Inköp och kärlek i luften

Snart måste jag komma i säng, jag måste vara vaken i morgon för då är det skola igen och nu ska vi starta upp ännu en kkurs och denna gång sjukvård. Den kursen tror jag kan vara intressant men tyvärr så har vi Anders i den kursen som jag vet från förra terminen inte gillar mig så himla mycket men jag får väl kämpa vidare. Och föröka bevisa för honom att jag inte är totallt dum i huvudet.

Idag så har det inte varit en lugn stund vakna med värdens mag värk kl 06 sedan så somnade jag om när jag vridt och vänt på mig ett bra tag. Vaknade efter ca en och en halv timme då jag fortförande hade ont gick upp en stund sedan kröp jag ner jämte den finaste som sov så gott, då somnade jag igen men vaknade upp efter 1 timme igen men då var det inte längre någon ide att somna om så jag låg och kollade på hur söt min plutt är när han sover:)
Sedan när han ntligen hade vaknat så var det dags att käka frukost...Helgerna är mysig på morgonen när jag får äta frukost med älsklingen dom stunderna gillar jag verkligen.
efter frukosten så var det bara att sätta sig vid datorn och skriva klart min inlämningsuppgift om bröstcancer så jag kan skicka in den imorgon direkt. Älsklingen sitter just nu och kollar upp så jag inte har gjort några slavfel som att råka trycka på fel boksatv eller liknade.
Men jag ble faktiskt klar så det är skönt.

Sedan så kom min mamma och pappa hitt för att dricka lite kaffe och för att dom visste att vi skulle gå till våran nya lägenhet för att mäta lite så dom ville gärna följa med och se var vi ska flytta så vid två gick vi ditt och mätte så nu vet vi hur mycket tapeter och likade vi måste köpa.

Och i allt ihoppa så hade vi även en tvätt tid så den fick plutten ta tag i eftersom jag ville bli klar med min uppgift. så hade även tvätten då=)

Sedan så bestämde vi oss för att åka till elgiganten för att kolla om våran tvättmaskin fanns kvar som vi vill ha tills vi flyttar...Det fanns den och dom kunde lägga undan den så att vi kan hämta den i samma veva som när vi flyttar... Fick bara betalen en handpenning så det gjorde vi.


Här är våran tvättmaskin..ska bli så skönt att få ha en egen så man slipper vänta på tvätttid. Mitt ända krav jag hade när jag skulle flytta att denna gång ska jag ha en egen tvätt maskin. Och det bästa var ju att mamma och pappa lovade att betala den så det är ju super skönt.

Var även igår på elgiganten och köpte min efterlängtade Axe guitar till alla gitarr spel så nu har jag den och den är grymt sngg nu kan jag spela Guitarr hero och rock band till sjag spyr på det.


Jag gillar verkligen denna här gitarrens utseende. så jag är faktiskt grymt nöjd över köpet och ni som läst mitt förgående inlägg så funkar den nu var tvungen att fixa lite olika grejer men nu funkar den prima ballerina.

Det är verkligen inte långt kvar nu tills vi flyttar måste nog se till att pcka lite mer nu så att vi inte sparar allt till sista sekund.
Jag känner verkligen ett pirr i magen att få skaffa mitt och jens egna som vi besämmt allt tillsammans hur vi ska ha det är inte längre min eller hans lägenhet utan nu är det våran.
Jag vill ge min skrutt Detta:

För att han betder så himla mcket fför mig han är verkligen värd att få detta stora hjärta för han gör verkligen allt för mig och lite till. Han är verkligen min själsfrände som jag letat efter i så många år och nu har jag honom så nu kommer jag aldrig släppa honom.
JAG ÄR SÅ KÄR OCH LYCKLIG
det bara sprätter i kroppen när jag tänker på honom.

