Massor av snö

Den här vintern har ju varit ett rent ut sagt helvete, Har nog inte varit så här mycket snö under hela min uppväxt. Men idag verkar det som att det är lite plus grader så det kanske smällter bort snart.
Men det är ju inget vidare heller för det kommer bli så sjukt mycket vatten av all denna snö.

Har tagit lite bilder på all snö. Lite kul att ha det som ett minne i sommar när man tänker tillbaka på vintern då blir man nog ännu gladare av att det är sommar.



Vårat sovrumms fönster som man snart inte ser ut igenom.


Cyckelstället med cycklar i som man knappt inte heller ser


Baksidan


På karstorp där dom sammlar all snö


Jag skulle se hur djupt det var. Kan tala om att det var djupt


Tog även några bilder på solnedgången


På våran uteplats skulle även där se hur djupt det var =)

Efter det här kortet och en svår promenad för att komma upp till vägen igen så blev det inga mer eftersom jag skulle försöka vara lite smidig och ta ett skutt över en val och vad tror ni händer då Jo själv klart så vrickar jag foten så att jag inte kan ställa mig upp så älsklingen fick hjälpa mig in.
Måste lära mig att jag inte är så smidig som jag vill tro för det får jag ju lida av nu istället går om kring och haltar med bandage på foten.
Hoppas smärtan går över snart.

Förutom promenader och stuckning av fot så har mitt sportlov mesta dels gått ut på att plugga har skrivit ett arbete i människan socialt och kulturellt om manlig omskärelse som vi ska ha seminarium på nästa vecka.
Ska även skirva ett arbete om påsken hur den har utvecklats.

Idag blir det att åka och handla när älsklingen kommer då kommer han antagligen och hämtar mig till affären och sedan ner till systemet tror jag.
För i natt blir det att titta på curling för att se om vi får en guld eller silver medalj.

Ha det bra alla
//sandra

Sportlovet är här

Fast tyvärr så kan man ju inte kalla det för sportlov, Jag känner ingen skillnad från att det är vanlig vecka eller sportlovsvecka eftersom jag ändå bara går distans så är jag ju inte så mycket i skolan. Så den här veckan så har man ju självklart massa uppgifter att göra. Så det är ingen rast å ingen ro bara för att det är sportlov ska plugga massor ändå.

Förskylningen håller fortförande i sig det går verkligen upp och ner i går mådde jag ganska bra trodde att det var på bättrings vägen men idag så har det känns som att det blev sämre igen. Så jag får helt enkelt försöka kurera mig ännu mer så att det släpper.

Så i fredags så blev det ju inget att ha singstar fest med Tina och rebecca låg i sängen hela dagen. Väldigt tråkigt att man ska bli sjuk när det äntligen händer något.

Den här helgen har endast bestått av att jag har gnöllat för älsklingen och haft massa mys tillsammans med honom. Verkligen en inne sittar helg men det har jag ju inte lidigt av så mycket eftersom det är meter vallar med snö och det har bara kommit mer hela helgen så hade väl inte varit ute så mycket även om jag varit frisk. Det har faktiskt varit väldigt skönt att bara vara inne och sett film mitt på dagen inte ofta jag har ro till det.

Om man skulle ta sig en kopp kaffe känner att huvudet behöver ha lite koffein det börjar göra ont, Kaffe huvudvärk är inget att leka med
//Sandra

förkyld

Så har man åkt på den tråkiga förkylningen, näsan bara rinner och har legat med feber hela dagen idag. så idag har jag inte gjort många knopp förutom att handlat på förmiddagen för det var verkligen ett måste, men disken har fått ståt tänker inte ta den idag när jag mår som jag gör.

har inte ens haft älsklingen hemma eftersom han jobbar kväll så han har inte heller kunnat pyssla om mig, det hade varit skönt att ligga på hans bröst och bara må dåligt. Men idag är det ju sista kvällen som han jobbar så här så jag får klara mig. Han skulle ju faktiskt försöka gå hem lite tidigare så då behöver jag kanske inte vänta så många timmar till.

Det är bara så himla typisk att jag skulle åka på denna här förkylningen just nu för imorgon var det inplanerat att jag skulle festa lite med Tina och rebecca och även sjunga singstar. Hoppas att febern släpper tills i morgon och att jag mår lite bättre än idag för vill verkligen festa,
Men får känna efter mer i morgon hur jag mår så får jag komma med ett besked till Tina då.
Men håll tummarna för det kommer jag göra.

I Tisdags hade jag även seminarium i människan socialt och kultuurelt och det gick väldigt bra fick faktiska beröm av läraren för min insatts. Det är jag ju inte van att få så det gjorde mig väldigt stolt.

Har även dom senaste dagarna funderat på om jag skulle klippa mig och färgahåret men jag kan verkligen inte bestämma hur jag vill klippa mig har suttit och kollat på massa bilder här på internet men hittar inget som tilltalar mig så himla mycket, Vill göra något så att det syns att jaa varit och klippt mig inte bara ta topparna.
Har någon tips så kom gärna med dom.

