Bra föräldrar

Det är verkligen tur att man har föräldrar som stäler upp till hundra procent, visst det ska dom ju göra men alla gånger kanske dom inte kan det.
Var borta hos min kära mor idag och tog en fika med henne, Hon vet ju om hur läget ligger till med att jag inte har jobb oh då alltså inga pengar,
Så idag lovade hon att jag skulle få pengar av henne nästa månad så att det iaf finns något på mitt konto om jag behöver köpa nått är inte jens är hemma.
Men givetvis ska jag ju betala tillbaka det till henne så fort jag börjar skolan igen och får pengar,
Så det är iaf ett litet steg åt rätt riktning så nu får vi ju klara oss på dom pengarna vi har men det ska nog gå bra tror jag

Både jag och Jens försöker tänka positivt och vi vet ju att jag kommer ju få pengar igen när skolan sätter igång så det är ju som tur är inte jätte lång tid.


Men jag vet att vi kommer att klara det.

Har varit super fint väder idag så på förmiddagen åkte vi till kvantum och tog en fika det var hur skönt som hest där satt ett bra tag och bara njöt och kollade på allt folk.
Sedan åkte vi hem och a oss på våran ballkong och solade det var grymt varm men mysigt var det.

annars så är det lugnt på våran front
//Sandra

Att Pengar ska vara allt

Som ni säkert vet så sitter ju jag i en jäkligt jobbig sits. Och har inget sommarjobb och det betyder ju att jag har noll kronor på mitt konto den här sommaren.
Söktejobbet som jag har fått två år i rad inom hemtjänsten där jag har jobbat har alltid fått det då utan att ens läsa till undersköterska, Nu när man läser till undersköterska så var jag hundra på att jag skulle få det här jobbet. Men det fick jag ju inte.
Tyvärr så förlitade jag mej på bemaningens ord som dom gav till mig när jag pratade med dom och då sa dom ju att bara jag börjar läsa till undersköterska så får jag komma in och jobba igen, och att chefen sa att jag var jätte duktig och att dom gärna ville ha in mig där igen.
Men tydligen så står ju inte dom vid sitt ord. Så igår...väldigt sent påkommet så sökte jag ett sommarjobb som jordgubbsförsäljare men sista ansökningsdagen var igår. Så det ser inte alls ljust ut för mig.

Jag är så orolig för hur detta ska gå och min stakars älskling som får lida för att jag inte har några pengar för det kommer ju vara han som får betala allt... På sommaren ska man ju kunna hitta på nått men det lär inte vi kunna. Iaf inte jag älsklingen får ju hitta på saker men jag får vara hemma för kan inte begära att han sdka betala för mig med ifall han vill åka och kolla på något.

Det är så tråkigt att pengar är allt...man kan ju inte leva utan pengar men tyvärr så är det ju så att det tär på ett förhållande om man inte har pengar.

Det vet jag eftersom mycket nu som jag och älsklingen snackar om nu är ju hur orolig bådde han och jag är för hur vi ska klara oss. Och tyvärr så tar ju antungen jag åt mig för att jag tror att han tycker att jag är lat som inte har sökt mer sommarjobb...men det finns ju inget att söka längre. och jag blir orolig att allt ska förstöras bara för att vi inte har pengar.
Det blir tyvärr väldigt mycket med tjafs nu.
Bådde min och hans oro går ju ut över varandra så man mår ju inte så bra just nu.

Skulle göra vad som helst för att tjäna lite pengar i sommar.
Är det någon som har ett tips där det kan behövas folk så får ni gärna säga till.

