Examen

Nu var dagen med stort D här, och det är examensdagen.
Dagen började med att jag gick upp vid 8.00 började fixa håret, sminkade mig och klädde på mig i lite finare kläder. Sedan runt kvart i nio åkte jag ner till stan där jag skulle träffa Martina för en frukost på Nilssons innan dagen i skolan började så vi satt och snackade och rede ut det som hade håänt mellan oss vilket bara var ett stort missförstånd så nu är jag åter vän med den tjejen vilket känns underbart det oxå eftersom vi har så kul i hopp. Efter frukosten så gick vi upp till st. petri kyrkan där våran avslutning hölls. Det var väldigt vackert där och lärarna sjöng två sånger till oss kul att dom anstränger sig lite med.
Efter kyrkan så gick vi upp till skolan först så träffades våran klass i ett klassrum där vi fick höra tal från alla lärarer som vi haft det var fint blev nästan lite rörd av det. Efter det så delades betygen ut.
Måste tillägga att jag är väldigt nöjd över mina betyg inte dom bästa kanske men för min standard och hur svårt jag haft det så är det redigt bra.
Sedan fick lärarna presenter utav oss alla kvinnliga lärare fick halsband och örhängen som var hämgjorda av en klasskamrat. Och dom var i olika färger och utseende så dom skulle passa just den läraren som fick dom. Den maliga läraren fick en jätte fin kaffe mugg med sitt namn på.
efter det så fick vi ha ett tårtkalas vi satt ute och drack kaffe och åt tårta mycket mysigt. Sedan så kom pappa och hämtade mig han hade fixat examens present från farmor och farfar så jag fick en peng utav dom mycket trevligt.
Nu är jag hemma men för det så är inte dagen över nu ska jag ta mig en stund ute i solen och sedan kommer väl min plutt hem.
Ikväll så ska det firas att jag tagit min examen så det blir att gå ut och äta och sedan sitta på någon uteservering och titta på folk och ta en eller kanske fler cider ska bli super kul förhoppningsviss så kommer även Linda ner och dricker lite med oss får väl se om det går att fixa några till som vill med.

Jag är världes lyckligaste människa just idag. Har världes finaste fästman som jag älskar över allt annat som stötar och vägleder mig här i livet och nu är jag äntligen Undersköterska. Mår 100% idag och inget kan ta ner mig från himlen just nu.
Hoppas alla andra har det lika bra som jag
LOVE SANDRA :)

Sista praktiken över

Nu har jag varit och haft praktik för sista gången i mitt liv får jag hoppas. Har varit på Ankaret och Legohuset har varit super kul och jag kommer sakna alla underbara människor där. Men det kåänns även väldigt skönt för nu är det bara en sista skol dag kvar imorgon sedan väntar avslutningen och då har man får en yrkestitel som undersköterska. Räknar verkligen ner dagarna nu och jag vär så grymt stolt över mig själv som faktiskt har klarat allt med iaf Godkända betyg när jag skulle börja plugga så trodde jag verkligen inte att jag skulle klara av det och det har varit mycket slit för att komma ditt jag är idag men hade jag inte haft vissa människor i mitt liv så hade jag inte klarat det har fått mycket hjälp av olika människor bla av älskade Jens som har ståt ut med mig när det varit som jobbigast och när jag skällt på honom för att jag inte fattar. Det har ju inte varit hans fel men ibland blev det att jag kastade det över honom bara för att få ut det och det har verkligen vinte varit snällt så jag ber om ursäkt för mitt humör.
Vet inte redigt ännu vad som väntar på avslutningen bara det att vi ska till kyrkan och sedan fika lite på skolan sen är det Tack och adjö =) för min del.
Men kvällen sitter jag och funderar på vad man ska hitta på men det kommer nog på fredag vet bara att jag ska fira det på något sätt. ¨
Att sluta skolan känns både bra och sedan lite jobbigt. Bra eftersom jag slipper pluggandet men dåligt eftersom det har varit en trygghet i ett ovh ett halvt år man vet vad man ska göra och när man ska vara på skolan nu ska man ännu en gång efter studenten söka jobb och försöak komma någon stans i livet vilket inte är det lättaste just nu när läget är som det är, men det får ju gå.  Blir iaf inte något mer pluggande för mig på ett bra tag om jag skulle få kraft igen att plugga så blir det väl till sjuksköterska men jag tvivlar på att det kommer att hända.

Idag är det kanon väder ute och jag njuter som bara den, Ihgår så gjorde vi iordning vårat land och planterade blommor så nu är det fint där. Nu är det bara resten som ska upp oxå som staketet runt om men just nu så räker inte pengarna till så vi får vänta lite.

Ska även idag förbereda mig för skolan som är imorgon då har vi seminarium på apu uppgiften så hoppas att den går bra men den borde inte vara så svår eftersom man varit ute på praktiken.

Ha det bra alla bästa där ute
//Sandra

RSS 2.0