ÄLskar dig massor Jens
Puss

//Sandra


SUR

Min dag idag började bra...Var inget annorlunda med den gick upp och älsklingen fixade frukost till mig sedan var det bara att ta dag idagen och börja med att diska..Oj oj ska inte spara disk...så tråkigt att diska ett berg=) men jag har ju bara mig själv att skylla som inte diskar oftare.

Sedan så åkte vi iväg till Mamma och pappa där min bror hade kommit ner för att hälsa på en snabbis och för att ställa in sin bil för vintern i morfars garage. Så vi drack lite kaffe där och hade mycket trevligt. Sedan så skulle min bror åka hem med tåget så då åkte jag och älsklingen iväg till elgiganten för att se om dom hade Gene Simmons Axe guitarr som jag så länge har längtat efter. Ville verkligen ha den eftersom man kan spela alla gitarr spel till PS3,PS och WII och då även alla guitar hero spelen och även Rock band...skönt att bara ha en till alla spel istället för att köpa en till varje spel som kommer ut.

Och som tur var så fanns det 1 förpackning som iof var öppnad men komplett så den tog jag med ett leende på läpparna att jag äntligen hade hittat den.

Här börjar min surhet
Så vi åkte hem och jag satt mig för att ladda ner guitarr hero 5 för att jag ville så gärna spela det.
Men insåg snart att det skulle ta en bra stund innan det var klart vså jag kom på att jag faktiskt hade för länge sedan brännt ut Rock band 1 så då tänkte jag ju att då kan jag spela det så länge tills det andra är klart men tro det eller ej men den här jävla gitarr jävelen funkar inte. Blir sjukt förbannat eftersom det klart och tydligt står att den funkar till samtliga rock band.

Så vi har suttit nu i ett bra tag för att få igång gitarren men det verkar inte som att det kommer att lyckas så nu väntar jag på att guitarr hero 5 ska bli klart  och förhoppnings viss att det iaf funkar för mig annars så kommer jag bli redigt sur och åka direkt i morgon bitti och lämna till baka den. Men vi får väl se snart klar så håll tummarna att min dag inte bli ännu mer sur =)

//Sandra

Sorry

Förlåt Tina att jag inte har uppdaterat...Ska verkligen försöka bli bättre på det...blir ju lite rädd när du skikar arga kommentarer att jag inte bloggar tillräkligt ;)
Jag ska verkligen försöka se till så att det blir fler inlägg än ett i veckan.
Idag mår jag bra igen...Hade en väldigt dålig dag igår men det beror väldigt mycket på att jag och min darling hade en disskusion och att han tycker det är jobbigt när jag är så dåligt på att vissa eller uttrycka mina känslor till honom...Det finns ju en bakomliggande faktor som spelar stor roll och ni som känner mig vet vad jag syftar på så det tänker jag inte skriva ner här...Men iaf han blev ledsen på mig för att jag inte vissar känslor eller säger mina känslor och det kan jag verkligen förstå...Skulle säkert oxå bli ledsen om jag var i hans sitts så hela dagen gick åt till att tänka på hur ska jag kunna ändra på detta...Kom tyvärr inte fram till något bra svar..Men jag är villig att göra allt för tanken att förlora Jens gör väldigt ont i mitt hjärta. Så har kommit fram till att jag ska ändra mig så han får känna hur uppskatad han verkligen är.
Satt på en föreläsning igår kunde dock inte koncentrera mig så bra eftersom jag hade det här i huvudet. Sedan var det att åka hem och sätta sig och jobba på en inlämnings uppgift och tro det eller ej men jag är faktiskt ute i god tid den här gången oxå ska inte vara inlämnat förens på Onsdag och jag ska skicka in mitt i kväll...Känner mig duktig och att jag fått lite pli på mig själv...Föra terminen gjorde jag ju allt i sista sekund.
Efter en stund så kom älsklingen hem märkte direkt att han inte var ledsen på mig så min dag blev genast mycket bättre när jag såg honom. Sedan så rede allt ut sig så det är ingen fara längre...Man får ju lova att kämpa lite ibland men det är jag villig att göra för att inte förlora det som betyder mest för mig.