Hoppas allt löser sig iaf
//Sandra


fika och skitsnack med underbara vänner

Idag så har Tina och Jimmy varit här på en fika.
Det var så grymt länge sedan vi träffades och bara satt och snacka skit så det var redigt trevligt.
Fick även två jätte fina presenter av dom....Som jag verkligen inte hade förväntat mig... Fick ett par jätte snygga strumpor med lurv på och så var dom som nått djur:D och så fick jag ett par örhängen och ett matchande halsband. Det var så fint så det kan jag inte använda till vardags så får bli när jag ska vara fin nån gång.
Hade bestämmt mig för att vi skulle fika på balkongen för det var ju sol men blåste som bara den. Så tack vara blåsten så fick Tina en mjölk dusch. Så vi bestämmde oss för att gå in och fika där, Satt bara och snackade massa strunt så det var en trevlig fika.
Får inte dröja så här länge till nästa gång :D

Har inte gjort så mycket mer idag har diskat och plockat lite. Har mest suttit och spelat lite spel.

Ha det bra
//Sandra

Nu ska vi se

Tycker att det blir mer och mer problem med denna blogg sida.
Skrev nyss ett inlägg men när jag sparade och publicerade det så syns det inte i min blogg.
Hade detta problemet en annan gång oxå men då skrev jag ett mail till nån som har hand om denna blogg sida och hon sa att dom hade precis då haft problem med den här sidan men att dom höll på att lösa det.
Men då måste det ju vara samma problem igen, Man blir ju så trött på sådant här när man sitter och skriver och så kommer det inte in i boggen.
Man skriver ju för att det ska synas för allmänheten.
Så nu testar jag att skriva det här inlägget och ska se om det här går att publicera.


Jahojja

Har under dom närmaste dagarna haft lite bloggtårka och inte en anning om vad man ska skrivs så jag har struntat i det. men nu tänkte jag att jag skulle göra ett försök och se om det kommer ut nått vettigt. Säkert inte, säkert bara massa strunt som egentligen inte är ett dugg kul att läsa för er som gör det.
Men ni får stå ut :D
 
Det har ju varit ganska så lungt dom senaste dagarna. Jag har gått hemma mest och styrt lite i hemmet och varit ute på lite promenader, Älsklingen jobbar ju mest så det har varit lugnt oh stilla.

I helgen så var vi på flygfältet och kollade på strippkörning som rabiatmotor annordnar. Älsklingen är ju medlem där och brukar oftast köra då. Men inte denna gång eftersom hans snabba bil står i garaget och måste bli lite iordning fixad innan det är nån idee att ta ut den och köra med den.
Jag var ju på flygfältet förra året den 10 maj med Linda oh Bobby första gången jag var och tittade på något som hade med bilar att göra fast förra året så var det inte bilarna jag var intresserad av utan det var ju min plutt som jag inte blivit tillsammans med ännu.
Men det blev vi ju på kvällen så det får nog bli tratition att åka och kolla på det varje år i maj så att man kan tänka tillbaka på att det var här man träffade för ett år sedan.
Men det här året hade jag ju redan min putt så då kunde jag ju angagera mig i att titta när bilarna körde.
Istället för att köra sin audi så ställde vi ut våran toyota.
Vi hade även sälskap av andreas och Alexandra som ställde ut sin bil oxå det var kul att vara där. Det ända negativa var att det blåste lie kallt och solen var ite framme så mycket.

När det var slut där så åkte vi hem och drack en kaffe tillsammans med Andreas och Alex.
Sedan skulle dom hem så vi beställde mat från thai hoa....gud så gott det är :D
Vi tittade även på en väldigt bra film TRADE hette den som handlade om trafficin den kan jag rekomendera om ni inte sett den blev alldeles rörd.

På söndagen så hände det inte alls mycket jag och älsklingen var ute och gick en sväng.

