävla sjuk duch vi har slår om hela tiden utan att man pettar på nått så jag blir vansinig ibland.

Min aggriation har oxå gått över nu känner bara att får jag inte sommarjobbet så finns det ju faktiskt inte så mycket jag kan göra ska ringa och tjatta på bemaningen och hoppas att dom då fattar hur intressserad jag verkli9gen är.
Vi får se hur det går.

Nu väntar det en fika hos Tina och Jimmy kul att träffa er igen var mycket länge sedan så det kommer blir kul se vad som hänt i deras liv.

Sen blir det nog film eller serie ochg bara mysa med plutten och käka lite mat


Sommarjobb eller inte sommarjobb det är frågan

Nu sitter man här och är rätt så irriterad... Har ju sökt jobb till Treklövern för att få sommarjobb där....Har ju jobbat hos dom i två jobb och nu läser man ju till undersköterska så jag har varit nästan säker på att jag ska få sommarjobb där men nu pratade jag med Tina och dom hade fått reda på några som ska jobba och till mig har alltid bemaningen sagt att det som är viktigast är att man antingen har eller läser till undersköterska...Men nu är det massor som inte har utbildningen som får förre mig och jag blir så sjukt irriterad.

Nu har man ju också ringt till dom och självklart så ar ju inte hon som höll i att ta ut vikarierna där. Så det ända jag kunde göra den här gången var att be henne hälsa att jag var sjukt intreserad men man får väl se då.

Det fins verkligen inga garantier här i livet .

Man tror hela tiden att göra jag så här så kommer jag att få jobb lättare som nu då läser man till usk så kommer det att lösa sig det säger ju arbetsförmedlingen oxå.

Men det känns ju som att det spelar ingen roll vad man gör det blir inte lättare för det.
Nu kommer det bara bli massa grubbel och jag kommer även att göra jens nervös för hur fan ska vi klara oss om jag inte får ett öre i sommar.

Nej nu ska jag sura en stund och hoppas på att Martina ringer snart så jag får gå och träna och få ur mig aggriatonen jag fick just nu

Ny vecka =)

Nu har vi kommit till måndag igen gud vad veckorna går fort man hinner inte äns med att vakna knappt innan det är dags att krypa ner i sängen igen och sova.
Pluggade hela söndagen igår på köttbullen sedan var det att skriva massor om Anna som har kol. Så mycket man ska göra iskolan man har inte mer än 5 dagar på sig att göra klart ett arbete.
 
Har inte blivit så mycket träning heller dels för att jag mått dåigt och haft ont, sedan är det ju extra svårt att träna för ibland vill ju martina och patrik gå snart när dom säger till mig men jag måste ju ta mig ända ut till långrevet känns så dumt att hela tiden tvinga dom att vänta. Men jag hoppas att Martina vill att jag ska följa med för tycker verkligen att det är kul att träna med henne. 

Nu är det dags för ännu en dag i skolan ska till min speciall lärare och se vad han vill att vi går igenom denna gång. Han är så otroligt bra tycker jag. Han lyssnar verkligen. 

Imorgon blir det nog en fika hos Tina och Jimmy det ser jag fram emot det var ju ett bra tag sedan så hoppas att inget kommer ivägen hos nån av oss. 

Idag måste nog också att ta itu med stdning av hela lägenheten har inte haft nån ork till det ihelgen men ska se om jag och jens kan städa tillsammans för en gångs skull ska försöka. Har ju annars svårt för att ha nån annan som springer ivägen för mig men han vill ju så gärna hjälpa till så då får jag försöka stå ut med att han gör det men det ska nog gå bra. 