Sitter nu här och väntar på att jag ska åka till skolan för att vi 9.30 ha en till föreläsning..har haft föreläsningar varenda dag nu den här veckan så är lite trött på dom.
Härom dagen var vi och kollade på hur bårhuset såg ut det var intressant fast man fick ju tyvärr inte se något lik :P
Hoppas att Martina kommer till skolan snart så jag kan få ta en kaffe med henne innan vi börjar.
På Söndag blir det föresten att gå bort till våran nya lägenhet för att mätta och sånt sedan är det bara att åka och köpa tapeter så vi har allt sånt klart när vi ska börja göra iordning. Har ju redan bestämmt vad vi ska ha för något.

Ha det gott nu så återkommer jag innom en vecka :D
//Sandra

Ny dag, ny vecka

Ja nu är det den otroligt roliga Måndagen igen (Ironi) Måndagar är inte roliga första dagen på den nya vecka som känns som att den kommer bli hur lång som helst.
Har precis gått upp med en kaffe i handen och ska till skolan för att få föreläsning och få stätta igång med min andra kurs Omvårdnad.
Allt är bra med oss här hemma iaf. Har haft en väldigt skön helg med inte en ända planering jag har mest fördrivit tiden med att titta på massa avsnintt av criminal minds har inte mått hundra procentigt gått runt och haft ont i halsen och med det kommer ju hängigheten men förskylningen vill inte bryta ut. Så sitter med ont i halsen idag också men det får ju gå.
Har hunnit med att packa ner lite grejer iaf. Men det skönaste kommer ju att vara när den dagen kommer så man kan packa ner allt istället för att behöver vi ha den här kommer vi att behöva ha anvädning för den tiden som är kvar.
Men vi tar lite itaget.
Ska ringa till fastighetsförmedlaren idag för att se om man kan få komma till lägenheten och mäta lite hur valvet ska vara och hur vi ska sätta igen den ena dörren in till köket så vi kan köpa matrial redan nu så det bli färdigt så fort som möjligt.
Sedan så måste jag få tag på banken och gå ner till dom men måste passa in det så att älsklingen ockaå kan förlja med mig.

Ville bara medela att vi ha det bra.
Hoppas ni andra också har det bra
//Sandra

Alltihopp färdigt

Nu är äntligen allt ihop klart  med våran flytt har ju skrivit kontarakt och allt och nu har vi dessutom hittat en köpare till våran lägenhet...Det känns skapligt skönt så nu vill jag bara att tiden ska gå fort så att det snart kan bli oktober så man får flytta in i den nya lägenheten...Men det är så sjukt mycket att ta hand om när man flyttar.
Idag så har jag och älsklingen rensat våran kläd förråd...Det är sjukt så mycket bråtte man sammlar på sig under tiden man bor någon stans har redan fyllt två sopp säckar med skräpp fast en säck är ju kläder oxå som vi ska ge bort till UFF....Men nu är iaf förrådet rensat det var nog där vi hade mest bråtte men det kommer ju säkert komma fram mycket mer när man börjar rensa ut skåp och sådant.

Man vill så himmla gärna flytta in i en lägenhet för det är ju väldigt kul att plocka iordning allt när allt väl är i den nya lägenheten men fy så tråkigt det är att flytta ur en lägenhet.
Men det är ju så det är.

Igår var vi även runt på lite affärer och kollade efter bla tapeter till vardagsrummet hittade en fondväggstapet som vi iaf ska ha sedan så vill vi ha en men fanns bara två rullar kvar av den så vi får väl se om dom får hem mer eller om vi måste hitta någon annan.

Sedan så var vi även på el giganten för att kolla upp hur mycket en tvättmaskin kostar vill verkligen ha en egen tvättmaskin så det ska  vi köpa när vi flyttat in lägenheten är ju redan förbered för en tvättmaskin så då måste man ju ta tillfället i akt och införskaffa sig en.