Nä nu ska jag krypa ner under min filt igen och kolla lite tv och kanske somna en stund
Ha det bra alla där ute
//Sandra


Ensam

Nu har min plutt åkt till jobbet och jag kommer vara själv ända fram till 00.00, det känns verkligen som att det är hur lång tid som helst och jag har verkligen inget att göra.
Det ända jag vet att jag ska göra är väl att träna men det är en timme sedan så är man rastlös igen.
Det är konstigt hur snabbt man vänjer sig över att ha någon hemma. Nu känns det verkligen jätte jobbigt att sitta själv men innan man hade någon så gjorde det ju inget. Men nu när man är van att älsklingen är hemma på kvällarna så blir det genast mycket jobbigare att sitta själv just på kvällarna, Det gör inget om jag är ensam på dagarna för då är det lättare att göra något men på kvällarna så får jag massa jobbiga tankar som jag verkligen inte tycker om. Det är inte heller lika kul att se film själv.

Men livet är ju så här och än så länge är det bara den här veckan som han ska jobba kväll så det är skönt för då kommer ju allt återgå till det normala snart.
Men framöver så kommer dom väl säker gå skift igen så då blir det varannan vecka som man får ha tråkigt.

Måste nog sätta mig och plugga på nyckelorden i människan socialt och kulturelt för imorgon så har jag seminarium men jag är ändå lite tacksam för det här ämnet för det är ju ett sådant ämne som är mer disskution i så jag behöver inte plugga in massa fakta utan bara tänka ut vad jag tycker och tänker.

nä nu är det väl dags att ta tag i träningen sedan får vi se om det kanske händer något annars så blir det lugnt och stilla hela dagen
//Sandra

Alla hjärtansdag

Jag och älsklingen firade alla hjärtansdag igår, så vi var på Gusto och åt sushi så himmla underbart gott var det. Vi hade redigt mysigt och bara njöt av varandras sällskap, sedan åke vi hem och fortsatte mysa med en film och massa gott till. 

Idag så ska vi bara äta lite god mat så det blir inget speciellt. Ska strax åka iväg och köpa en fritös så ska vi göra friterad kyckling och räkor till middag. 

Måste även sätta mig idag och skriva en inlämningsuppgift i människan socialt och kulturellt. Så det blir en hel del plugg men även lite mys ska man väl hinna med. Skulle även vilja hinna med att komma ut på en promenad men vi får väl se hur det går med det. 

Har även börjat måla massa olika teckningar var häromdagen på stan och köpte block pennor och böcker i att lära sig måla bättre så nu är mitt största intresse att måla, sätter mig gärna och målar så fort jag får tid. 

Bye Bye
//sandra  

blev visst inget

Jag var ju som jag skrev i mitt förra inlägg på en sommarjobbs interjuv som personlig assistent, Det var väldigt nervöst att gå ditt men föräldrarna och hon från assistanspoolen var väldigt trevliga så det var inte så svårt att vara där...Tyvärr så skulle dom ha ringt igår om man fick jobbet och det gjorde dom inte så jag fick det väl inte då :(
Men det är väl bara att kämpa vidare har ju sökt till 12 andra ställen så jag hoppas ju verkligen att jag får något där då.
I måndags så började skolan för mig igen och det är lika knepigt som alltid att förstå dessa studiehandledningar vad man ska göra.
Så nu har jag inlett kursen människan socialt och kulturelt får se hur den är.
Ska sätta mig och göra nyckelorden nu snart sedan ska jag försöka att ge mig på uppgiften ikväll.

Nu har man precis avslutat ett träningspass i Zumba (åhh herregud så krångligt det var iaf första gången som detta var för mig)
Men svett blev jag iaf så det tar nog bra kan jag tänka mig.

Så nu ska jag sätta på en kopp kaffe och ta en snabb duch medans kaffet puttrar ner sedan blir det plugg men har även funderingarna på att dra ner en svän på staden såg att dom hade ganska så mycket rea skulle vara kul att få något nytt iaf.

I helgen så gjorde vi iordning våran hall den blev mycket bra så det är jag nöjd med.

BYE BYE
//Sandra

Förväntansfull

Förut så var jag och älsklingen på ÖB, Då ringde det i min mobil och det var från Assistans poolen där jag sökt sommarjobb som personlig assistent åt en flicka, Dom kollade om man fortförande var intresserad av jobbet och allt som kommer in som har med sommarjobb att göra är av intresse just nu.
Så dom skulle även se om man var intresserad av en heltidstjänst från och med nu och frmöver tyvärr så går ju inte det eftersom jag pluggar nu. Det var ju lite tråkigt. Men hur eller hur så skulle dom iaf prata med familjen till flickan imorgon sedan skulle dom ringa tillbaka till mig i morgon så jag hoppas att jag först och främst får komma på interjuvn sedan så får vi se

//Sandra

Boored..





.Höger- eller vänsterhänt:Vänster

Humör just nu:Bra humör fast lite uttråkad.