Ne nu måste jag dra till skolan 

Hahah Tina nu har jag skrivit lite mer iaf...:P ska fortsätta så här så att du inte klaggar på mitt förlite bloggande hahaha
 

akuten

Sen jag skrev sist har det faktist hänlt lite iaf. Det som är mindre roligt är att i Torsdags kväll vid typ elva så åkte jag in till akuten för att jag hade så ont i mina äggstokar och fick göra en grundlig undersökning men dom kunde verkligen inte hitta vad det var som var fel så jag fick glatt åka hem igen med samma smärtor som jag hade när jag kom men det bästa vara att dom kunde inte hitta något som kunde vara farligt dom tror att jag hade en cysta men den snälla sorten.

Sen har jag ju varit oc firat min papps som blev 50 år han fick lite smått och gott av mig och jens sånt där ploj som han ska ha nere i sin bar.

VAr även hos mamma och pappa igår där dom bjöd på mat och vi tog lite att dricka mycket trevligt.

Det är väl det lilla so jag har gjort ska oxå se om Martin ska träna nått nästa vecka så jag kan hänga på henne.


Pappsen 50 år

Jaha igår så fyllde min kära pappa 50 år men han var iväg i Göteborg och roade sig lite med mamma, Idag så blir det att åka till dom när dom kommit hem från göteborg och ge honom sin present som jag och jens har köpt och lite annat smått och gott, hoppas han blir nöjd för det var inte lätt att komma på vad jag skulle köpa men det gick tillsist. Idag så har jag även gjort en helt egen prinssestårta som jag oxå ska ge honom.



Så här blevden blev faktiskt redigt nöjd med den och hoppas nu att den oxå är ät bar men det tror jag.

Bara för att man för engångsskull har andra planer så ringer ju Tina och frågar om jag och jens vill komma på fika men det gick ju tyvärr inte. Men så är det ju alltid annars så är det ingen som ringer när man sitter hemma och har jätte tråkigt men vi fick ta det en annan dag men det är lite komiskt att det alltid ska hända samma sak tycker jag.
Har ju saknat att träffa tina nu för det var ju ett bra tag sedan men men hon finns ju där för mig det vet jag ju så det är ingen fara.

ny livstil

Svårt att hinna med och upptadera blogge så ofta som man egentligen vill men nu så blir det ett inlägg vad som hänt sedan sist.

Har för  det första varit mycket plugg har ju avslutat psykologin nu så det har vart mycket att göra när man skuter upp allt till sista stund men nu är det gjort och känner på mig att den kursen faktiskt gått ganska bra är iaf mer än nöjd med mina arbeten.

Sedan har jag och min älskling varit i linköping och shoppat massa grejer till bilen så nu ska han göra iordning den och sedan sin audi så han kan sätta igång med att kör fort igen som han säkerligen saknar väldigt mycket.
Vi tog en sväng inne¨på ikano huset men fy fan åka lönings helgen är då inget att rekommendera så himla mycket folk men fick ta på lite bråtte iaf ett vardagsrums bord som passa bättre med våran nya soffa som vi fått av svärföräldrarna.
Vi blev snabbt trötta på att strossa där och trängas med allt folk så vi åkte rätt fort och då tog vi ett extra sväng hem och åkte förbi nyköpingsbro där mattias jobbar så vi stannade där och snackade lite med honom har ju inte träffat honom sedan jul så det var väldigt kul att se honom måste ju erkänna att man saknar sin knäppa bror ibland. sen blev det en lång väg hem

Jag har oxå bestämmt mig för att nu är det dags att ändra sin livstill och börja träna så jag har börjat gå på gym med Martina på deras gym dom har på långrevet och det är ju gratis så vad säger man gratis är gott:) Mycket trevligt att ha nån att träna med som har samma mål dom mig och vill komma igång med att springa lite, Så vi har varit där nu två dar i rad och jag är väldigt stolt över mig själv för jag  är fan i bättre form än vad jag trodde har väldigt bra kondis iaf =) så det är alltid kul.
Har även blivit att myst med hennes underbara katter väldigt mycket gud vad man saknar en egen katt nu när man ser hur mysiga dom är=)


RSS 2.0