Och nu är det ju vanlig vecka så det händer inte så jätte mycket då heller. Just nu sitter min plutt vid datorn och spelar need for speed undercover och han är helt fast i det spelet varje tillfälle han får att spela så gör han det :D

Nä nu blir det nog att sätta på tvin och se om det finns nått att se på tills älsklingen ska gå och lägga sig så att jag kan få ta över hans dator och spela lite jag istället.
Vi har ju två datorer men det är bara på hans som alla dom roliga spelen finns på.Ganska tråkigt när man själv är sugen att spela så sitter han vid datorn men men jag kan ju spela hela natten när han sover så jag får kolla lite tv nu istället

//Sandra

Valet och kvalet

Just nu dom senaste dagarna har jag saknat mitt iv tillsammans med en katt. Inte för att jag vantrivs med mitt iv tillsammans med Jens...Absolut inte det är det bästa livet jag kan tänka mig.
Men ändå så saknar jag ju min katt som jag hade innan jag träffade Jens. Har tänkt mycket på honom och jag vet ju att vi inte kan skaffa en katt på grund av hans allergi men nu har jag ju funderat fram och tillbaka om det på nått sätt går att lösa och det kan det göra faktiskt.
Det finns ju mer allergi vänliga katter som man faktiskt kanske kan ha om man är en allergiker så har suttit och läst vädigt mycket på olika sidor om Devon rex som dessa katter heter.
Och dom är verkligen full söta på nått sätt men väldigt coola på sitt sätt.
Så jag och älsklingen har pratat väldigt mycket om just med att skaffa en sådan katt. 
Och det finns faktiskt en uppfödare i Figeholm som själv är pälsallergiker men har en rex katt så det funkar ju hos vissa och dessa brukar vara väldigt hjäpsamma så hittar man en bra uppfödare så man får bra kontakt med så kan man få låna hem en vuxen rex katt för att se så att Jens klarar denna katt. 
Dom kostar ju tyvärr lite inte som vanliga bondkatter utan dom ligger väl runt 5000-8000 men enligt mig är det värt dessa pengar eftersom jag vet hur mysigt det är att ha en katt. 
Alla försöker verkligen råda mig till att inte köpa en katt som mina föräldrar på grund av att Jens allergi kan bryta ut men tror nte att dom förstår hur mycket jag vill att det ska funka så jag kan få ha både en katt och min älskling det är verkigen mitt dröm liv har ju altid levt med djur så det känns fruktansvärt tomt när inte älsklingen är hemma, Förr hade man ju iaf en katt som gick och pratade med mig. 
Men jag är ju självklart medveten om att det finns inga grantier att det ska funka men jag är vilig att testa. 
Ska nog ringa runt lite til olika folk som kan lite om rex katter för att se vad dom råder mig til att göra när jag berättar hea situationen. Blir rådet att inte skaffa en sådan katt heller för att det kanske bara är 20% som inte blir alergisk så kommer jag inte heller att köpa nån men låter det possitivt så ska jag nog fundera lite till och verkligen sätt mig ner med älsklingen för att se vad han vill. 
Han har ju oxå en talan i detta fall så jag kan ju verkligen inte bestämma allt själv. Men sitter först och främst och funderar själv om jag är villig att utsätta mig för att det kanske blir så att jag måste sälja en katt till. Det är väl det som jag är mest nervös för. Vet ju hur svårt det var att sälja Zorro. 
Men ska verkligen fundera länge och väl på detta så att jag gör rätt val. 
Sedan får vi se hur det bir. Måste ju först och främst spara ihopp lite pengar så vi kan köpa katten. Och sedan testa om det verkar funka sedan så får jag bestämma mig. 

Idag har jag även varit ute och gått med Millan på VO det var väldigt trevigt. Fick höra att Zorro mår så bra där hos dom i stallet där han nu befinner sig och att han verkligen har tagit sin plats i stallet. Han tror verkligen att han ä'r kung och äger stallet, Han kan ligga i en box när hästarna är i hagen med sedan när hästen kommer in och gå in i boxen där han ligger så flyttar han inte på sig utan hästen får gå runt honom. 
Detta var erkligen det liv min katt skulle få leva det märker man ju när man pratar med Millan och hon berättar allt som han gör. 
Ska nog även försöka ta mig ut där han nu bor för att hälsa på honom och se om han känner igen mig. Ska nog försöka få ihop nått nästa veckam men vi får se hur det blir. 

