Absolut tråkig dag

Vädret är ju hur tråkigt som helst därför känner jag mig lite ner idag, Har även fastnat totallt med min uppgift om narcissism kommer inte på någon bra star,mellan eller slut på berättelsen.
När man väl ska sätta sig ner och skirva så är pappret fortförande tomt efter en kvart som man bara suttit och stirrat och kommer verkligen inte på något.
Mitt hjärta kommer inte heller hem direkt efter jobbet skulle stanna kvar och göra något hem jobb till någon så när jag får se honom idag vet jag verkligen inte.
Har suttit här och laddat ner lite musik som jag har lagt över på ett USB-minne.
Vad kvällen har att erbjuda verkar inte vara mycket. Det är ju faktiskt valborg men att gå ut i det här vädret har man ju ingen lust med. Dom kommer ju inte heller kunna tända någon brasa om det håller på så här.
det som jag iaf har sysselsatt mig med är att diska funderar också på om man skulle sätta i gång en maskin tvätt börjar bli fullt i tvättkorgen nu.
Det man skulle vilja göra ikväll är ju att grilla första gången för säsongen men det går ju inte heller eftersom vädret är skit rent ut sagt.
Nu ska jag väl återgå till mitt toma papper och se om jag kan komma någon stan
Ha en trevlig Valborg alla
//Sandra

Hej

Som vanligt så får jag inte fingrarna ur ***** när det gäller att uppdatera den här bloggen. men nu fick jag ett ryck mellan att jag sitter och pluggar lite. För allt är ju roligare än att plugg till och med att skirva blogg.
Har suttit med två arbeten den här veckan ska skriva två olika berättelser i psykiatrin en om en borderline flicka och en om en pojke med narcissism. Det går lite trög för man ska ju fantisera om deras liv och så ska man inte ha med någon fakta. PUH lite jobbigt men det går sakta men säkert framåt.
Så för det mesta så tar studierna upp mitrt liv just nu lägger ner den sissta orken jag har för att klara den här sissta kursen, sen är det ÖVER med skola :)
Det ska bli så skönt att slippa sitta och plugga var och varannan dag och komma ut lite i det verkliga livet.
Sommarjobbet är oxå klart nu ska vara på Tjustgården i en grupp på 100% Ska ditt snart någon gång när jag har titt och hälsa på dom så man har ansikten på dom och så man vet vart man ska.
Snart så går jag även ut på praktik ska vara på ankaret inom psykiatri ska bli spännande att se hur det är där.

Har väl inte hänt så mycket annars, Har haft min bror och hans brud här på besök i helgen det var trevligt träffas ju inte så ofta längre.

Ja allt springer på i sin gammla vanliga takt, Just nu väntar jag mer eller mindre bara på att det ska bli sommar så jag kan få jobba ska bli grymt kul och skönt att verkligen få göra det som man tycker om.

Hoppas ni har det bra ska försöka återkomma snart igen
//Sandra

Helgen!

Helgen har varit mycket trevlig. För det första så var jag och älsklingen nere på staden för att inhandla mig ett par fin skor som jag verkligen behövde.
Så ditt åkte vi direkt efter att plutten kommit hem från jobbet. Det blev ett par varv i alla dom två skor affärena vi har här. Tror inte att jens tyckte det var lika kul som jag. Varje gång jag frågade om vad han tyckte så sa han att dom var bra antingen så tyckte han verkligen det eller så var det antagligen så att han bara ville att jag skulle bestämma mig så att handlandet var över men efter lite velande fram och tillbaka så fick det bli priset som avgjorde men jag gillar dom ju verkligen så inte för den delen.
På kvällen så åkte jens hem till sin farmor för atr fira henne på sin födelsedag, Jag stannade hem för jag hade så himla ont i huvudet.
När han kom hem så var jag som vanligt rastlös så vi åkte en sväng hittade massa bilfolk så det blev att snacka lite sedan var det bara att åka vidare hem. Kröp ner under täcket och kollade på tv sedan var det natti natti.

På lördagen så var hela dagen ett förberedande inför kvällens bravader så det fick bli att åka till lite olika affärer för att köpa lite nödvändigheter.
Det blev även lite hårfärger så att jag kunde få bort min inte så vackra utväxt. Så nu är det gjort för ett tag fram över.
Sedan så blev det att göra sig iordning med all vad det innebär hitta kläder som man skulle ha på sig. På kvällen så bar det iväg ner till räken som var bokad för en 25 års fest.
Det blev gott att drick och även väldigt god mat toast skagen som förrätt till huvudrätt blev det plankstek med fläskfile för min del för jens del blev det plankstek med abborre.
Killen som fyllde år är en kompis till Jens, Men han flickvän var en gammal klasskompis till mig när jag gick på lidhem. Det var väldigt kul att träffa henne.
Det var verkligen en super trevlig kväll.

Idag har det inte hänt så mycket har inte varit bakfull men däremot lite seg i kroppen har man ju varit.
Har suttit och pluggat som en tok nu på kvällen för i morgon väntar det ett seminarium för mig i psykoser.

Nu tror jag att det blir ett avsnitt av morden sedan krypa ner jämte älsklingen och sova gott sedan upp igen i morgon bitti för att rå plugga det sissta så det sitter

Ha det bra
//sandra

Oppsi

Gudars det var många veckor sedan jag skrev här.
Veckorna har varit bra. Roliga besked har dykt upp.
Har startat min valbara kurs psykiatri i skolan och det är väldigt intressant att läsa om det och sedan så har jag ju hört att just den kursen kan hjälpa mig in på jobb för psykiatri tänket tycker endel är väldigt viktigt att man har.
Så på måndag är mitt första seminarium om psykoser hoppas det går bra. Måste sätt mig och plugga lite nu.

Påsken har oxå varit väldigt bra. Påskaafton spenderade vi hos min mamma och pappa åt och drack gott.
Annandagpåsk så var vi bjudna till älsklingens farmor där åt vi också väldigt gott.

Mitt sommarjobbs sökande går bra var ju på interjuv på Tjustgården för ett tag sedan och det lätt väldigt positivt så till 99% har jag sommarjobb för det med att hon var tvungen att höra med bemaningen om las listan och hur jag låg rtill och om hon kunde ta in mig är nu klart så dom kan ta in mig det ända som fattas nu är att för att få sommarjobbet så måste jag bevisa för bemaningen att jag håller på att ta körkort för min framtida arbetssituation efter sommaren.
Så jag har beställt körkorts tillstånd och har även varit på synundersökning så allt är inskickat så nu är det bara att transport styrelsen ska godkänna mig sedan så har jag jobbet :)

Ska nog sätta mig och plugga lite nu, Sedan när älsklingen kommer hem ska jag se om vi kan åka ner till staden för att köpa mig ett par skor som jag ska ha på lördag när det är 25 års fest.

Ha det bra
//Sandra

RSS 2.0