Favoritgodis: 
Lakris
 
Är det nåt du absolut inte äter:
Bananer och bruna bönor
 

Kläder just nu: T-shirt och Jeans

Musik just nu: Million styles superstar

Sommarplaner: Åka iväg och sova på hotell och kanske gå på lisseberg 

 Saft eller alkohol: Beror på stunden 
 
Hur många kuddar sover du med:
Börjar med två men när jag vaknar ingen

Favoritväder: Sommar och sol

Morgon- eller nattmänniska: Både och faktiskt 
 
Sparare eller slösare:
Slösare ;)
 
Kommer du ihåg din första kärlek:
Ja tyvärr 
 
Tror du på mirakel:
Ja det gör jag 
 
Hur många barn vill du ha när du blir stor:
Minst två iallafall

Bio eller promenad: Promenader

Stjärntecken? Oxe

Rädd för insekter?Ja väldigt mycket
 
Största svaghet:
Att jag kan ha kort stubin 
 
Det här är jag bra på:
Prata :)
 
Chips, morötter eller godis?
Godis tror jag 
 
Pizza eller hamburgare?
Definitift Pizza
 
Skriver du dagbok?
Nej 
 
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Ja det har jag funderingar på 
 
Stökigt eller välstädat?
Lite lagom inte
 

Är du rädd för blod?Nej det är jag inte 
 
Saltar du på maten?
Ojja

Gillar du att sjunga?...Bara i duchen i så fall 
 
Anser du att du är stark?
Ja ganska för att vara tjej 
 
Brukar du sola?
Bara på sommaren 
 
Vad gör du om du får hicka?
Håller andan 
 
Kaffe, te eller inget?
Absolut kaffe





Ändring av bloggdesign

Nu har det blivit mer ändringar i designen men med denna är jag redigt nöjd. Är fortförande lite små ändringar kvar men det får vi ta lite senare idag.

Denna dag kommer mest innehålla lite styr med disk och plock här hemma men ska även försöka mig på att gå ut en sväng i det här vädret, Tänte jag sdkulle gå till ÖB och köpa kuvert och sedan bort till netto.
Har även väntat i 3 veckor nu på att jag skulle få mina pengar från csn men dom verkar ju vara segast i kommunen. Känns inte så kul att leva på gubben hela tiden och man kan verkligen inte göra något heller.
Hoppad verkligen att dom kommer denna vecka men det ska man väl inte förvänta sig.

//Sandra

Ändring av bloggdesign

Har efter en del tjat och övertygelse tagit tag i att försöka ändra lite i designen igen, är ju inte världsbäst så det tar ju ett tag innan älsklingen är nöjd, resultatet denna gång är jag inte helt nöjd med men får se som ett test och kommer pilla lite till så får vi se om det duger åt henne.

///Sambon

Februari är kommen

Nu är det februari men det kan man knappt tro när man tittar ut genon fönstret där det är hur mycket snö som helst, jag är fruktansvärt trött på kylan och allt snöande nu får det gärna bli sommar för min del.

Idag har man varit duktig och tränat på mitt wii det var jobbigt men det är så grymt kul, Håller fortförande i sig med min lchf diet och det funkar bra fast i helgen har jag och älsklingen fuskat lite och faktiskt ätit lite godis och chips men vi tyckte att vi var förtjänta av det.
Men då får det bli dubbelt så mycket träning istället.
Är faktiskt glad idag för idag var det första gången på 20 dagar som jag vägt mig och måste säga att jag är stolt över mig själv för jag har gått ner 5 kg inte så mycket men är ändå nöjd över att man ser att det händer något,

Nyss ringde dom från guldfynd där min förlovningsring har varit inlämnad eftersom jag råkade välja förliten storlek så nu har dom gjort en ny ring med gravyr som är i en större storlek så den ska jag äntligen få hämta idag, Jag och älsklingen har varit förlovade sen julafton men jag har bara haft på mig ringen i tre av alla dagar som gått efter det så nu ska jag äntligen kunna ha den för alltid.

Har även suttit och kollat lite på en resa för mig och älsklingen en romantisk resa för två till Tallin som vi funderar på att åka på då är det resan ditt med hytt och hem med hytt hotell och även massage för båda samtidigt sedan får man en tre rätters middag det skulle vara så himla härligt att åka och bara vara vi två. så det blir nog något sådant snart.

Martina ringde även förut och frågade om jag ville hälsa på henne och hennes nya marsvin men det blev lite jobbigt för det är ju inte så kul att gå ända upp till långrevet i det här vädret så tyvärr fick det bli en annan dag antingen efter att älsklingen slutat så han kan skjusa mig eller när det inte är så kallt längre. så jag får istället vänta in min plutt så han kan dricka en kopp kaffe med mig.

Ska även försöka att ändra min design på  bloggen börjar bli trött på samma utseende hela tiden men det får bli framöver, det är ju verkligen inget kul att ändra blogg design tar sån tid men det är kul när det är färdigt.

Ha det bra
//Sandra

RSS 2.0