Ikväll ska min älskling bjuda mig på sin underbart goda Tacopaj det ska bli så gott och den är verkligen super god. 
I live that.

Har även hunnit med att städa lite eller denna gång så gjorde inte jag så mycket jag tog disken sedan gjorde älsklingen resten han håller även på med tvätten han är så duktig min plutt. 

Ha det bra nu 
//Sandra  


Mycket mysig och trevlig födelsedag

Nu är man då ett helt år äldre så nu har man sprungit iväg och blivit 24 år. Men denna födelsedag var verkligen helt underbar.
På morgonen så åkte älsklingen iväg och handla jätte fin frukost till mig och fixa iordning medans jag bara satt och hade det bra fick oxå en jätte fin bukett med röda roser och ett jätte gulligt kort.
När vi var i ullared så fick ju jag min rediga födelsedagspresent min knalrosa kamera som jag är så frälst i. Så ag skulle ju inte ha nått mer av honom kameran räckte ju gott och väl men har var tvungen att köpa rosor tydligen. Men det var jätte gulligt av honom. Han är så fin min prins.
Sedan så tog vi det mest lugnt en stund in på eftermiddagen.
Sedan ringde min pappa och sa att han ville att jag och Jens skulle komma bort vid 17.00 och ha lite vettiga kläder på oss men mer än sa han inte.
Så vi gjorde oss iordning och tog oss bort till dom och där blev vi serverad lite gott och dricka sedan så kom det en Taxi och hämtade oss. Fortförande ingen anning om var vi skulle eller vad vi skulle göra.
Släppte av oss på stan och sedan satt vi oss på Harrys och tog en drink.
Efter det så fortsatte vi bort mot tre rum och kök där mamma och pappa bjöd mig och jens på super god mat.
Det var en överraskning jag inte hade väntat mig och kul var det.
Efter det så blev vi hämtade så jag och jens åkte hem till oss där lite folk skulle grilla med oss.
Vi plockade ner allt och började förbereda grillen och invänta gästerna.
Det blev lite folk som Martina,patrick,Andreas, Alexandra,Jens Pappa och Jens bror.
Vi satt ute och jag hade super kul hela kvällen och martina gör ju mig lite extra galen så vi höll på att skoj bråka väldigt mycket men har nog inte skrattat så mycket på länge som under den här kvällen.
Blev även mycket gott och dricka och väldigt gott med redigt grillat kött.
Till slut så vart det väldigt kallt så vi pallared oss in hitt satt och snackade och hade super mysigt.
Men helt plötsligt var klockan 3 tiden går ju verkligen fort när man har roligt märker man ju nu.

Tack för en super trevligt födelsedag och ett hjärtligt tack till alla gratulationer uppskattar det väldigt mycket
//Sandra

min dag



idag är det min dag så nu blir man ett år äldre 24 alltså. Nästa år då blir man halv väg till 50 ojoj vad gammal man blir då:)
Älsklingen är och handlar frukost åt mig inte en anning om vad han hittar på för nått.
Ikväll blir det nog grillning och lite vin ska bli gott med trevligt sällskap.

Så grattis till mig själv :D
//Sandra

Hoppas hoppas hoppas

Ja det är det som är viktigast just nu att hoppas hoppas hoppas, Har varit i skolan idag och haft prov på mikrobiologi. Inte alls kul att göra om det men denna gång var jag mer än hundra på att jag faktiskt skulle få G så jag satt mig ner och började skriva så att det rök tillsist så hade jag skrivit elva sidor om det och hade överdrivit något så syndigt men nu ska dom väl ändå inte kunna ge mig underkänt tycker jag inte.
Hade sån skaplig skrivkram ska jag tala om.
Så ni får gärna hålla tummarna för mig att jag får godkänt nu.
Om jag inte får det så är det ju så tråkigt att jag kommer inte kunna läsa dom kurserna jag vill för termin 2 som kommer efter sommaren.
Man måste vara godkänd i medecinsk grundkurs för att läsa dom tyvärr så nu hoppas jag allt vad jag kan att lärarna ska se att jag faktiskt kan detta.