Idag har jag även hunnit med att vara i skolan och haft seminarium i etik och livsfrågor väldigt bra seminasrium var det med mycket förberedelser för hur nästa uppgift ska gå till. Men oxå väldigt intressant för var och en fick berätta hur dom skulle behandla olika fall som stog i studiehandledningen.
Man ser verkligen där att det finns inte en ända som tänker exakt som mig
Men det besta med allt ihop var ju självklart att jag var GODKÄND =)
Det gillar vi.

Ska nog spela en stund nu sedan blir det att krypa ner i sängen...Nu är man ledig fram till nästa onsdag ska bli så skönt men måste ju plugga hemma men skönt att inte ha en tid att passa hela tiden

GOD NATT ALLA
//Sandra

Denna dag gått

Nu är det slutet på denna dag, Och den här dagen har gett mer än vad jag förväntat mig, Jag har varit i skolan först idag där vi hade vårat seminarium. Det var för det första välfdigt intressant och det var mycket lärorikt.
Och det gick faktiskt bra för mig
"Klart nöjd, tycker det var bra" fick jag som kommentar av läraren det kändes verkligen super skönt att höra.
Så med skolan är jag nöjd. Fick även mer kommentarer av Martina att hon tycket jag var super duktig och att jag pratatde så klart och tydigt fast hon vet hur nervös jag är när jag ska prata för personer.
Så det var ju positivt att höra också.

Sedan var det bara hem och först så blev det att sätta sig i soffan och njuta en stund av resultatet i skolan med en stor kopp kaffe i handen.

Men kunde inte njusta så länge var tvungen att ta tag i städningen. Så det blev städning i mängder.
Sedan kom älsklingen hem och hjälpte mig med det sista så jag slapp göra allt själv

Efter det så kom våran spekulant på lägenheten hitt och skulle kolla på den. Hon blev grymt kär i den och ville ha den, men problemet var att hon inte blivit av med sin än så vi lovade att vi skulle hålla den i en vecka så hon hade chans att få sin såld.

När hon kollat klart så var det bara att springa ner till bilen och åka till rusta för at köpa en ny kaffebryggare som jag klumpig som jag hade sönder under dagen, sedan så åkte vi och handlade lite och sedan hem till Jens mamma och pappa för att hämta lite alkohol som vi beställt.

När vi väl var hemma så stog vi och lagade mat, då ringer Jens mobil igen då var det en kille som var grymt intresserad av våran lägenhet också som kunnde ta den när som helst, Så då fick man ju lite ont i magen för jag lovade ju tjejen innan att vi skulle hålla d

god morgon

Måste fördriva tiden lite så att den snart blir så pass mycket så jag kan gå till skolan, så det gör jag här :)
Idag väntar det ett prov i skolan är lite nervös för det men jag hoppas ju verkligen att det går vägen. Har ju fått hjälp av martina också som försökte hjälpa mig hur jag skulle se saker Tack Martina :)
Så idag blir det bara att ha provet sedan måste jag hem igen och sätta igång och städa, för kl 18 så kommer det en tjej och tittar på lägenheten.
Hoppas hon vill ha den skulle vara skönt att veta att den här lägenheten är borta nu så man bara kan inrikta sig på att flytta till den andra.
Kontraktet på våran nya lägenhet skrev vi igår så den är ju fixad.
Så nu blir det att vi flyttar omkring den 15 oktober.
Längtar som bara den att få göra iordning den med fina tapeter och sätta upp tavlor och allt.

I veckan så ska jag även försöka mig på att få ihop en träff med Tina, det var länge sedan vi sågs nu så det är verkligen på tiden.

Nä nu måste jag väl göra det sista innan skolan

Håll tummarna för att hon vi ha lägenheten sedan

//Sandra

RSS 2.0