Efter att man kom hem så har det inte hänt så mycket. Har mest läst bok och kollat på lite tv så det har varit slappar dag som bara den.

Fick ett ryck och ringa till Martinis nyss oxå, Var så länge sedan man pratade med denna goa tjej så var tvungen att se att hon hade det bra med allt och att hon trivdes på sin praktik.
Då föreslog hon att vi skulle ta en kaffe tillsammans nu ikväll och jag hade ju inget planerat så det tyckte jag och jens var en bra idee så dom  skulle bara äta lite sedan skulle dom komma bort och fika.
När vi hade bestämt det så gick det undan både jag och älsklingen började plocka och jag diskade så nu är ju det borta oxå hade inte dom kommit ikväll så hade det ju fått vara kvar tills imorgon så TACK martina för att jag fick bort disken.

Nu ska jag vänta på att hon hör av sig
Ha det bra
//Sandra

nu var det dags igen

Nu var det några dagar sedan som jag uppdaterade min blogg så nu var  det dags tyckte jag.
Ja nu har man ju som sagt gått in i ett år och några dagar till med min älskling och allt känns helt toppen bra mellan oss. Trivs verkligen med mitt liv har alltid något att se framemot som när min äslkling kommer hem från jobbet då blir man glad.
Det har väl inte hänt så jätte mycket efter helgen.
Har ju glömt att säga att vi äntligen har satt på dekaler på bilen nu med hjälp av pontus så fick vi på dom. Den blev verkligen super snygg nu och jag är mer än nöjd.
Nu har man äntligen fått en staylid bil och mer ska det bli.

Helgen var ju som sagt helt underbar och det kunde verkligen inte bli bättre men vad ä det man säger när man väl är super nöjd med allt ch allt går åt helt rätt håll så kommer det ju alltid något som förstör lite och just det hände ju mig när jag låg på hotellet med älsklingen så ringde min bror och han var skit deppig fick reda på att han hade blivit nedslagen i lördags natt när han var på väg hem och sparkad i ansiktet av tre personer dom rånade honom på mobilen och hans plånbok. Det är sjukt att man kan slå ner någon för en mobils skull och lite pengar.
Men som tur var så kom det en snäll kille så att dom andra gick iväg så det var ju hans räddning.
Sjukt tråkigt men han hade ju ändå tur i oturen men det är ju så tråkigt att höra sånt.

Denna vecka har man även haft en storstädningsdag har rensat överallt och fixat så att alla viktiga papper har en egen korg att lägga såna i och räkningar en egen så nu ska det bli ordning och reda, bytte även gardiner och älsklingen tvättade fönstrerna. Blev super bra när det var klart men det tog ju jätte lång tid men det var det värt.

Har inte heller så mycket skola längre att gå i. Dom som läser hela kursen är ute på APU nu och det behöver inte jag eftersom jag har jobbat med äldre i två år så det ända jg har i skolan är min extra lärare en gång i veckan. Har även sökt till dom andra kurserna nu till termin två så då blir det att läsa på heltid så då gäller det att ligga i men envis om är så är jag ast besluten om att jag ska läsa klat allt hur mycket skit man än får från lärarna och hur dålig man känner att man är men klarar jag att läsa hela kursen så är jg grymt stolt över mig själv att jag klarade det. eftersom pluggande inte är min stora sida.
Imorgon så har man även omprov som vanligt tycker jag gör öm alla prov men men det blir ju så när man har svårt att läsa in allt.
Så ka det på morgonen hoppas det går bättre denna gång men nu har man ju gjort det än gång innan så nu vet man ju ungefär hur det funkar och vad dom är ute efter.

Nej nu måste jag fixa det sista och sedan bege mig till skolan.
Ha det jätte bra alla trogna läsare
//Sandra

då har 1 år sprungit iväg

Idag är det exakt 1 år sedan jag och min älskade Jens träffades, tiden har bara sprungit iväg med nästan bara helt underbara stunder tillsammans med honom men visst det inns ju lite dåliga tider oxå men inget som inte går att göra nåt åt. Ibland blir det än höna utav en fjäder men så är de ju med allt så.

I fredad så var jag ner på stan och hämtade älsklingen present till 1 års dagen som han skulle få. Han fick ett visitkorts etui med ingraverd text på och en ring.

I lördag så sov vi först ut och hade det skönt på morgonen sedan helt plötsligt kommer älsklingen och frågar vad jag vill ha för kläder......hmmm tänker jag, Vad då.
då ser jag att det står en väska med lite kläder i då förstår jag att vi ska nån stans men har ingen anning om vart sedan så sätter vi oss i bilen och han kör och kör och jag tänker hela tiden på vart vi ska....fattar verkligen inget....efter ca 1 timme är vi framme vi biltema i linköping...Jag blir då väldigt chokad att vi åkte till biltema och nästan lite besviken för biltema är ju inte jag så jätte förstjust i men vi går in och jag fattar som sagt inte ett dugg sedan går vi över till ikanohuset och strosar lite och fikar.
Minna tankar sprangrunt i mitt huvud som bara den. Visst kul md ikea men inte ör att fira 1 års dagen på kanske tyckte nog mest att min älskling hade väldigt dålig fantsi, Men det gick över.

Efter en stund så skulle vi åka vidare sa han och då började jag ju fundera ännu en gång vart vi skulle. vi farde runt i linköpings centrum tills han tillslut hittade vart vi skulle parkerade bilen i ett p-hus och började traska vart vi nu skulle fattade jag int ännu. Sedan kom vi till ett hotell som han chekade in oss på och vi gick upp och kollade läget sedan var der dags att käka lite lunch så vi hittade en sallads resturang underbart gått.
sedan gick vi tillbaka till hotellet och vi tog en lång och trevlig duch tillsammans sedan var det visst dags att göra sig iordning från order av min älskling att vi haden tid att passa,
Vad kan det nu vara tänkte jag????
Jag började då göra mig iordning och tillsist skulle jag sätta på mig lite smycken så gav älsklingen  mig ett paket. I det var det en uppsättning av 1 par örhängen och ett halsband med ett rosa hjärta...det var jätte fint och gulligt precis i min stil älskar det verkligen
 Sedan begav vi oss och började gå en stund tillslut var vi frame vi den resturang...grymt mysigt och härlig stämning.
När vi fick in menyn så var det äkta sushi som jag skulle få testa på ar ju ldrig ätit det och det var nog et godaste som jag någonsin har ätit massa olika fiskar som man fick testa och massa olika sorter. Njöt som bara den. när vi åt så fick jag ännu ett paket av älsklingen i det var det en ring som såg ut som ett hjärta med massa diamanter på. jätte fin var den.
När vi käkat klart så gick vi runt och tittade lite gick på alla dessa gå gatorna som dom har och kollade i skylt fönster. Sedan gick vi till en bara och satt på uteservingen och tog en öl och en cider och bara kollade på massa folk senare på kvällen så började det bli kallt och vi bestämde oss för att köpa lite chips och gå upp på hotell rumet och bara ta hand om varandra och kolla lite tv det var mysigt. Har aldrig haft det så här härligt med någon en dröm gick i uppfyllese. Det känns verkligen super fint allt och detta kommer jag kunna leva på nästan till nästa firande kommer om ett år ;)
Tack älskling för att du skämer bort mig så mycket och delar alla dina saker med mig.
Du är grymast bara så du vet. '

Så idag var det ju den redig dagen vi firade 1 år på men tog ju allt i går så idag har vi bara strossat lite i linköping sedan åkte vi hem rätt skapligt och tog en fick hos mina föräldrar nu är vi hemma. Men allt har varit helt klart bäst och är super nöjd med allt men mest av allt är jag nöjd över att jag har hittat den rätta i mitt liv
Äskar dig

// Sandra den lyckligaste

Nedräkning 5,4,3,2,1

Ja nu sker det nedräkning i mitt huvud. För nu är det bara 5 dagar kvar tills jag pch min älskling varit tillsammans i ett år. Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går och jag känner att vi lär känna varandra bättre och bättre för varje dag som går. vi lär oss fortförande vad varandras brister är och vi kan reda ut saker på ett bättre sätt nu.
Ja ett år och jag hoppas verkligen att det blir många fler år och många fler mysiga stunder.
Jag älskar att du verkligen vissar hur mycket du älskar mig.
Så i helgen verkar det som att älsklingen har lite planer han vill inte berätta det och det har jag helt förståelse för och jag vill nite veta heller vill bli överaskad.
Men jag undrar verkligen vad det kan vara som han har hittat på ska bli så mysigt att veta att du ståt ut med mig i ett år då vet jag att du kommer kunna stå ut med mig i fler år.

Att jag kunnde hitta dig efter att jag bara föll för idioter för itiden är jag så glad för att man tänker lite längre när man blir äldre.
Jag säger det nog inte tydligt nog till dog hur fin du verkligen är, hur bra människa du är och hu fint du behandlar mig.
Du gör allt rätt och jag ska verkligen göra allt för att mitt sätt att både ta emot kärlek och ge kärlek ska bli bättre.
Du ska inte alltid behöva det.
Så mitt ett års löfte är just det.


Du ska veta hur glad jag är att jag har dig, du betyder allt för mig.
Älskar dig så mycket
//Sandra

första bilträffen

Ja då har till och med jag varit på en bilträff... osannolikt att jag skulle hamna på någon sådan träff. Men älsklingen tycker ju det är roligt och nu när man lever med en biltokig karl så har man ju fått lov att lära sig lite om bilar.
Men det var faktiskt grymt roligt där ändå.
Vi träffades ett helt gäng på jet kl18.00 så vi skulle åka i ett långt led efter varandra det var redigt kul och lite race blev det oxå.
När vi gled in i norrköping så var vi nog ett led med minst 20 bilar. Man fick mycket med blickar.
Sedan var det att parkera och så fick vi se när några burna det var himla skoj och så sjukt mycket folk och bilar ska vi ju inte tala om den ena var värre än den andra fy fan.
Hittade ju min bil som jag ville ha där iaf eller inte själva bilen med det han hade. Han hade lampor som blinkade i bilen när han satt på musiken och en lite tv. tror nog att älsklingen blev lite sugen oxå så det tror jag nästan dyker upp i våran bil med.
sedan så åkte vi och åt lite på Mc donalds och sedan gled vi tillbaka och kollade läget men då såg vi att värsting bilarna var på väg nån annan stans så vi följde efter dom och där stog säkerligen närmare hundra bilar mitt på en raksträka och sedan stog det folk runt om över allt så vi förstog att det var racing på gång och det var det. Det har man ju inte sätt för på en vanlig trafikerad väg bara på flygfältet men endel bilar spärrade ju av vägen så att inte folk skulle komma förbi så lätt och så körde som bara den. kändes lite som om man var med i filem fast and det furiust hihi alla folk som stog och hände vid bilarna.
Sedan gled vi tillbaka till blträffen och där möte vi upp mer västerviks folk så att vi skulle köra i ett led hem igen.

Hade en grymt härlig dag
//Sandra

RSS 2.0